• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    Budu ráda, když sem budete házet odkazy na studie, recepty atd. Dík :) Nástěnka je dočasně nefunkční, protožeji nějaký dobrák celou smazal!!!! Zatím používejte filtr
    Hledáme dopisovatele pro portál http://www.legalizace.cz . Kdo by měl zájem napsat článek o léčebném využití marihuany (eventuleně psaní i na jiná témata), kontaktujte ID FUNLOCO do pošty, diky :)
    KJL vstává z popela
    Recepty a e-shop Medigrower- odkaz na web
    Co vše lze léčit konopím? Odkaz na web
    rozbalit záhlaví
    MASOUT
    MASOUT --- ---
    TIMUREK: díky za odkaz, neni to uplně přesně to co jsem chtěl, ale oklikou se k tomu ta odpověď dostává. Šlo mi především o to, zda nemohu nějak tou krví ohrozit, toho komu je darována, ale zda se že je to vyloučeno
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    MASOUT: O dost méně - viz http://www.chilliorg.cz/poradna/poradna (až na konci stránky). Píšou že u dárců se testy na drogy dělají před prvním odběrem a pak už jen namátkově (zřídka), a že THC je v krvi zjistitelné cca týden při jednorázovém užití, nebo cca měsíc při častém užívání.
    MASOUT
    MASOUT --- ---
    Ahoj, předem se omlouvám, že to není úplně k diskuzi, ale vhodnější jsem tu nenašel. Po jaké době je vhodné vůbec uvažovat o darování krve po požití? Ve FNV se tvářili dost zděšeně když jim kamarád řekl, že si někdy zahulil a proto přestal davát. Mně se to zdá lehce přehnaný a říkám si, že měsíc od posledního jointa by měl stačit a spíš bych řekl, že i méně.

Nějaký názory?
    VRINDAVAN
    VRINDAVAN --- ---
    FAR_IDA: sám jsem byl překvapen jak to starým lidem pomáhá jak masti tak třeba sádlo do jídla nebo ghí.
    HLEN
    HLEN --- ---
    FAR_IDA: chapu ze se babicce nechce zvykat, ale myslim, ze kdyby to bylo nutne, tak se da zacit u malinkatejch homeopatickejch davek a postupne dle potreby zvysovat .....
    FAR_IDA
    FAR_IDA --- ---
    díky moc za všechny rady, jen co seženu potřebné ingredience, pustím se do toho. kdybyste měl někdo přebytky, tak je beru :) že by mohla zabrat i samotná mast ráda slyším, babi bejvá dost špatně i ze změn tlaku, natož kdyby si měla zvykat na kapky z konopí...
    MIK23
    MIK23 --- ---
    TIMUREK: na artrozu i revma konopna mast pomaha,overeno nekolika pacienty.dal prolezeniny,spaleniny,popaleniny,vyrazky,odreniny (ne na primo krvacejici ranu) bolesti zad,hemeroidy,rozpraskane rty a opary...
    UFOLOG
    UFOLOG --- ---
    RBLS:
    mydélka vypadají moc pěkně, nechceš se podělit o recept, prosím
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    FAR_IDA:
    Artritida, revma, tyhle bolesti jsou v kloubech, tam se mast dostane těžko, zato by mohla rušit zánětlivé procesy. Pokud bolest po masti neustoupí, bude třeba to léčit inhalací nebo udržovací dávkou fénixových slz. Jinak je jedno na čem je mast postavená, hlavně aby obsahovala dost THC i CBD.
    VRINDAVAN
    VRINDAVAN --- ---
    ještě jsem zapoměl na lanolin, panenský slunečnicový ghí je taky dobré.:)
    VRINDAVAN
    VRINDAVAN --- ---
    co jsem dělal masti z ruzných tuků některým lidem sedí více vazelína a některým kokosák. kokosák třeba někomu kůži vysušuje. vazelína také není špatná ale dělá se z ropy a léčivé látky se mi zdá do sebe natáhne méně než kokosák nebo náký jiný čistý přírodní olej a mne vazelína smrdí. ale jen můj osobní pocit. každopádně čím čistčí tuk tím se lépe látky do tuku natáhnou.

dobrý je panenský olivový olej, arašídový olej, sezamový, lněný(ten je výborný) kokosák, olej z vašských ořechů, kukuřičný taky výborný, rýžový též, terpentýn,
    olej ze semínek vinné révy.

jinak v pohodě oleje a za dobrou cenu se dají koupit v kauflandu co jsem zjistil.

pokud se dělá mast z oleje spojí se včelím voskem.
    na 80g oleje 20g včelího vosku. to zase nemusí sedět lidem co mají alergii třeba na propolis.:)

MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    doplnil bych ze vazelina se dela z ropy... coz pro nekoho nemusi byt "vhodne"...

takze ten kokosovovy tuk je asi fakt idealni.... navic ma i docela priznive ucinky na kuzi sam o sobe...

MIRIS: kamos mi doporucoval kokosovy olej... to je asi moc ridke ne?
    ZRIZENEC
    ZRIZENEC --- ---
    FAR_IDA: Zdravim, mast urcite z vazeliny. Kilo se da sehnat do tri stovek, ja ji koupil vic od znamyho na veterine za 150,-/kg... sadlo bych urcite neresil. Jinak tady je navod podle kteryho sem postupoval. http://grower.cz/forum/showthread.php?s=&threadid=9774 vysledek byl dost chvalenej
    FAR_IDA
    FAR_IDA --- ---
    ahoj, potřebovala bych poradit... hledám recepty na nějaký konopný masti a jiný preparáty. je toho ale tolik, že se v tom úplně nevyznám. jaký masti či kapky a na co používáte vy? jsou rozdíly v účincích, když to člověk dělá ze sádla, vazelíny či jinýho tuku nebo se to liší spíš podle odrůdy trávy? potřebuju to pro svojí babičku, která trpí různejma chronickejma bolestma nohou a zad a všeho, má artritidu a kdoví co ještě, možná je značná část daná i tim, že pořád leží, protože moc nemůže chodit, takže se neprokrvuje a tak... chtěla bych hlavně nějakou mast, nejsem si jistá, jestli by byla ochotná jíst kapky z marihuany, kor kdyby jí potom bylo zezačátku zle.. za jakejkoli tip díky
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    TIMUREK: Já jsem taky zkoušela domácí mast na rýmu (bez zázvoru) a nepomohla... měla jsem rozjetej zánět vedlejších nosních dutin, takže trochu HC, ale na kamarádčinu spáleninu je tatáž mast bezkonkurenční :)
    LENGYANG
    LENGYANG --- ---
    WERUMI: ještě bych doporučovala spojit se s o.s konopí je lék, vedou tam evidenci lidí, kteří se s vážnými chorobami léčí konopím a jakým způsobem. Kamarádka má také roztroušenou sklarózu, takže vím, že tam řeší účinnost přímo na konkrétní nemoci a dost ji pomohli. www.konopijelek.cz
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    Tak jsem zkoušel konopnou mast pod nos na rýmu, a abych se přiznal, necítil jsem žádnou změnu. Zato mi tatáž mast dost dobře pomohla na tenisovej loket co jsem si uhnal nákupama :)
    JAHRIDER
    JAHRIDER --- ---
    RBLS:
    vem je urco v sobotu do ostravy. a pokud mas vic veci z konopi urco tez.
    jinak dobra prace .)
    RBLS
    RBLS --- ---
    moje DIY konopná mejdýlka. Nevim jestli budou mít nějaký účinek na pokožku, ale aspoň jako pěkný dárek
    http://img191.imageshack.us/img191/2527/pc161971.jpg
    WERUMI
    WERUMI --- ---
    SCHIFFI: jehee, to mě nějak nenapadlo hledat přímo takto... Dík!!
    :)
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    bo projet tu [ vaporizery ]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam