IRO: podávám referenci od kolegyně, pro kt. to bylo určené (rakovina v halvě- nevim přesně kde- po půl roce "vyléčení" přešla do žaludku a trávicího traktu, v současnosti léčana chemoterapií). Říkala, že má mnohem menší bolesti, má chuť k jídlu, kt. před tím vůbec neměla a z dost věcí jí bylo na zvracení. Cítí se i líp psychicky- říkala, že se po dlouhé době směje. Takže to funguje a tímto mnohokrát děkuji Salámovi za spolupráci ;)
Jinak já se nakonec rozhodla pro kombinaci THC i OBD, konzultovala jsem to včera s lékařem, kt. jsem potkala na Cannafestu a jeho argumenty zní dost logicky (ač jsem je všechny nevstřebala), takže mám výtažek z techniky a dalších bylin (užívat 3týdny) + v případě velkých bolestí (kt. se mi v posl. době rozjely a evidentně se ozývaj blány, protože jsem nastydlá a imunitně asi oslabená) si mám naředit výtažek z aktivního konopí s nějakou vodičkou (nepamatuju si, co to přesěn je) a kapat- spíš míň a pak to dorovnat brkem :) Za 3 týdny můžu poreferovat o změnách, bude-li zájem :)