TIMUREK: jak píšeš o tom snížení tlaku, tak se mi teď vybavilo, že 56letý strejda jednou dostal z práce ubalené brko ať si to jako doma zkusí. no dal si to v přítomnosti tety (ta si dala pár prásků) a mámy (ta nehulila) a skončil hlavou na stole v menším kómatu nebo jak to nazvat. neměl skoro puls, pak se po chvíli probral. to brko hulil strejda prostě jako cígo a furt, že to nic nedělá, že to nemaká a pak bum no.
mám taky dost citlivého kámoše na hulení (hlavně na skéro), kterého když jsem zhulil, tak asi 3 hodiny ležel na matraci na zemi a ptal se, jestli je to normální a říkal něco o 8mé dimenzi. jinak když hulí venek, tak ho to tak neodstřelí, je sice v dobré náladě, ale neběsní tak. je pravda, že tehdy to skéro bylo dost potentní i pro mě a to jsem častý hulič. tenhle kámoš hulil předtím jednou v holandu a skončil taky skrz toho na záchytce jako pes.. :) jinak moc chytrý kluk, byl tam tehdy dokonce na nějaké konferenci heh.. :)
ideál je podle mě aplikovat v leže, někde kde se už nedá spadnout na zem, třeba na matraci na zemi a aby u té dotyčné osoby byl "zkušený" uživatel, který jí bude říkat, že ty stavy jsou v klidu a normální a že je to prostě jen průběh léčby.. :)