DAW: no, dal jsem nejaky propolis do mlekoveho hrnce (aby se to varilo pres vodni lazen), pridal extra virgin olivovy olej a asi 20 minut za obcasneho promichani varil. delal jsem to prvne, takze prislo neprijemne prekvapeni, ze propolis se v oleji nechce moc rozpoustet (mozna nizka teplota varu). furt se blemcal na dne hrnce, ale neco z nej preslo, dost aby mast byla akorat. pred koncem vareni jsem tam rozpustil neco vceliho vosku (diky Vrindavanovi za tip :o), diky tomu se olej zahustil a po vychladnuti nabyl struktury masti. Neco vosku je samozrejme i v propolisu, ale imho to nestaci. je dobre to slit pres nejake sitko, protoze tam jsou drobne necistoty. dalsi neprijemna vec je, ze propolis se spatne sundava z toho hrnce, dokud je to zahrate, tak to jakz takz jde, ale neco jsem odstranil az technickym lihem. priste to zkusim pres nejakou plastovou nadobu. Zbyly propolis zkusim pouzit znovu, prece jen je to prilis vzacna (a draha) vec, abych to vyhodil.