• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    DUHOS:díky za odpověď, jsem stejného názoru, ale přece jen ve mě trochu pochybující ďáblík skáče.. v ČR se to moc neléčí... V nemocnici mi dávali jen Manitol na otok mozku a pak lék na uvolnění Guajacuran a x bolesti Novalgin. Borelie se v mozkomíšním moku neprokázala, ale vše nasvědčuje tomu, ýe ji mám a potvrdili mi to i v Institutu přírodní medicíny. Měla bych brát silná ATB, ale ty mi nikdo nepředepíše, když to nemám prokázaný (z likvoru je údajně jen 30% spolehlivost), v krvi bor. mám, ale to lékaře moc nezajímá...

Vyrábim mastičky, nic jiného jsem zatím nezkoušela, ale así se do toho vrhnu.. Bo máte-li někdo výtažek, tinkturu na víc, pošta pls...
    DUHOS
    DUHOS --- ---
    SCHIFFI: Zkušenosti s tím nemám, ale dle všeobecných účinků konopí (působí protizánětlivě a v mozku, kde je nejvíc rozšířená nervová soustava působí nejvíce), bych s léčbou neváhal ani na chvíli.
    Jak se to léčí lékařsky? A jak dlouho? Vsadil bych rozhodně na výtažek a nebo tinkturu.. Máš tu možnost?
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    Máte někdo zkušenosti s konopím a léčbou meningoencefalitidy= zánět mozku a mozkových blan (příčina nezjištěna, ale pravděpodobný původce je borelie)- mám poškozenou nervovou soustavu kognitivní fce ok, ale bolesti kloubů a občasné bolesti po celém těle přetrvávají. Tak když to pomáhá na roztoušenou sklerozu, říkám si, že by na toto mohlo taky...
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    DUHOS: Fakt pěkně zpracovaný :)
    VRINDAVAN
    VRINDAVAN --- ---
    DUHOS: kámoška pracovala v californii s rickem, hererem atd... pracovala ve skleníkách a fenixovky tam také vyráběli. postup mi jednou říkala tak mě vždy zarazilo když se oběvil postup na slzy s přidáním hlinky a dalších věcí. to je ono co je na tom webu, jednoduché a učinné.:)
    DUHOS
    DUHOS --- ---
    Pěkný návod na výrobu fénixových slz přímo od Ricka a jeho čekých pomocníků umístěn na web..
    Výroba Fénixových slz Ricka Simpsona | Konopí jako lék
    http://www.konopijakolek.cz/jak-zpracovat-konopi-na-lek/vyroba-fenixovych-slz-ricka-simpsona/
    MIK23
    MIK23 --- ---
    LIESKO_VEC_: pro me teda urcite nema smysl riskovat zdravi svojeho potomka kvuli par prdum z brka.holt kazdej ma jinak nastaveny svoje hodnoty.
    to ze se u tvojeho ditete hyperaktivita neprojevuje,neznamena ze se nebude projevovat u dalsich...
    jinak z lekarskeho hlediska je urcite daleko lepsi (kdyz uz v tehotenstvi hulit) tak aspon inhalovat pres vapik aby do tela nesly vsechny ty karcinogeni latky atd
    CUBICULA
    CUBICULA --- ---
    výraz "starý hulení" to tady nějak rozehřejvá. Jak sem psal, půjde to do jointů místo tabáku :)
    DAW
    DAW --- ---
    Tak kdyžtak dávejte starý hulení bezdomovcům :))
    Proč to vyhazovat, oni to rádi zužitkujou..
    poslední dobou jich vídám čím dál víc, jak hulej..
    aj starý dědkové :))
    JAHRIDER
    JAHRIDER --- ---
    HLEN:
    mno chtelo by to videt zejo :))
    ja to bral proste tak, ze se to rok valelo nekde kde je teplota kolem 20 stupnu a muze tam obcas i svetlo....
    HLEN
    HLEN --- ---
    CUBICULA: pokud se to nevalelo vylozene nekden a slunicku a vzduchu, tak tomu nic neni ... trochu to ztraci na kvalite, ale v dobrejch podminkach se da trava skladovat i dva roky, takze imo pohoda. ...
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    CUBICULA: zalezi vic na svetle. svetlo degraduje travu radove vice nez vzduch.
    IRO
    IRO --- ---
    CUBICULA: nebo mi to můžeš klidně přenechat, když bys to měl vyhazovat do koše.. já už bych to nějak využil ;)
    VIXLE
    VIXLE --- ---
    CUBICULA, JAHRIDER: mel sem ted cca rok stary zbytky (ulozeny jen tak v krabici na vzduchu, ve skrini) a nejaky vyrazny snizeni kvality sem nepostreh..
    CUBICULA
    CUBICULA --- ---
    IRO:
    KALIPH:

asi si to budu používat místo tabáku do jointů, to vypadá jako rozumný řešení
    JAHRIDER
    JAHRIDER --- ---
    CUBICULA:
    do kose ne, ale nehulil bych to. kazdopadne nejaka konopna mast, ci tak podobne bude jiste fer.
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    CUBICULA: Já si včera zakouřil rok a půl uloženou White Widow a kromě toho, že byla přeschlá, chutnala i zkuřovala parádně. Záleží na tom, jak je to skladovaný, ale na vyhazov to není:)
    IRO
    IRO --- ---
    CUBICULA: zahul a uvidíš sám, není nad osobní zkušenost ;)
    CUBICULA
    CUBICULA --- ---
    JAHRIDER: tak do koše s tim. Díky za odpověď
    JAHRIDER
    JAHRIDER --- ---
    CUBICULA:
    no straci uplne vse. chut, vahu, magii, vlasnosti, lecivost i vzhled.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam