• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    KUATO
    KUATO --- ---
    SCHIFFI: nekde jsem cetl, ze nez lih je lepsi benzin, pac nerozpousti chlorofyl, takze vysledek je cistsi. neni tomu tak?
    SALAM23
    SALAM23 --- ---
    SCHIFFI: tak - tak,navic vytazek z benzinu smrdi - musi se to pak jeste procistit trochou acetonu
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    PRDELOID: řéšilo se tu spíš ISO(isopropyl alkohol) na výtažek... dá se koupit v ´Praze ve Zlatnický
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    ahoj, uz se to tu resilo, ale nemuzu dohledat. nejake tipy na levny lekarsky benzin v Praze?
    SALAM23
    SALAM23 --- ---
    WERUMI: muzu pomoct - pokud budes chtit tak posta
    WERUMI
    WERUMI --- ---
    JAHRIDER: hm, bezva, a jak mám pozjistit léky? Že bych se zeptala doktora?? :) Jsem momentálně na blond :], tak mi to možná nemyslí tolik, ale jinak nechápu a nevím, jak právě pozjistit ty léky v kombinaci s třeba tím konopným mlíkem - proto jsem dala dotaz sem ;) Je to dost peklo jak už jsem psala a asi nebude moc lidí, který by se mohli podělit o zkušenosti no, chápu..
    WERUMI
    WERUMI --- ---
    TIMUREK: jak už jsem psala, slzy nemám a obávám se, že nejsem schopná to sama vyrobit. Ještě jednou tedy dotaz :) kdyby někdo, samozřejmě za úplatu, mohl poskytnout pegasovy kapky či by je pro mne mohl zhotovit, prosím kontaktujte mne do pošty. Mockrát díky

:)
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    otazka:

skusal niekto semena z taogrowshopu? (2011 outdoor)

ide mi o to,ze som zasadil a NIC. ale ze vsetky (4) :]

pritom semena Veneno (Indica) od Eva Seeds uz vyklicili a maju tak 10 cm..
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    WERUMI: Jj, dej tátovi slzy na piškot před spaním a bude spát jako děťátko :) Vapík je taky dobrá věc, ovšem musel by vědět co dělá a proč :) Sníst piškot je jednodušší :)
    JAHRIDER
    JAHRIDER --- ---
    WERUMI:
    porid mu vapolizer a nejakou mediindiku a myslim ze bude spat jak milius. jinak ty leky by to pro jitotu ctelo pozjistit, nahoda je blbec..
    WERUMI
    WERUMI --- ---
    DUHOS: jj, já už jsem nad Fenixovýma slzama přemýšlela.. Nemám ale sama na to prostě prostor to spáchat, nejsem příliš zběhlá v těchto věcech... Ta osoba si dokonce nějakou tu rostlinku vypěstuje, nevím, jak moc teda kvalitní to je no.. Prostě taková domácí ganja :] ale fakt nevím. Btw. kdyby snad tady byl někdo, kdo by mohl (samozřejmě zaplatíme) tyto kapky udělat, tak bych byla neskonale vděčná :)
    Co se týče teda ještě toho výzkumu, tak oni ty lidi se normálně jinak léčej - berou léky, který doposud jakože brali + teda ten lék či placebo z výzkumu. Tu odměnu nevím, můžu zjisit. Hraděj se jim výdaje - cestu, co vím..

Jinak, aby toho nebylo málo - přivezla jsem si otce - je po těžkém úrazu hlavy, skoro měsíc ležel v umělým spánku, pak tak různě cestoval po nemocnicích, aby z něj vytahali různý hadičky a tak, skončil v Kosmonosích.. No, byla by to storka na dýl - zkráceně :) - bere x léků, už je relativně v pohodě, poznává a vzpomíná, tak nějak vše v cajku.. ALE nevím teda, jestli je to až tak uplně těma lékama, úrazem palice nebo všechno dohromady (nikdy to s ním nebylo jednoduché) - jeho nálady jsou fakt nevyzpytatelný. Od pátku ho mám doma, na ošetřovačce. Půl hodky ráno, půl hodky večer jdem na prochajdu, přes den polehává, někdy začne prudit, bejt zlej, jindy je jak milius... Peklo trošku - dotaz zní - můžu mu zkusit podávat třeba mlíko? Nemůže večer chrápat (zas tady teď pochoduje a už začíná mručet, mrzout stará). Bojím se, aby se to netlouklo s tou haldou léků nebo tak něco. Ale on jak se pořádně pak nevyspí nebo prostě dlouho nemůže usnout, tak pak dělá solidní peklo doma :/ Myslím, že by to nemuselo bejt tak uplně od věci to do něj dostat, jestli se mi to podaří, netuším. Ale fakt se bojím - úraz byl hodně vážnej, léky vím jaký bere, tak kdyby tu snad byl někdo, kdo někdy řešil něco podobnýho, prosím podělte se o zkušenosti.
    DUHOS
    DUHOS --- ---
    SCHIFFI: Prosimte, da se u vas otestovat kvalita vytazku??? Kolik to stoji a co vsechno se podari zjistit? (%THC?, %CBD?, %chlorofil a ostatni bordel?, %a druhy skodlivin z rozpoustedla?). A jake mnozstvi je k rozboru treba?
    Ne, ze bych to ted nekdy potreboval, ale tak pro info..

Dik..
    DUHOS
    DUHOS --- ---
    WERUMI: Diky za info, takhle to asi staci.
    Tak mi to pripada jako testovani noveho sativexu..
    A jak jsem se zminil jiz prvne, at se na to vyprdne!!! Jak si nekdo muze vubec dovolit 48tydnu polovinu lidi vubec nelecit???
    Muzete si vytvorit vlastni konopny sprej. Ver mi je to jednoduche a kdyz se chce, tak se to podari i v domacich podminkach, s vlastnim konopim to je skoro zadarmo a hlavne si ho na 100% (pokud nacerpate nejake info) vytvorite silnejsi a ucinejsi!!!
    Navod je napr. tady i s odkazy k dalsim informacim:
    Pegasovy kapky aneb domácí Sativex | Konopí jako lék
    http://www.konopijakolek.cz/jak-zpracovat-konopi-na-lek/pegasovy-kapky-aneb-domaci-sativex/
    A jeste jeden dotaz: Je vyzkum spojen s nejakou financni odmenou pro pokusneho?
    WERUMI
    WERUMI --- ---
    DUHOS: už to lovím..
    jedna se o synteticke nebo opravdove canabinoidy(konopi)?
    lék obsahuje thc

Jakym zpusobem je uziva?
    je to oromukósní sprej

Kolik pacientu je ve studii? Jak dlouho bude studie probihat? Kdo za tou studii stoji? atd.. Dik :)
    Ve studii je cca 120 mužů + žen (nad 18let) z celé Evropy, kdy teda 60 jich bude brát ten lék a 60 placebo. Výzkum bude probíhá ve 12ti výzkumných centrecha trvá 48 týdnů, během nichž pacient musí min. 5x navštívít výzkumné centrum a rovněž může kdykoliv ze studie odejít (nebo být odejit) Akorát Ti asi nejsem schopná říct, kdo zatím stojí - četla jsem, že to sponozoruje nějaká firma, ale název už taky nevím..

Pokud by Tě ještě něco zajímalo a budu schopná odpovědět, tak možná kdyžtak raději do pošty.. :)
    DUHOS
    DUHOS --- ---
    WERUMI: Tak jak to info? nezapomnela jsi?
    DUHOS
    DUHOS --- ---
    PETHA: Na 110% to neuskodi.. mazat, mazat, mazat!!!
    PETHA
    PETHA --- ---
    mám dotaz: cca před rokem jsem měla úraz na motorce, narazila jsem si hodně koleno, měla jsem ho odřené, velkou modřinu atd. ale od té doby mi v něm strašně křupe a hlavně jsem po nějaký době vypozorovala, že tam mám docela dost vystouplý takový tlustý žíly, je vhodný si na to mazat konopnou mast, mohlo by to pomoct, případně,nemůže to nějak uškodit? díky moc a omlouvám se za případné OT, ale nemám s tim zkušenosti
    DUHOS
    DUHOS --- ---
    Cenzura na idnes.cz 2.část: Je opravdu možné vyléčit konopím rakovinu? | Konopí jako lék
    http://www.konopijakolek.cz/2012/05/cenzura-na-idnes-cz-2-cast-je-opravdu-mozne-vylecit-konopim-rakovinu-2/
    JAHRIDER
    JAHRIDER --- ---
    Cenzura na iDnes.cz 1.část: Léčba rakoviny konopným výtažkem by mohla stát pakatel, tvrdí Rick Simpson | Konopí jako lék
    http://www.konopijakolek.cz/2012/05/cenzura-naidnes-cz-1-cast-lecba-rakoviny-konopnym-vytazkem-by-mohla-stat-pakatel-tvrdi-rick-simpson/
    IRO
    IRO --- ---
    WERUMI: vyserte se na pokusy a začněte se léčit poctivou trávou.. skoro by se mi chtělo dopsat OMG ... :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam