• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    VRINDAVAN: Jasný, akorát že k tomu vždycky potřebuješ matroš, kterej když si sám nevypěstuješ, tak za něj vyplázneš nejvíc ... a jsou takový druhy rakoviny který ti ani nedají šanci si vypěstovat vlastní lék.
    VRINDAVAN
    VRINDAVAN --- ---
    vždit existují i jednodušší preparáty které stejně efektivně léčí jako FS. rozpuštění v oleji nebo živočišných tucích atd... konopím se léčí už od dob pravěku ve všech kulturách. existuje celá škála receptů jak získat s konopí aktivní lék za který člověk nemusí dávat ranec dukátů. FS jsou samozřejmě perfektní věc ale cest je X jak v léčbě dosáhnou výsledků. Když je lék kvalitní a aktivní je jedno jestli je to FS.
    MIK23
    MIK23 --- ---
    tady asi nikdo nebude mit zkusenosti s vytazkem z techniky.kdyz si trochu shrneme dostupny informace tak to ztoho i vypliva:
    simpson doporucuje velmi potentni marihuanu okolo 20% thc
    vime ze samotne thc ale nepusobi tak jak v kombinaci s ostatnimi kanabinoidy
    cbd taky nejakym zpusobem ovlivnuje funkci thc ale ma k tomu sve vlastni ucinky - sedativni
    dosud nebyla objevena presna kombinace vsech potrebnych latek (proto take nejsou az tak ucine synteticke leky na bazi thc)

ztoho vypliva ze je dobre delat vytazek z co nejvice potentni rostliny
    pokud to delaj panove z techniky,tak mozna taky proto ze jim vzdycky policie sklidi u dvoraka ty potentni rostliny :))
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    MIK23: dík... :)

Blbě jsem to anformulovala, myslela jsem spíš, jestli má někdo osobní zkušenost bo zkušenost někoho v blízkém okolí...
    JAHRIDER
    JAHRIDER --- ---
    MIK23:
    60ml ti vydrzi stopro ctvrt roku. jinak rejzovat je zlo, ale mit za to nejakou odmenu je prirozene. a nemusi to byt jen na obziva podle me, ale klidne i nakup kvalitnich pomucek, ochrana atd
    ono vse neco stoji a je s tim spojeno velke riziko. takze presne jak pises, kazdy musi sam vedet jestli je pred nebo za. ja jen rikal / psal ze delat soudy o nekom, koho nezname jen podle toho ze to delame jinak, je nesmysl. kor tady od klavesnice. nikdo nevi jakej ma ten druhej pohnutky...
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    MIK23: Pokud vím tak těch 60ml je na tři měsíce. Paní znám osobně a opravdu se neválí v penězích :)
    YYUGH
    YYUGH --- ---
    neměl by prosím někdo přebytečnou mast domácí výroby? Vyměnila bych za materiál (domácí sklizeň). Není čas a ani trpělivost ...
    IRO
    IRO --- ---
    SCHIFFI: THC tam hraje zásadní roli bych řekl.
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    k tomu chroští... pořád nějak bojuju s tim, z čeho to vyrábět... Dlouhou dobu jsem byla přesvědčená, že co je důležité, je THC... Pak jsem přes konopijelek zjistila, že existuje CBD a tím pádem, že by stačil výtažek z technickýho materiálu... Tento týden jsem tam byla na konzultaci- závěr: lze vyrábět z techniky, 1g výtažku stojí 1000Kč a (překvapivě) záleží, v jaký půdě je pěstováno, jestli tam není plíseň atd. Maj samo nejvyšší kvalitu všeho. Jenže ted jsem byla u bylinkáře, kt. dost důvěřuju a ten mi řekl, že na záněty je třeba THC, takže jestli už do toho chci jít, musím mít normální matro... Máte někdo zkušenosti technický x netechnický výtažek pls?
    MIK23
    MIK23 --- ---
    MIK23: myslel jsem vypocet prdeloida.ale i tak koukam ze jsem pocital ze clovek spotrebuje 60ml za mesic,coz je blbost,takze pani ma o neco mene.kazdopadne stale tady zni otazka jestli je vyrobek delan opravdu z velmi potentni travy.pokud je to stejny chrosti co fifi sklizej kazdej rok u dvoraka,tak potes prdel
    MIK23
    MIK23 --- ---
    JAHRIDER: kazdyho kdo chce vydelavat na nemocnych bych povesil za koule do pruvanu.budto chces pomahat a delas to tak abys pokryl naklady (pokud na tom travis veskery svuj cas,tak aby te to taky uzivilo) nebo si proste normalni hyena ktera na tom ma byznys.nic jineho v tom nevidim. otazka je kde je ta hranice - to vidi hlavne ten dotycny jestli je pred nebo za.
    pokud je tvuj vypocet spravny tak pani ma z kazdeho sveho pacienta 15k.pokud ma tolik pacientu kolik pise,tak je za par let milionarka
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    SALAM23: Jsem se jí ptal, žádná macerace. Pěkne podle Ricka Simpsona, maximálně deset minut to nechá stát.
    SALAM23
    SALAM23 --- ---
    PRDELOID: uprimne me by ten jeji vyrobni postup taky zajimal...mozna vic by me zajimalo z jakyho matrose to dela...nahod nejaky svoje vytvory at je co posuzovat,cpes tu furt moudra o maceraci...co jsou imho uplne mimo
    JAHRIDER
    JAHRIDER --- ---
    PRDELOID:
    no ono zalezi taky v cem macerujes, jak uz se tu resilo. ja bych proste jen nesoudil ty lidi co to delaj. ani dvoraka. porad jsou ty ceny dobre, leci to a pomaha. a ve srvnani s nemocnicema neporovnatelne. takze big up vsem kdo to delaj za 100 nebo za 1000. holt neni to legalni, tn neni zdrava konkurence, tak se s tim musime holt smirit zejsou ty cenove rozdily.
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    SALAM23: nojo, jenze tvuj vytazek je 2x slabsi, nez vytazek podle receptu napr. Simpsona :))

pokud uvazim, ze 60ml dostane clovek z 500g dobre travy, tak si ymslim, ze by se ta cena mela pohybovat cca 50000. 65 klacku je trochu moc, nocmene¨pokud poskytuje komplexni peci a poradenstvi, prijde mi to OK. Urcite bych si ale nechal od pani poslat postup vyroby, podle jakeho postupuje. Hlavne jak dlouho maceruje, aby bylo jasen, jak moc je vysledny produkt koncentrovany. Necham li macerovat 2 tydny, mam 2x tolik vytazku 2x slabsiho
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    JAHRIDER:
    CELULITIDA:
    U nás je běžná "hospodská" cena za 1g kolem 150 Kč, jenom když to vezmeš ve velkým tak můžeš mít cenu kolem 100 kč/g. Ještě nějaký to rozpouštědlo, práce, energie ... já myslím že ta cena je celkem v pořádku, paní na tom rozhodně nezbohatne. Takhle se ty ceny normálně pohybujou, myslím že Dvořák má dražší.
    JAHRIDER
    JAHRIDER --- ---
    SALAM23:
    hmm já se setkávám docela pravielně s cenou 1ml - 1000czk. nebudu polemizovat o tom jestli to je zlodejske, ci ne, ale takova cena je po ceskych luzich a hajich vicemene normalni. a podle me vetsine lidem 20-30ml staci. a co je v dnesni dobe nejakych 20-30 klacku. nahovno je ze to neni legalni. to je celej problem, ta cena me zas neprijde extreme ujeta. ne kazdej je samatitan co to dava dal za vyrobni cenu, coz nutne neznamena ze bychom ho meli odsuzovat nebo povazovat za vydriducha. porad dava lidem levnejsi a ucinejsi alternativu, nez v nemocnicich a podobne. navic pri tom riskuje svoji povest a svobodu. navic ne kazdej to dela zesvojich vypestku, ale treba musi surovinu predem koupit atd atd.
    IRO
    IRO --- ---
    IRO: a hlavně to chce začít, co nejrychleji, tak bych klidně vzal od té paní těch 20 ml, i když je to možná předražené. život se přece nedá vyčíslit v penězích!
    IRO
    IRO --- ---
    CELULITIDA:
    SALAM23: ta cena mi přijde moc, ale na druhou stranu, když 1 ml FS = 10 g skéra. takže 20 ml je 200 g, cena za 1 g je cca 100 Kč, jestli to dobře počítám. Vypěstovat se dá za 1 g za cca 30 Kč nebo i méně.
    Kdybych měl možnost, tak rád nabídnu, ale bohužel nemám. Snad se někdo odtud ozve. Přeji štěstí v léčbě! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam