PRDELOID:
- Taky jsem pár lidí léčil a právě například jedna paní mi den potom co si dala tu 1. 1/2 várku volala, že je to něco naprosto neuvěřitelného, že se jí strašně ulevilo a bylo jí velmi příjemně. Srovnala to s tím, jako by si dala 2 sklenky vína. Po pár dnech přišel druhý telefonát s tím, že si asi dala moc a teď neví co má dělat a co s ní bude.. Taková ta klasická panika. Volal jsem jí ještě několik hodin potom, to už byla lepší, ale od té doby se neozvala a tipuji, že už se ani neopovážila výtažek vzít :/
- Sám za sebe netrvdim nic, co jsem neviděl na vlastní oči nebo nemám z přímý konfrontace s léčenym. Ale nemám důvod Rickovi nevěřit. Mluvil jsem několikrát s Jindrou Bayerem a Milanem Romsym (Rickovi pravé ruce) A opravdu nemám důvod jim nevěřit. Naopak, pomohli mi vyléčit tatíka z rakoviny, následků chemošky a já jim jsem nesmírně vděčnej. A jestli je podle Tebe tohle jenom PR článek, tak to tak ber, ale myslím si, že si léčebný konopí takovýchto PR článku zaslouží ještě kvanta!
A s důkazy to není taková sranda, jak by se mohlo zdát. Např, když mému otci klesly po měsíci léčby hodně slabým výtažkem markery z 1,2 na 0,9 a uzliny nerostly (už bych o tom nejraději psal článek i s dokumenty), tak lékař jen konstatoval, že markery jsou kolísavé a nic tohle neznamená, pak jsme léčbu na měsíc vysadili (pač tatík chtěl odjet na svou vysněnou dovču do Thajska) a po návratu přisli při kontrole samé špatné zprávy a tatík šel do péče lékařů (operace, ozařování, chemka..) a tím byly všechny dokumenty v háji a zbyl jenom samotný příběh bez důkazů.. To samé je i případ tohohle pána, který je též po ozařování a lékaři si myslí, že ho vyléčili oni. Ani v tomto případě neexistuje způsob, jak něco dokázat. Navíc pán ani netvrdí nějak, že byl vyléčen z rakoviny výtažkem (až na ta slova o víře, ale to nic neznamená), ale popisuje zlepšení jeho funkcí.
Dodatky:
- fotky vyléčených nádorů kůže jsem už několikrát viděl. Dodám zdroje, když budeš chtít, něco z toho určitě ještě najdu.
- Rick po celou dobu nabízí asistenci lékařů u jeho pacientů, ti ho ale odmítají