• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    TIMUREK: je to pro mě a mám svou mastičku, ale moc mi to nepomáhá... Tu samou jsem dávala babičce známý a ta si ji nemůže vynachválit.. Tak nevim, jestli bor. je specifická bo jestli mám na borelie slabou mast (ale to si úplně nemyslim, ač možný je všechno)
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    SCHIFFI: Konopná mast je výborně funkční při revmatických onemocněních, ale mě třeba pomáhá při jakýchkoliv bolestech kloubů nebo svalů, na namožené svaly, bolavé klouby, na tenisový loket ... rozhodně to stojí za vyzkoušení. Jestli je dotyčná osoba ze západních Čech, zajděte do medigrower.cz, pořádnou domácí mastičku tam obvykle míváme pod pultem :) Ale pšššt :)
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    Někde jsem četl, že lidi s RS apod. nemají z konopí pocit zhulenosti. Že jim ta nemoc tenhle pocit prostě sebere a ustoupí. Je pravda že mi ani nikdo s RS nehlásil takový pocity.
    Člověk který trpí bolestmi z rakoviny je radši, když může usnout. A na to je třeba vybrat vhodnou odrůdu konopí - musí to být klasická "gaučovka" :)
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    Konopí jako lék. Marihuana mě zbavila bolesti a zachránila manželství | Týden.cz
    http://www.tyden.cz/rubriky/zdravi/konopi-jako-lek-marihuana-me-zbavila-bolesti-a-zachranila-manzelstvi_186435.html
    PINDRUSHEE
    PINDRUSHEE --- ---
    MIK23: :-D Tak to pro mě taky...
    MIK23
    MIK23 --- ---
    PINDRUSHEE: kdybych vedel ze mam pred sebou rok zivota tak by na celym sirokym svete nebylo dost travy pro moje plice,ale to je trochu jinej priklad.
    ale kazdopadne to testnete - uvidis ze bude tata spokojenej.kdyz budete zacinat opatrne s davkovanim,tak urcite nebude zmastenej jak po brku.spis se jen uvolni a bude relaxovat (co se tyce psychiky)
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    Máte pls někdo zkušenost s mastí na bolavá kolena a klouby vůbecm které jsou napadany boreliozou??
    IRO
    IRO --- ---
    PINDRUSHEE: a co je tátovi? uvažovali jste o léčbě výživou? syrová strava třeba? když mu zbývá rok života, tak bych toho určitě zkusil, co nejvíc, je škoda skládat zbraně. každopádně bych se do něho pokusil dostat fénixovy slzy aspoň a nejlíp to skombinovat se stravou.
    FERDA
    FERDA --- ---
    PINDRUSHEE: v tom pripade nejlepsi pect kolacky, takove ty american cookies s ganjou, davat extrakt na ryzi, vyzkouset bylinky z jizni ameriky ... to muze zprijemnit urcite
    aneb s usmevem a podporou to jde lepe
    PINDRUSHEE
    PINDRUSHEE --- ---
    FERDA: S tou ajurvedskou medicínou je skvělej nápad, ale mě šlo spíš o zkvalitnění konce života, aby mohl jíst a tak. Tam už o nějaké léčbě nemůže být řeč.. A nevím jestli se nepletu, ale tahle medicína je spíše na dlouhodobé léčení..Ale stejně dík
    PINDRUSHEE
    PINDRUSHEE --- ---
    MIK23: Díky za tip. Jinak k tomu že se bojí stavu: Představ si že bys věděl že máš tak maximálně rok života a byl bys v podstatě paralizovanej a nemohl bys skoro mluvit, tak by ses asi nechtěl zhulit. Nebo prostě on to nechce...Každopádně to zkusíme, aspoň aby víc jedl a tak dále...
    DUHOS
    DUHOS --- ---
    Pindrushee: Jak píše Mik23.. Půl zrnka fénixových slz a ten stav rozhodně nebude na úrovni "dost mimo", ale bude to jen takovej příjemnej relax, kdy pořádně ani nepozná, že to má na něj psychycký vliv, ale uleví se mu.. Občas je nevýhoda, když už člověk má s konopím nějaké zkušenosti před léčbou, protože může pak mít nějaké předsudky a psychické bloky (například já jsem se kdysi naučil na hulení nejíst a dnes mě to dost štve..). Pokud máte možnost, tak mu fénixovy slzy opatřete, aplikujte 1/2 zrna malé nevařené rýže 2x - 4x denně...
    Do té doby než bude výtažek můžete konopí vyzkoušet ve formě potravy. Pokud nic nepojí, tak třeba 0,5cl - 2cl (dle síly) konopného mléka 2x - 4x denně. Návod na potraviny třeba zde: http://www.konopijakolek.cz/jak-zpracovat-konopi-na-lek/recepty-z-konopi/ Případně mu udělejte polévku.
    Jointy bych ani nedoporučoval, když má takové předsudky a navíc se léčebné látky z větší části spálí, ale je fakt, že je to určitě lepší než nic..
    FERDA
    FERDA --- ---
    PINDRUSHEE: fenixovy slzy, co znam lidi, kteri to vyrabi, tak vetsinou pro lidi s velkyma fyzickyma potizema ... roztrousena skleroza a spol.
    nejde o ten ucinek pro ktery se to kouri, jde hlavne o ucinek zdravotni
    nejlepe sehnat co nejsilnejsi a podavat pravidelne

co se tyce zkusenosti tak mam mladeho kamarada, ktery se velmi rychle preorientoval z chemickych leku na bazi fenixovych slz a stav se mu zlepsuje (roztrousena skleroza)

dale at Vas pan otec vyzkousi nektere z bylin z jizni ameriky, nebo ajurvedskou medicinu
    nemusi se omezovat pouze na marihuanu

ajurvedska medicina se da nejlepe sehnat primo importem z indie, existuji na to stranky, nebo samozrejme zprostredkovane prez ceske prodejny, tak samo lecive byliny viz treba vegetalismus.cz

btw. nektere odrudy lecivych bylin zdaleka se daji jiz pestovat i zde
    MIK23
    MIK23 --- ---
    extrakt zkouset po malinkejch davkach (pul zrna ryze) a nebude vic mimo nez po tech vecech na uklidneni co bere.jinak nechapu ze se nekdo boji ''stavu'' po aplikaci marihuany a pritom bere prasky na uklidneni....
    DAW
    DAW --- ---
    PINDRUSHEE: jedině ještě mě napadá zkusit hodně koncentrovanej extrakt, ten totiž paradoxně zmašťuje mnohem míň, než kdejaká venkovská kytka.. je to trochu jinej stav zhulenosti, takovej čistší.. a člověku mnohdy ani nepříde, že je vůbec zhulenej..
    DAW
    DAW --- ---
    PINDRUSHEE: no.. jak myslí no.. ale stejně nechápu, proč se tomu tak brání..
    PINDRUSHEE
    PINDRUSHEE --- ---
    DAW: No tak to nevim jak by se mu to líbilo, když se nemůže hýbat a artikulovat. Každopádně už hulil když byl zdravej, takže teď rovnou řekl že zhulenej bejt nechce...
    DAW
    DAW --- ---
    Zmaštění se neboj.. z toho se člověk vyspí.. osobně bych to aspoň vyzkoušel.. normálně bych mu ubalil jointa..
    PINDRUSHEE
    PINDRUSHEE --- ---
    No táta dříve občas hulil, ale jen příležitostně. Má Multisystémovou Atrofii. To je něco jako R. skleroza ale je to o dost vzácnější a rychlejší... Právě že jsem slyšela že po výtažku se člověk cítí dost mimo. Poslední dobou hrozně hubne a nemá chuť k jídlu, což je součást té nemoci. Tak mě napadlo že by měl alespoň chuť k jídlu, ale vím že by nezvládl žádnej "stav", nejspíš bere i něco na uklidnění, aby se stím snáze vyrovnal, ale nejsem si úplně jistá... Už dříve jsem sháněla výtažek ale jak říkám, dost lidí mě od toho odrazovalo kvůly tomu zmaštění...Jinak dík za info :-)
    DUHOS
    DUHOS --- ---
    A co Vašemu otci prosím je? Klidně do pošty., jestli chcete..
    Jinak toho zmašťovacího stavu se zase tolik bát nemusíte, aby jste nemohli vyzkoušet kvůli tomu případně účinnou léčbu. Můj otec byl také vážně nemocný a po výtažku psychycky i fyzicky úplně pookřál, začal dělat vtípky a chtělo se mu i vylézt z lůžka...
    To samé platí i o bratránkově dědovi, kterému už lékaři nechtěli nasadit ani chemoterapii, že je to zbytečné.. Bratránek mu bohužel život nezachránil, ale prý mu ho rozhodně prodloužili a hlavně zkvalitnili! Neměl bolesti, chtěl si zase povídat a atd.. Na bolest zabírá výtažek neskutečně i u mého otce (stále nemá v pořádku žaludek, protože nemohl přes měsíc jíst). Na bolest, psychyckou pohodu a uvolnění si nemůže otec výtažek vynachválit... A to ani jeden z těchto lidí neměli s konopím dříve zkušenosti.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam