• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    SPITRA: Vůbec nevadí, klidně je tam nech.
    FAR_IDA
    FAR_IDA --- ---
    TIMUREK:
    MIRIS:
    HLEN:
    sháněla jsem zatim jen po známejch co nejčistší indicu. já se v těch typech vůbec nevyznám, jen prostě potřebuju sehnat buďto rovnou fs nebo něco, z čeho se daj slušný vyrobit. potřebuju to pro známou na raka, takže hlavně, aby to nebyl nějakej palektvar. vim, že je to furt nelegální, takže je mi jasný, že potencionální prodejci nechtěj kontakty volně šířit , ale nevim už, jak/kde se ptát, když po mých známých nic... za jakoukoli radu dík, klíďo radši do pošty
    SPITRA
    SPITRA --- ---
    Vadí při výrobě masti v ganje semínka? je lepší je vybrat, rozdrtit či nechat být?
    FUNLOCO
    FUNLOCO --- ---
    Vyšlo nové číslo magazínu Legalizace - 08

Magazín Legalizace 08 právě v prodeji! - Magazín Legalizace
    http://www.magazin-legalizace.cz/cs/news/detail/17-magazin-legalizace-08-prave-v-prodeji
    JITIKA
    JITIKA --- ---
    Čau ve spolek, stala se mi nepříjemná věc při výrobě masti ze sádla. nechala jsem to pár dní v kovové míse v lednici:( sem se zas nejak zapomnela..( a kdyz sem to ted postavila do vodní lázně, tak tam, kde se material dotykal misy, zčernal. Asi to zoxidovalo a navazalo nejaky kovy? Dá se to nejak zvrátit a dostat kov zase pryč? nebo máte někdo jiný vysvětlení? díííík moc za názory, bych se ..
    MIK23
    MIK23 --- ---
    TIMUREK: ono to bude s tim vzajemnym pusobenim latek trochu slozitejsi. tady u toho pokusu je jasny ze canabidiol prakticky meni ten stav cisteho thc.kdyby ho jen potencoval,tak by vypadala jeste hur nez po aplikaci cisteho thc
    Intravenous THC and cannabidiol experiment - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=T2cAFRAX3Gs
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    HLEN: Semínka čistý indiky se dají sehnat i u nás na medigroweru, u každý odrůdy máme napsaný jak moc nebo málo indika to je, informace jsou povětšinou přímo od seed bank ... těch modelů čistě indikovitých se dá pár najít - viz http://medigrower.cz/slovnicek/indica .

Čistou sativu na slzy rozhodně nedoporučuji, po FS se má spát a jíst, ne uklízet a malovat :-D Indika mívá větší obsah CBD (což je koneckonců prekurzor THC). CBD podle mých informací potencuje účinek THC.
    HLEN
    HLEN --- ---
    TIMUREK: imo vzhledem k tomu, ze vetsina dnesni genetiky je indika krizena se vsim moznym, tak tezko sehnat cistou sativu (prilis narocna kytka pro komercni pestovani) ... ja bych doporucil hledat spis genetiku s vyssim obsahem CBD, ktera se bezne udava ...pry vysoky obsah CBD v materialu snizuje negativni projevy pri uziti THC....asi jako uzivani thorazinu pred uzitim halucinogenu pro potlaceni uzkostnych stavu ....
    FAR_IDA: dobry si uvedomit, ze prodej "materialu na vyrobu fx. slz" je jeste porad ilegalni v tomhle absurdistanu ... nez to napises na net ...
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    IRO: Mě stačilo přestřelit jednou když jsem byl na vejšce, to už je dávno :) Byl to nějakej venek, nejspíš sativní, první brko jsme dali ve dvou, ale nějak mi to nic nedělalo, tak jsem dal druhý. V ten moment se mi úplně zúžil svět vizuálně do malinkýho čtverečku a myslel jsem že mi vyskočí srdce z těla. Ustál jsem to nakonec procházkou podél zdí koleje a pak na posteli s nohou na zemi, ale teda od tý doby nezneužívám.

Pokud jde o léčbu indikou, zatím jsem se nesetkal s tím že by s tím měl někdo nějakej větší problém - to člověka prostě uloží, jenom přikrejt se musí nechat :-D
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    FAR_IDA: Klidně to může být i kříženec, ale čím víc indika tím líp. FS ze sativy nebudou dostatečně sedativní, a odpočinek (spánek) je pro nemocné potřeba. Indik je hrozná spousta druhů, jak jsi sháněl/a/o?
    FAR_IDA
    FAR_IDA --- ---
    neměl byste někdo materiál na výrobu fénixových? nějak se mi nedaří tu indiku sehnat...
    IRO
    IRO --- ---
    TIMUREK: jak píšeš o tom snížení tlaku, tak se mi teď vybavilo, že 56letý strejda jednou dostal z práce ubalené brko ať si to jako doma zkusí. no dal si to v přítomnosti tety (ta si dala pár prásků) a mámy (ta nehulila) a skončil hlavou na stole v menším kómatu nebo jak to nazvat. neměl skoro puls, pak se po chvíli probral. to brko hulil strejda prostě jako cígo a furt, že to nic nedělá, že to nemaká a pak bum no.
    mám taky dost citlivého kámoše na hulení (hlavně na skéro), kterého když jsem zhulil, tak asi 3 hodiny ležel na matraci na zemi a ptal se, jestli je to normální a říkal něco o 8mé dimenzi. jinak když hulí venek, tak ho to tak neodstřelí, je sice v dobré náladě, ale neběsní tak. je pravda, že tehdy to skéro bylo dost potentní i pro mě a to jsem častý hulič. tenhle kámoš hulil předtím jednou v holandu a skončil taky skrz toho na záchytce jako pes.. :) jinak moc chytrý kluk, byl tam tehdy dokonce na nějaké konferenci heh.. :)
    ideál je podle mě aplikovat v leže, někde kde se už nedá spadnout na zem, třeba na matraci na zemi a aby u té dotyčné osoby byl "zkušený" uživatel, který jí bude říkat, že ty stavy jsou v klidu a normální a že je to prostě jen průběh léčby.. :)
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    KU13AR: Určitě takový osoby jsou. To motání hlavy může být způsobeno snížením tlaku (což je jedním z léčebných efektů konopí). Jinak - dávkování se musí zvyšovat postupně, je-li na to čas. Začínat čtvrtkou zrnka jednou denně a postupně zvyšovat na 3x denně zrnko. Taky je otázka kvality materiálu a způsobu užívání.
    IRO
    IRO --- ---
    KU13AR: no a kdyby to osoba brala jen v posteli a dávky by se zvyšovaly postupně? co třeba jídlo z thc?
    KU13AR
    KU13AR --- ---
    jsou i nemocní rakovinou, kteří marihuanu nesnáší, je to individuální, ne každýmu chutná, konkrétně mám případ v rodině, motání hlavy atd. prostě škoda, nejde to
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    PERGL: Vyštípej to co zplesnivělo, zbytek dej usušit do trouby nebo rovnou dekarboxyluj - http://medigrower.cz/slovnicek/dekarboxylace-konopi .
    PERGL
    PERGL --- ---
    mám připraven materiál na mastičku ale objevil sem v něm několik hrstí paliček které bohužel zplesnivěly tudíž nevim jestli tam ještě nějaké možná nejsou... má cenu ztoho jetě tu mast dělat??
    WOKO
    WOKO --- ---
    PSYCHOPATICK: kdyby měl někdo nazbyt hodně listí, tak budu taky velice vděčný...
    PSYCHOPATICK
    PSYCHOPATICK --- ---
    Kdyby měl někdo nazbyt listí budu vám velice vděčná děkuji když tak pošta.
    DUHOS
    DUHOS --- ---
    Lord_arek: Zajímalo by mě, kdy bude premiéra!?
    Jahrider: Je to samozřejmě bez záruky!, ale konopí se s léky obvykle nijak moc nekope. Může to třeba způsobit pokles tlaku, ale to nebývá nic hrozného..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam