• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    Budu ráda, když sem budete házet odkazy na studie, recepty atd. Dík :) Nástěnka je dočasně nefunkční, protožeji nějaký dobrák celou smazal!!!! Zatím používejte filtr
    Hledáme dopisovatele pro portál http://www.legalizace.cz . Kdo by měl zájem napsat článek o léčebném využití marihuany (eventuleně psaní i na jiná témata), kontaktujte ID FUNLOCO do pošty, diky :)
    KJL vstává z popela
    Recepty a e-shop Medigrower- odkaz na web
    Co vše lze léčit konopím? Odkaz na web
    rozbalit záhlaví
    HLEN
    HLEN --- ---
    TIMUREK: imo vzhledem k tomu, ze vetsina dnesni genetiky je indika krizena se vsim moznym, tak tezko sehnat cistou sativu (prilis narocna kytka pro komercni pestovani) ... ja bych doporucil hledat spis genetiku s vyssim obsahem CBD, ktera se bezne udava ...pry vysoky obsah CBD v materialu snizuje negativni projevy pri uziti THC....asi jako uzivani thorazinu pred uzitim halucinogenu pro potlaceni uzkostnych stavu ....
    FAR_IDA: dobry si uvedomit, ze prodej "materialu na vyrobu fx. slz" je jeste porad ilegalni v tomhle absurdistanu ... nez to napises na net ...
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    FAR_IDA: Klidně to může být i kříženec, ale čím víc indika tím líp. FS ze sativy nebudou dostatečně sedativní, a odpočinek (spánek) je pro nemocné potřeba. Indik je hrozná spousta druhů, jak jsi sháněl/a/o?
    FAR_IDA
    FAR_IDA --- ---
    neměl byste někdo materiál na výrobu fénixových? nějak se mi nedaří tu indiku sehnat...
    IRO
    IRO --- ---
    TIMUREK: jak píšeš o tom snížení tlaku, tak se mi teď vybavilo, že 56letý strejda jednou dostal z práce ubalené brko ať si to jako doma zkusí. no dal si to v přítomnosti tety (ta si dala pár prásků) a mámy (ta nehulila) a skončil hlavou na stole v menším kómatu nebo jak to nazvat. neměl skoro puls, pak se po chvíli probral. to brko hulil strejda prostě jako cígo a furt, že to nic nedělá, že to nemaká a pak bum no.
    mám taky dost citlivého kámoše na hulení (hlavně na skéro), kterého když jsem zhulil, tak asi 3 hodiny ležel na matraci na zemi a ptal se, jestli je to normální a říkal něco o 8mé dimenzi. jinak když hulí venek, tak ho to tak neodstřelí, je sice v dobré náladě, ale neběsní tak. je pravda, že tehdy to skéro bylo dost potentní i pro mě a to jsem častý hulič. tenhle kámoš hulil předtím jednou v holandu a skončil taky skrz toho na záchytce jako pes.. :) jinak moc chytrý kluk, byl tam tehdy dokonce na nějaké konferenci heh.. :)
    ideál je podle mě aplikovat v leže, někde kde se už nedá spadnout na zem, třeba na matraci na zemi a aby u té dotyčné osoby byl "zkušený" uživatel, který jí bude říkat, že ty stavy jsou v klidu a normální a že je to prostě jen průběh léčby.. :)
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    KU13AR: Určitě takový osoby jsou. To motání hlavy může být způsobeno snížením tlaku (což je jedním z léčebných efektů konopí). Jinak - dávkování se musí zvyšovat postupně, je-li na to čas. Začínat čtvrtkou zrnka jednou denně a postupně zvyšovat na 3x denně zrnko. Taky je otázka kvality materiálu a způsobu užívání.
    IRO
    IRO --- ---
    KU13AR: no a kdyby to osoba brala jen v posteli a dávky by se zvyšovaly postupně? co třeba jídlo z thc?
    KU13AR
    KU13AR --- ---
    jsou i nemocní rakovinou, kteří marihuanu nesnáší, je to individuální, ne každýmu chutná, konkrétně mám případ v rodině, motání hlavy atd. prostě škoda, nejde to
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    PERGL: Vyštípej to co zplesnivělo, zbytek dej usušit do trouby nebo rovnou dekarboxyluj - http://medigrower.cz/slovnicek/dekarboxylace-konopi .
    PERGL
    PERGL --- ---
    mám připraven materiál na mastičku ale objevil sem v něm několik hrstí paliček které bohužel zplesnivěly tudíž nevim jestli tam ještě nějaké možná nejsou... má cenu ztoho jetě tu mast dělat??
    WOKO
    WOKO --- ---
    PSYCHOPATICK: kdyby měl někdo nazbyt hodně listí, tak budu taky velice vděčný...
    PSYCHOPATICK
    PSYCHOPATICK --- ---
    Kdyby měl někdo nazbyt listí budu vám velice vděčná děkuji když tak pošta.
    DUHOS
    DUHOS --- ---
    Lord_arek: Zajímalo by mě, kdy bude premiéra!?
    Jahrider: Je to samozřejmě bez záruky!, ale konopí se s léky obvykle nijak moc nekope. Může to třeba způsobit pokles tlaku, ale to nebývá nic hrozného..
    LORD_AREK
    LORD_AREK --- ---
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    MIK23
    MIK23 --- ---
    PSYCHOPATICK: [ MIK23 @ Marihuana jako lék ] nejlepsi z mnou vyzkousenych receptu
    PSYCHOPATICK
    PSYCHOPATICK --- ---
    ahoj potřebovala bych poradit každoročně vyrábím konopné masti, ale letos nastala menší komplikace a to taková, že není tolik času neustále cestuji a potřebovala bych recept, kde bych mohla mast uvařit (upéct) cca za 2 dny...mám načteno, ale ráda budu za cizí zkušenost, nerada bych něco zanedbala. Více asi v poště děkuji :)
    JAHRIDER
    JAHRIDER --- ---
    KLDR:
    jj ja vim. proto se ptam vsude mozne...)
    kazdopadne dik za reakci...
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    Thc opravdu funguje: "objektivně je mi blbě ale dobře to snáším", ale celkem snadno se to překlopí na : " objektivně mi není ale cítím se zle". A proto žádnej lékař nedá doporučení- tzn. at own risk.
    KLDR
    KLDR --- ---
    JAHRIDER: doktorovi jde o body u pojištovny a nebo provize od firem co prodávaj léky ...tudíž nikdy neuslyšíš u doktora že tráva pomáhá--až na výjimky....v army byl mladej doktor a kdyz jsem se ho po zapalu ptal jak je možný že když si zahulím je mi lépe ..tenkrát byl upřímnej a řekl aspon že to sice neléčí a usnadnuje to průběh té nemoci ...ale myslím že je to dost individualní ..každej prostě musí najít to svoje
    JAHRIDER
    JAHRIDER --- ---
    MIK23:
    lekari jsou vetsinou tupci vis jak. mu reknou at to nebere ze to neni vyzkouseny a ze to nedoporucujou. bohuzel zadneho znameho, ktery by nam rekl pravdu nezname...(
    KLDR
    KLDR --- ---
    MIK23: no neřekl bych že jsem občasný konzument ..daily bread..je to fuk..myslel jsem to jako postřeh k dané diskuzi ...za odkaz děkuji moc prostuduji ..dík
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam