CELULITIDA: tak jsem dostala odpověd od jedné paní a napsala toto
Dobry vecer. To mi ani nerikejte....nejhorsi na tom je, ze lide opravdu umiraji jen pro to, ze jsou vyhladoveli. To nemuzete ani dopustit. Ja ted jen premyslim, jak tatinkovi podavat, jestli by mu to nevadilo. FS lze podavat konecnikem. Myslite, ze by jste to zvladli? Davkovalo by se do zelatinovych tobolek a zavadelo. Ja si myslim po tom vsem, co jste mi napsala, ze neni nic ztraceno. Jsou napadeny mekke tkane a FS na ne velmi rychle utoci a reaguje.
Kazdopadne mu budou odeznivat bolesti , zkvalitni se spanek, kdy si telo opravdu odpocine. Ted tatinek taky spi, ale jen proto, ze je vysileny z bolesti. Bohuzel je to tak.
Ted momentalne mam pani( 30 let), ktera mela metastaze na plicich, 3 nadory v brise ktere metastazovaly do strev. Domu ji propusteli 28.10.2011 a od toho dne zacala uzivat. Vazila 28 kg, odpojili ji z nitrozilni vyzivy a rekli...konecna. Dneska nikdo neveri, co se zmenilo.Pani vazi 39 kg, citi se dost dobre a ted jim konecne doktor predepsal vysetreni na CT. Celou dobu se dozadovali a nikdo je ani neposlouchal, vsichni tvrdili, ze to nemam smysl, ze lecba byla ukoncena. Zvlada to.Byl to muj prni pripad ve 4.stadiu. Moc jsem se bala. Ted mam 11 pacientu, kteri uzivaji a taky je to bohuzel 4.stadium, ale uz jsem vic v klidu. Vidim, ze i hodne pripadu ve 4,stadiu jde zvratit od nejhorsiho.
Davka 60 ml, stoji 63 tisic. Pripravuji davky po 20 ml ( 21 tisic) ,neni nutne je brat najednou. Vzdy, kdy pacient dobira, vcas se mi ozve a ja pripravim dalsi. Ano, javorovy sirup a jedla soda ano, ale ne, pokud je vyzivivovan nitrozilne. Pokud se uziva, musi se jist. Pozdeji, kdyz se upravi stav a bude moci tatinek normalne jist, pak ano.
co ta cena? ok? nemám vubec zkušenost