• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    IRO
    IRO --- ---
    CUBICULA: nebo mi to můžeš klidně přenechat, když bys to měl vyhazovat do koše.. já už bych to nějak využil ;)
    VIXLE
    VIXLE --- ---
    CUBICULA, JAHRIDER: mel sem ted cca rok stary zbytky (ulozeny jen tak v krabici na vzduchu, ve skrini) a nejaky vyrazny snizeni kvality sem nepostreh..
    CUBICULA
    CUBICULA --- ---
    IRO:
    KALIPH:

asi si to budu používat místo tabáku do jointů, to vypadá jako rozumný řešení
    JAHRIDER
    JAHRIDER --- ---
    CUBICULA:
    do kose ne, ale nehulil bych to. kazdopadne nejaka konopna mast, ci tak podobne bude jiste fer.
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    CUBICULA: Já si včera zakouřil rok a půl uloženou White Widow a kromě toho, že byla přeschlá, chutnala i zkuřovala parádně. Záleží na tom, jak je to skladovaný, ale na vyhazov to není:)
    IRO
    IRO --- ---
    CUBICULA: zahul a uvidíš sám, není nad osobní zkušenost ;)
    CUBICULA
    CUBICULA --- ---
    JAHRIDER: tak do koše s tim. Díky za odpověď
    JAHRIDER
    JAHRIDER --- ---
    CUBICULA:
    no straci uplne vse. chut, vahu, magii, vlasnosti, lecivost i vzhled.
    CUBICULA
    CUBICULA --- ---
    Dýden,

ztrácí marihuana svoje vlastnosti a magickou moc, když je stará a vysušená? Třeba když ji najdete po roce v šuplíku? :)
    LIESKO_VEC_
    LIESKO_VEC_ --- ---
    MIK23: a proc by to smysl mit nemelo? Mne to mnozstvi staci. Jinak dite neni hyperaktivni a vek uz na to ma.
    AHANKA
    AHANKA --- ---
    DAW
    DAW --- ---
    SHEALA: To jo :)
    Ono tohle se všechno ukáže až později, jak ty děti budou vyrůstat, ale hrozně těžko se v tom pak hledaj souvislosti. Jsou miliony faktorů, který ovlivňujou vývoj dítěte a pak se těžko dá říct, že nějakej problém způsobila jedna konkrétní věc.
    Každopádně máme jednu kamarádku, co hulí skoro pořád a to i v těhotenství a při kojení.. no a to jsem fakt zvědavej, jak tohle dopadne.. docela bych i předpokládal, že se nic hroznýho nestane.. ačkoliv kdyby to byla moje žena, tak bych taky chtěl, aby to nedělala..
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    DAW: jestli jsi zaprisahly hulic tak je mozny ze ty negativa nevidis :-)
    DAW
    DAW --- ---
    Jenom bych chtěl podotknout, že spousta obyčejnejch normálních matek při těhotenství a kojení klidně konzumuje potraviny s aditivama, jídla z faast foodů, sem tam sklenku alkoholu, často taky různý léky, někdy hodně pracujou a jsou ve stresu... Takže si myslím, že je potřeba brát v úvahu všechny tyhle faktory. Pokud matka žije více méně zdravě, tak myslím není problém občas si zahulit. Zkušenosti vlastní zatím žádné, ale děti přátel co hulí působí dojmem, že jsou naprosto zdravě vyvinuté.
    IRO
    IRO --- ---
    MIK23: je otázka, jestli je ta hyperaktivita plus nebo mínus.. zas bych to nebral jako nemoc, ale jako příležitost pro to dítě :) jinak raději samozřejmě nehulit.. :)
    MIK23
    MIK23 --- ---
    LIESKO_VEC_: a smysl toho dat si 2-3 sluky jednou za mesic? cetla si nekdy o tom jak se to na detech podepisuje? hyperaktivitou v pozdejsim detskem veku.okolo 5ti let a vys.
    je jasny ze tech par prdu by vliv mit nemelo,ale stoprocentne bych to netvrdil,nehlede na riziko ktere naznacuje IRO :))
    IRO
    IRO --- ---
    LIESKO_VEC_: s tím bych souhlasil, jen aby se to nezvrhlo v řádnou zhulovačku.. i když osobně si myslím, že to tomu dítěti neudělá nic.. :-)
    LIESKO_VEC_
    LIESKO_VEC_ --- ---
    FLOW: pokud si das trosku jednou za mesic, tak zadne prime nasledky zpusobujici vycitky svedomi na cely zivot 'bohuzel' nenaleznes ;)
    Kourila jsem m. po pul roce asi tak 1 za mesic (ale velmi malo, asi 2-3 sluky) a dite je naprosto skvele a zdrave.
    FLOW
    FLOW --- ---
    ja to chtela jeste probrat s vice lidma, nebyla sem si jista.. urcite radsi vydrzim, nez abych si pak neco vycitala cely zivot.. :-( diky:-)
    LIESKO_VEC_
    LIESKO_VEC_ --- ---
    FLOW: Predpokladam, ze mas tak 6 mesicni dite, pokud kojis vecer a apak az rano ... mozna jeste vydrzis? ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam