DUHOS: jj, já už jsem nad Fenixovýma slzama přemýšlela.. Nemám ale sama na to prostě prostor to spáchat, nejsem příliš zběhlá v těchto věcech... Ta osoba si dokonce nějakou tu rostlinku vypěstuje, nevím, jak moc teda kvalitní to je no.. Prostě taková domácí ganja :] ale fakt nevím. Btw. kdyby snad tady byl někdo, kdo by mohl (samozřejmě zaplatíme) tyto kapky udělat, tak bych byla neskonale vděčná :)
Co se týče teda ještě toho výzkumu, tak oni ty lidi se normálně jinak léčej - berou léky, který doposud jakože brali + teda ten lék či placebo z výzkumu. Tu odměnu nevím, můžu zjisit. Hraděj se jim výdaje - cestu, co vím..
Jinak, aby toho nebylo málo - přivezla jsem si otce - je po těžkém úrazu hlavy, skoro měsíc ležel v umělým spánku, pak tak různě cestoval po nemocnicích, aby z něj vytahali různý hadičky a tak, skončil v Kosmonosích.. No, byla by to storka na dýl - zkráceně :) - bere x léků, už je relativně v pohodě, poznává a vzpomíná, tak nějak vše v cajku.. ALE nevím teda, jestli je to až tak uplně těma lékama, úrazem palice nebo všechno dohromady (nikdy to s ním nebylo jednoduché) - jeho nálady jsou fakt nevyzpytatelný. Od pátku ho mám doma, na ošetřovačce. Půl hodky ráno, půl hodky večer jdem na prochajdu, přes den polehává, někdy začne prudit, bejt zlej, jindy je jak milius... Peklo trošku - dotaz zní - můžu mu zkusit podávat třeba mlíko? Nemůže večer chrápat (zas tady teď pochoduje a už začíná mručet, mrzout stará). Bojím se, aby se to netlouklo s tou haldou léků nebo tak něco. Ale on jak se pořádně pak nevyspí nebo prostě dlouho nemůže usnout, tak pak dělá solidní peklo doma :/ Myslím, že by to nemuselo bejt tak uplně od věci to do něj dostat, jestli se mi to podaří, netuším. Ale fakt se bojím - úraz byl hodně vážnej, léky vím jaký bere, tak kdyby tu snad byl někdo, kdo někdy řešil něco podobnýho, prosím podělte se o zkušenosti.