• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    Budu ráda, když sem budete házet odkazy na studie, recepty atd. Dík :) Nástěnka je dočasně nefunkční, protožeji nějaký dobrák celou smazal!!!! Zatím používejte filtr
    Hledáme dopisovatele pro portál http://www.legalizace.cz . Kdo by měl zájem napsat článek o léčebném využití marihuany (eventuleně psaní i na jiná témata), kontaktujte ID FUNLOCO do pošty, diky :)
    KJL vstává z popela
    Recepty a e-shop Medigrower- odkaz na web
    Co vše lze léčit konopím? Odkaz na web
    rozbalit záhlaví
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    MIK23: tak mluvim o jednom brku denne a kolaccich. hned jsem jeste nakraplejsi.
    MIK23
    MIK23 --- ---
    PRDELOID: to ho ale aplikujes v brku nekolikrat denne. to ti samozrejme moc nepomuze kdyz mas nakraple horni nebo dolni cesty dychaci
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    ja mam spis takovou zkusenost, ze kdyz se snazim aplikovat konopi v pripade nachlazeni, chripky, anginy, zanetu dychacich cest atd, tak mi to akorat oslabi imunitu a nemoc se zesili.
    MIK23
    MIK23 --- ---
    WERUMI: vyborny je teply zabal klidne z odpadu po vyrobe masti
    WERUMI
    WERUMI --- ---
    tak nevím, jestli nejsem uplně ot, ale podělím se..

Aplikovala jsem přes noc konopnou mast na hrudník - mám pravidelně v tomhle počasí chycený průdušky - a musím říct, že dobrý :) Není mi dobře v podstatě třetí den, druhou noc mažu, ale dnes, kdy jsem čekala, že se mi po zakašlání urvou průdušky i s plícema, je to znatelně lepší. Nemarodím, chodím normálně do práce, ale věřím, že kdybych byla doma a řádně odpočívala, tak je to ještě lepší.. :)

Ne, že bych byla ok a mohla běhat do schodů, ale normálně jsem třetí den při průduškovým onemocnění ko. Sotva lezu, mám teploty. Teď fakt relativně pohoda :) Ještě k tomu teda piju bylinkovej čaj.. Kdybych nechodila do práce, tak bych snad zkusila i odvar z konopí :DD A to normálně neužívám ;)

Nevím, proč mě to nenapadlo dřív - příště to musím navíc řádně vyležet :)
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    BYDK: Navic do toho nAcpou jedy jako do tabaku, zpomalovace a kdovi co jeste. Mohlo by to byt po zdaneni i drazsi . Kdo nechce ztratit travu takovou jaka je, mel by byt proti ;)
    BYDK
    BYDK --- ---
    PAYA_HORRORCORE: Ahoj, myslel jsem si to same. A bude to tak. Budou si mastit kapsy. CO je podstatne dobre, ze nase oblibena kyticka nebude mit statut drogy, ale bude oficialne vedena jako leciva rostlina. :) Teto rostline bylo nejvice ukrivdeno za celou historii lidstva. Schytala to na plne care od verejneho mineni, ze Marihuana treba zabiji ( jeste cernobile americke reklamy ), jeji destrukce a paleni, jsi zlocincem pokud ji pestujesh, apod...
    A tak veselme se a zapalme si jointa na novy statut verejneho mineni. :)

PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    DIRTY_GROWA: Doufam ze to nezlegalizujou! Zase si bude stat mastit kapsy. Uz jen ty nesmyslny sumy co tam padaj. Dalsi podvod a tunel na nemocnych. A beda jak si to vypestujes doma sam !!!
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    MIK23
    MIK23 --- ---
    DIRTY_GROWA: tohle je zavadejici. Cbd se uvolnuje neco malicko nad 200°c takze zalezi co a jak lecis. Urcite se neda zobecnit to ze na 180 je idealni teplota pro lecbu. Jinak pod 170 nema smysl jit ani pro lecive inhalovani protoze thc se uvolnuje lehce nad 170. Nizsi teploty na vaporizerech se tykaji hlavne jinych bylin nez cannabis
    DIRTY_GROWA
    DIRTY_GROWA --- ---
    Konopí vystoupilo z ilegality, poslanci ho schválili jako lék - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/konopi-bude-lecit-rozhodli-poslanci-dbw-/domaci.aspx?c=A121207_130610_domaci_hv
    BYDK
    BYDK --- ---
    DIRTY_GROWA
    DIRTY_GROWA --- ---
    RAVNOS:
    [ GANJA SLAMMiNG / ostatniother / 30.11.2012 / CR - Kralovehradecky kraj - Hotel Javor, Dolní Malá Úpa 128, 542 27 Trutnov, Czech Republic ]
    +
    [ GANJA SLAMMiNG / ostatniother / 30.11.2012 / CR - Kralovehradecky kraj - Hotel Javor, Dolní Malá Úpa 128, 542 27 Trutnov, Czech Republic ]

jinak pro upřesnění bych doplníl, že na akci se budou presentovat tyhle produkty a subjekty: konopáč.cz, growshop.cz, konoptikum, semenakonopí.cz, konoppná apatyka, vaporizer Puff It, atd. přesný rozpis bude do středy na webu...
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    DIRTY_GROWA: pls pls pls nonfacebook link?
    DIRTY_GROWA
    DIRTY_GROWA --- ---
    GLOKTA:
    mno já už to nekomentuju ani. jako DIY produkty mám rád, ale u toho vapolizéru to radši přenechám profíkum. navíc týpek psal že už skoro nehulí, tak to bude možná tim :D
    GLOKTA
    GLOKTA --- ---
    rofl, vaporizer ze žehličky a sklenice, to se mělo dát do ústavu vysmátejch a ne sem....
    DIRTY_GROWA
    DIRTY_GROWA --- ---
    BDOWN:
    hele je v poho, hulil jsem z něj a paráda. navíc má supr desing, si zahulíš v kině nebo kdekoli na veřejnosti a každej myslí, že máš astma a inhaluješ. a to bys s kulmou neokecal hele :))
    pokud chceš vyzkoušet, tak příští víkend bude předváděčka a možnost koupě na téhle akci (plus spousta dalších vychytávek)

http://www.facebook.com/events/126099440875917
    BDOWN
    BDOWN --- ---
    PAYA_HORRORCORE: ignore, nemá smysl
    DIRTY_GROWA
    DIRTY_GROWA --- ---
    PAYA_HORRORCORE:
    jj, no a tam je pak teprava bordelu a nečistot...)
    DIRTY_GROWA
    DIRTY_GROWA --- ---
    PAYA_HORRORCORE:
    jsem tě asi špatně pochopil, teď si to čtu ještě jednou a asi jsem si to špatně vyložil. každopádně to co jsem napsal je pravda, ideální teplota pro konzumaci konopí je kolem těch 180, kdy je v kouři obaženo nejvíce učinných a nejméně škodlivých látek. při spalování se už nějaké látky ničí a degradují a vytváří se jiné nebezpečné látky.
    DIRTY_GROWA
    DIRTY_GROWA --- ---
    Jinak z tohodle jsem hulil a musim rici ze asi nej kapesni vapo na českém trhu..!
    http://www.rastafarian.cz/out/pictures/z1/img1668_1.jpg
    +
    http://www.rastafarian.cz/rastafarian-cz/Vaporizery/Vaporizer-Puff-It.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam