• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    Budu ráda, když sem budete házet odkazy na studie, recepty atd. Dík :) Nástěnka je dočasně nefunkční, protožeji nějaký dobrák celou smazal!!!! Zatím používejte filtr
    Hledáme dopisovatele pro portál http://www.legalizace.cz . Kdo by měl zájem napsat článek o léčebném využití marihuany (eventuleně psaní i na jiná témata), kontaktujte ID FUNLOCO do pošty, diky :)
    KJL vstává z popela
    Recepty a e-shop Medigrower- odkaz na web
    Co vše lze léčit konopím? Odkaz na web
    rozbalit záhlaví
    HIPPO42
    HIPPO42 --- ---
    HIPPO42: Ne, přímo na trombozu mast nepomáhá, měl jsem se vyjádřit jasněji, v červnu jsem měl subakutní uzávěr všech tří bércových tepen v LDK, tudíž u mě došlo k poškození prstů, nártu a chodidla LDK, tím že po dobu cca 72 hodin nebyla výše uvedená místa mého těla zásobená krví, malíček mi bohužel amputovali a zbytek nohy regeneruje. A zde je opravdu dost platná mast z konopí, přináší poměrně slušnou úlevu od velmi zvláštní bolesti, na kterou mám předepsané dost silné léky a ani ty nejsou všemocné, zvláštní bolesti protože to bolí pořád a bolí to fakt divně, občas lektřina, občas oheň, občas mráz, a pro zpestření hmyzí nožičky a škrabou ....
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    HIPPO42: lokalita?
    HIPPO42
    HIPPO42 --- ---
    Zdravím lidi, sháním listí navýrobu masti, nabídněte. Rád připravím i mast pro Vás, otázka domluvy. Já sám mám levou nohu postiženou trombozou, přišel jsem o malíček a zbytek prstů a chodidlo až po kotník mám zasažené. Mast pomáhá jak na bolest, tak na léčení, pomozte prosím.
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    HLEN: Nn, je stará, mázla sebou o podlahu když se šla umejt :-/
    HLEN
    HLEN --- ---
    TIMUREK: narazeny zebra ? ... tvoje babicka chodi ve volnym case boxovat, nebo tak neco ? ;))
    STRYCEK_ZVRHLIK
    STRYCEK_ZVRHLIK --- ---
    Dik moc za rady, snad ji to pomuze prozit posledni dny aspon relativne v klidu bez bolesti...

A kdyz uz jsme u toho, co rikate na vliv konopnych extraktu na psychiatricke potize ???
    O kuryrovani Alzheimra (nebo Parkinsona, ted nevim kterej je kterej...:D) se toho v souvislosti s poukazovanim na vsemozne prospesne ucinky konopi namluvilo myslim docela dost, jen si nevybavuju, ze bych nekde videl zminky o starecke demenci...

I kdyz v podstate by asi stacilo, aby po par canna-cookies vydrzela spolehlive spat celou noc, i bez konske davky sedativ tezkeho kalibru... Zrovna zase co 10 minut vymysli voloviny, ale kdyz s tim zacne ve tri rano, a dokaze vyt i hodinu v kuse, tak by ji clovek s klidem vratil dodelat do lecebny....:(

MIK23
    MIK23 --- ---
    STRYCEK_ZVRHLIK: prumyslove masti - maly obsah lecivych latek.u pacientu maji vetsinou hodne kratky ucinky.osobne jsem nikdy zadnou netestoval,ale lidi co presli z prumyslovych na domaci tvrci,ze jim zadna prumyslova nefungovala dele nez mesic.
    pak existuje jeste moznost koupit si domaci od ruznych sdruzeni napr: konopijelek.cz ovsem dle me za nekrestanske penize.

nejlepsi je si ji ovsem vyrobit dle odzkousenym receptu.
    tvoji babicce by ovsem svedcily i zabaly bolestivych kloubu prave ze zbytku z vyroby masti.
    pak by taky stalo za to zkusit s babickou probrat konzumaci jak pise Timurek
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    STRYCEK_ZVRHLIK: Jo, masti co jsou volně v prodeji jsou dělaný z technického konopí, tudíž neobsahujou významnější množství THC, narozdíl od těch domácích. Asi nejlepší volně dostupný mastičky jsou od Bayer&Romsy, nejprodávanější na bolesti šlach a kloubů u nás dolorcann - http://medigrower.cz/katalog/konopna-kosmetika/bayer-romsy/dolorcann-80ml .
    Na větší bolesti (naražený žebra, klouby, kolena apod.) pomáhala babičce naše domácí mastička, než jí někdo nakukal že z toho bude zmatlaná a že jí na to doktor přijde a bude z toho problém :-/
    Otázka je jestli bude mastička stačit, jestli by nestálo za to udělat sušenky nebo máslo nebo tak něco ...
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    STRYCEK_ZVRHLIK: myslim, že domácí jsou mnohem lepší, páč bývají silnější...
    STRYCEK_ZVRHLIK
    STRYCEK_ZVRHLIK --- ---
    Hele je nejaky podstatny rozdil mezi konopnou masti, ktera je volne v prodeji a nejakymi domacimi odvary (ucinky, cena...) ?
    Ma to vubec cenu nekde shanet suroviny a svinit kuchyn ???
    Babka po uraze prestala chodit, uz dlouho predtim trpela na klouby, a ted se to rapidne zhorsilo..
    Bohuzel v takove domacnosti prestava byt resenim bylinu pouze kourit :D:D
    Otazka tedy spise zni, jestli babicce nebude stacit rostlina s jinym pomerem obsazenych latek....???
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    RBLS
    RBLS --- ---
    TIMUREK:
    MIK23:
    chtěla bych mastičky dvě. Jednu ovoněnou třeba tím heřmánkem na kožní onemocnění. A druhou na prohřátí svalů, bolení kloubů a tam je dobrý co přidat?
    MIK23
    MIK23 --- ---
    MIRIS: jasny ale ty landrance modely nejsou zrovna optimalni jak uz si psal niz. chocolope - uz si to jel nebo ted prvni kolo rezu? ja bych si to vzal, asi bych kvuli tomu zajel i takovou dalku,ale potreboval bych vedet par detailu o primo tvojim fenotypu,protoze jak tak koukam,jeden je celkem nic moc.
    KLDR
    KLDR --- ---
    Existuje kniha Konopí, kterou napsal Doc. Miovský a kolektiv ...četl jste jí někdo prosím ??nějaké reference??mela by to být prý publikace na vysoke ůrovni informací..diky
    JAHRIDER
    JAHRIDER --- ---
    IRO:
    hele neni to uplne tak o toleranci i kdyz urcitej vliv tam bude. pruser byl s tema stoned skunkama co tu jednu dobu ovladli vse kolem. no a jak si na ne zvyknes tak uz te, proste nejaky akcni modely tolik neuspokoji. teda alespon me ne. pres den to je pohoda, ale proste jak si nedam vecer poctivou indiku, nejsem tak nejak spokojen.
    a neni to tim, ze by me ta sativa nenahulila, ale proste to neni ta prava totalni vyhulenost, kterou vecer potrebuju abych byl totalne spokojen.
    jinak ja mam spoustu akcnich a tripovejch modelu, zakladni genetika je hlavne oldschool ceska sativka, a kdyz to zahulim s lidma co nehulej jak silenci (jako ja) tak si to nemuzou vynachvalit. hlavne pak umelci a muzikanti...)
    MIK23
    MIK23 --- ---
    MIRIS: je mozny ze jich je hafo jak rikas,ale semene banky nabizeji malo PURE sativ. tady treba jeden vyhledavac: http://www.cannabismarijuana.com/special-sativa-0.html
    MIK23
    MIK23 --- ---
    TIMUREK: ano pokud to sklidi nezrale. pokud to ale sklidi kdyz uz je kvetina zrala,ale jeste nesezloutnou trichomy,tak je stav vice high nez stoned. tohle je ale alfa a omega pestovani
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    MIK23: Oprav mě jestli se mýlím, ale CBD je prekurzor THC, takže čím dřív to zkosí, tím víc CBD a míň THC v tom bude.
    IRO
    IRO --- ---
    MIK23: nevím, jestli je to tou dokonalostí, ale přijde mi, že dřív ty češtiny třeba zhulovaly víc než ty výstavní modely, co se prodávají teď.. je to možná, ale taky tím, že se u mě postupně tolerance na hulení hodně zvětšila..

MIK23: no tipuji, že si to zas budou chtít rozdat nějak tak, aby na tom vydělali oni a jejich kámoši (myslím vládu)...
    MIK23
    MIK23 --- ---
    IRO: 2012 - neverim ze se neco rozhoupe do konce tohodle roku.
    jak to bude vypadat,na to ti ted asi nidko neodpovi.zatim se shodli jen na tom ze se bude marihuana jak dovazet,tak pestovat tady.ale neni k tomu pripravena legislativa
    MIK23
    MIK23 --- ---
    IRO: to neni jen v cechach,ale po celem svete. koukni kolik najdes cistejch sativ-asi tolik kolik mas prstu. pak se mrkni na zbytek modelu. je to hlavne diky tomu ze se to zaclo krizit kvuli dobe zrani,vynosu,kompaktnosti palic atd. vetsina modelu nese to nejlepsi z obou "hlavnich" typů a najednou jsou tady miliony dokonalych modelu,ktere se zacinaji cim dal tim vic "omrzovat".
    aspon pro me urcite.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam