• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    JAHRIDER
    JAHRIDER --- ---
    MIK23:
    lekari jsou vetsinou tupci vis jak. mu reknou at to nebere ze to neni vyzkouseny a ze to nedoporucujou. bohuzel zadneho znameho, ktery by nam rekl pravdu nezname...(
    KLDR
    KLDR --- ---
    MIK23: no neřekl bych že jsem občasný konzument ..daily bread..je to fuk..myslel jsem to jako postřeh k dané diskuzi ...za odkaz děkuji moc prostuduji ..dík
    MIK23
    MIK23 --- ---
    JAHRIDER: na tohle se musi zeptat sveho lekare nebo kohokoliv kdo primo zna chemicke pusobeni tech konkretnich leciv
    MIK23
    MIK23 --- ---
    KLDR: neni huleni jako huleni.tyto problemy vykazuji hlavne chronictci uzivatele ( 3-5g denne)
    tady jeden vedecky pokus ohledne leceni pistele v tuberkulozni lecebne Jince:
    http://konopijelek.eu/?q=content/lok%C3%A1ln%C3%AD-%C3%BA%C4%8Dinek-cannabis-indica-p%C5%99i-l%C3%A9%C4%8Db%C4%9B-specifick%C3%BDch-p%C3%AD%C5%A1t%C4%9Bl%C3%AD
    V této práci se zjišťuje, že u specifických píštělí má výtažek z konopí příznivý léčivý účin, vyjma případů infekce pyocyaneem
    KLDR
    KLDR --- ---
    překvapuje mě že se tu dost zminujete že tím že hulíte jste více nachylní na nachlazení ,chřipky a podobné neřády ....já jsem teda začal už dost dávno a musím říci že od te doby co jsem byl ve špitále ve 20 letech se zapalem plic ,jsem nemocnej pořádně nebyl ....pokud nepočítam že jsem si potřeboval týden udělat volno....a jelikož jsem začal s užíváním práve po zapalu myslel jsem si vždy že mi to pomáhá tedy.....a vy píšete že máte stále rýmu atd ...RÁD BYCH SE OPTAL . máte někdo nějakou zkušenost či radu ohledně léčby píštěle marihuanou ...budu rád za každou informaci ..klido pošta...mějte se a smějte se
    JAHRIDER
    JAHRIDER --- ---
    Zdravim,
    Měl bych menši dotaz. Kamoš má rakovinu plic v dost v pokročilém stádiu a metastáze mu už valej do lopatky a dál. Začali jsme aplikovat marihuanu, hlavně přes vapolizer a fenixovky. Tož jsem se chtěl poptat, jestli k tomu může užívat tyhle léky: Dolforin, Oxycontin, Indometacin a Olanzapin Actavis.
    Samozřejmě je chcem časem vysadit (pokud vapík a fenixovky zaberou jak ocekavame) ale zatim bez nich nemůže být. Tak by mě zajímalo jestli se to s tou ganjou nějak nekope, atd. Jinak marihuana je medikalni indika - medijuana a herijuana.
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    IRO: chutove. subjektivne. energeticky. lepivosti. (peceni) Taky nepovazuju cukr za takove zlo jak se sem tam tvrdi. Je to zakladni energie napr. pro mozek a jatra...
    Ale stevii si pestuju a sem tam pouzivam...
    IRO
    IRO --- ---
    MORPHLER: sice je to ot, ale proč je cukr lepší ve většině situací?
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    VITEX: stevie je fajn, roste jak z vody, sladi vyborne a mimo to ze neni v EU schvalen a jako sladidlo a extrakt se prodava tedy jen k "zevnimu pouuziti" tak nijak jinak zakazana ci pronaseldovana neni. a uprimne, stejne ve vetsine situaci je cukr lepsi.
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    VITEX: Deset semen za 36, proč by to sem mělo patřit? Někdo snad stévii zakázal?
    VITEX
    VITEX --- ---
    WM magazín - Stevia - přírodní náhražka cukru
    http://www.wmmagazin.cz/view.php?cisloclanku=2011070002

Není to konopí, ale myslím že to sem z perzekučně politických důvodů patří:
    FAR_IDA
    FAR_IDA --- ---
    ahoj, neměl od koho sháníte ty fénixovy slzy? vim, že si je můžu vyrobit, návody sem četla, ale když si vzpomenu na svoje pokusy o konopnou mast, raděj bych to nechala na někom zkušenějším. chci to pro svojí známou, která právě začíná s chemoterapií, má rakovinu docela rozjetou asi, tak chcem zkusit všechno. za jakoukoli radu ohledně užívání nebo zkušenosti, jaký máte či tipy budu moc vděčná! spíš pošta asi...
    MIGUELX
    MIGUELX --- ---
    Konopí bude legálně k dostání v lékárně. A pěstovat ho může stát - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/konopi-bude-legalne-k-dostani-v-lekarne-a-pestovat-ho-muze-stat-pbv-/domaci.aspx?c=A111006_072013_domaci_taj
    JAHRIDER
    JAHRIDER --- ---
    MIRIS:
    nejaky nechlazeni, viroza na me lezla.
    JAHRIDER
    JAHRIDER --- ---
    IRO:
    no druhý den jsem byl ready. hele já nevim jak yto funguje, ani jestli to nebyl placebo efekt, každopádně to zabralo a to nejednou...
    IRO
    IRO --- ---
    JAHRIDER: a jaké pozoruješ účinky oproti bylinkovému čaji bez 2 hub? :-)
    JAHRIDER
    JAHRIDER --- ---
    IRO:
    tyve normalne, udelam si caj bylinkovej. dam tam 2 klobouky a jdu pod perinu.
    VYTVARNICE
    VYTVARNICE --- ---
    DUHOS
    DUHOS --- ---
    Jo, to by mě taky zajímalo.. :)
    IRO
    IRO --- ---
    JAHRIDER: sice OT tady, ale zajímalo by mě, jak se léčíš lysnama :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam