• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    SALAM23: v tom pripade vetsinu toho vytazku tvori vosky. jen konstatuji
    IRO
    IRO --- ---
    Odšťavňování lékařské marihuany je posledním trendem úžasných léčiv
    http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/154
    SALAM23
    SALAM23 --- ---
    2dny ... jeste pred filtraci jsem to trochu zahral tak na 50stupnu asi na hodinu
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    SALAM23: no a jak dlouho jsi to maceroval?
    SALAM23
    SALAM23 --- ---
    PRDELOID: ten bordel jsou bublinky...a cerny je to proto,ze to bylo dukladne nalozeny...
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    SALAM23: tyjo, drogerie Zlatnicka, supr typ, ja to objednaval nekde v lekarne.

Jinak, co to v tom lezi za divnej bordel?
    Taky to je dost cerny, je to snad tim, zes maceroval dlouho?
    SALAM23
    SALAM23 --- ---
    IRO:jak to leci budou muset poreferovat jini...
    IRO
    IRO --- ---
    SALAM23: super, pak poreferuj, jak to šlapalo a léčilo :)
    SALAM23
    SALAM23 --- ---
    JAHRIDER: ja jsem prazskej...nevim jak tam u vas ... poridil jsem v drogerii Zlatnicka,jinak asi net,sam jsem to ted resil,pac prodejnu kam jsem chodil mi zavreli...
    JAHRIDER
    JAHRIDER --- ---
    SALAM23:
    supr práce. jinak docela potentni bordel..)
    posli me link ke sezenu to ISO, sem to nekde zajebal
    dik
    SALAM23
    SALAM23 --- ---
    fenixovy slzy...2L ISO - 1OOg bordelu - vysledek cca 8g produktu "necelych 6ml" postup podle medigroweru

IRO
    IRO --- ---
    v klidu dokument :)
    All New Cannabis Documentary! (PUFF, PUFF, RATE & SHARE) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=FybfMqohBNc
    MIK23
    MIK23 --- ---
    ja bych to delal klasicky jako mast. dekarboxylaci,pak do oleje a "pekl" bych to v troube do 100°C. parkrat zopakoval,aby se z matrose vyloucilo co nejvetsi mnozstvi latek.pak to otestoval a naredil
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    DUHOS: Taky nemám zkušenosti, ale začal bych od dekarboxylace a pak naložit do oleje, ale na jak dlouho netuším. Pár dní při pokojové teplotě při občasném promíchání by mělo stačit. Matroše bych dal celkem dost, ono zředit se to dá vždycky ...
    DUHOS
    DUHOS --- ---
    A jeste jedno tema.. Jedna pani s Alzhaimerem me poprosila o navod na lek v olivovem oleji.. Zkusenost s tim nemam a ani si nejsem jist jaky by mohl byt nejlepsi zpusob tvorby.
    Napada me:
    - nechat odstat cca 14dni - 1 mesic jako tinkturu
    - povarit jako pri vyrobe masla
    - povarit - odstat, povarit - odstat jako pri vyrobe masticky

A kolik tak materialu? Idealne, kdyby se mohla ladovat tak tremi malymi lzickami denne a nebylo to strasne moc a ani zbytecne malo..

Rady, tipy, triky? Prosim a dekuji! :)
    DUHOS
    DUHOS --- ---
    Tak dikas za rady. Volba nakonec padla na isopropylalkohol, tak jak bude hotovo, tak dam vedet..
    SM3
    SM3 --- ---
    IRO: tak já jsem to nikdy neviděl v provozu, nejsem chemik, kdysi mi to vysvětlovat chemik co se tím živil(laboratorní pokusy apod), ale určitě bych to nedělal podle nějakých útržkovitých vzpomínek... nějaká "bezpečnost práce" v tomhle mi je jasná, ale nerad bych něco posral a vyhořel kvůli takovýhle blbosti ...
    IRO
    IRO --- ---
    SM3: imho když to budeš dělat pod digestořem s pořádným odtahem, tak by se nemělo nic stát, ale dělat to se strachem bych určo nedoporučoval, to se právě může něco posrat...
    MIK23
    MIK23 --- ---
    SM3: filtruj.ja pouzivam a doporucuju mopslikuv recept (probehl loni i nekde v legalizaci a tady pujde taky vyfiltrovat)
    HASSASSIN
    HASSASSIN --- ---
    TIMUREK: Doporučil bych použít lékařský benzín, nechat odpařit, potom to, co zbyde znovu rozpustit v lékařském lihu a znovu nechat odpařit. Tím se zbavíš veškerého zbývajícího benzínu a zbyde jen líh.
    Jinak taky existujou rozpouštědla, která se na to hodí mnohem víc (jsou více nepolární), jako třeba hexan (který je docela drahý) nebo petrolether (ten je levnější). Koupíte je v chemických potřebách, ale pozor při manipulaci, je to stejně hořlavé jako benzín

VRINDAVAN: podle mě by se na to dal použít tzv. soxhletův extraktor, nemám s ním žádné zkušenosti, ale na wiki je toho spousta...taky jsem to viděl na cannafestu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam