• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    Budu ráda, když sem budete házet odkazy na studie, recepty atd. Dík :) Nástěnka je dočasně nefunkční, protožeji nějaký dobrák celou smazal!!!! Zatím používejte filtr
    Hledáme dopisovatele pro portál http://www.legalizace.cz . Kdo by měl zájem napsat článek o léčebném využití marihuany (eventuleně psaní i na jiná témata), kontaktujte ID FUNLOCO do pošty, diky :)
    KJL vstává z popela
    Recepty a e-shop Medigrower- odkaz na web
    Co vše lze léčit konopím? Odkaz na web
    rozbalit záhlaví
    KOSS76
    KOSS76 --- ---
    ADAMIRA: Přišlo mi blbý to psát do veřejné diskuze, jestli někdo nemá. A taky naposled co jsem kupoval na ulici trávu od neznámého člověka to skončilo bouchačkou v zádech :-( Z druhé strany to zase může skončit tak, že se z toho co si to vezme stane nějaký zakomplexovaný detektiv.

Nicméně do vršovic třeba na malé pivko bych do hospody zašel, možná by zašel i někdo další. Rád si zvětším okruh svých známých a co z toho vznikne je věc druhá :D

Kdyžtak mi napiš do správ, pokud bys zašel na pivko nebo třeba do čajovny...
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    KOSS76: Občas sem hoď žádost, jestli to listí někdo nemá, hlavně po sklizních, myslim že se najde dost lidí co pro tebe něco najde...
    I mě se tu z minulýho roku váli ještě nějáká igelitka suchýho listí, jestli máš čas si zajet do vršovic tak ti to rád dám, ale není toho moc...
    KOSS76
    KOSS76 --- ---
    UF0UN: No, ono zase píšou, že ty vaporizéry tolik nezhulují,... Máte s tím někdo nějaké zkušenosti... Uvažuji, že skončím úplně, už jsem nehulil týden ;-) Ale nevím jestli to vydržím, už jsem si kolikrát říkal, že skončím, přestal jsem třeba na měsíce, ale pak mi to sházelo...
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    KOSS76: vaporizery používají třeba v Izraeli v nemocnicích. pokud koupíš od renomovaného výrobce (volcano, arizer, MFLB...), tak je riziko nějakých kontaminací nulové.
    S e-cigaretami to nelze srovnávat. V nich je náplň - propylenglykol, příchutě a nikotin. Všechno syntetika z číny. U konopí vaporizuješ přímo rostlinu, tzn. vdechuješ vodní páru a odpařující se pryskyřici.

KOSS76: na tohle neber ohledy, Dušan Dvořák je regulérní magor.
    KOSS76
    KOSS76 --- ---
    KOSS76
    KOSS76 --- ---
    hmm i když zase koukám, že příprava konospreje je docela komplikovaná :(
    KOSS76
    KOSS76 --- ---
    UF0UN: Tak jsem prošel vaporizéry, prý to má nízkou účinnost a jsou tam rizika toho plastu, i vůbec to že to není karcinogenní není tak jisté, i když samozřejmě lepší než cíga.

Uvažuji o tom alkoholu, přeci jenom to dávají lidem pod jazyk v lékárnách lékaři, tak by to mělo být dobré. Co si myslíte o spreji?
    KOSS76
    KOSS76 --- ---
    DOKKTOR: Kéž by to byl dobrý kamarád, ale víš jak to v Praze funguje, spíše komerce...
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    KOSS76: tak řekni kamarádovi, at ti dá drť, když obírá palice. z toho se dá vařit velice obstojně
    FI_YOU
    FI_YOU --- ---
    KOSS76: dotaz smeruj sem [ vaporizery ]
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    já mám arizer solo, objednával jsem z českého eshopu. Sice je dražší, ale vydrží pravděpodobně až do důchodu.
    jenom nesmíš zapomenout dobíjet :) to je pro mě jediná nevýhoda.

ta cena je relativní, vem v potaz, že ušetříš za materiál a hlavně chráníš své plíce..
    KOSS76
    KOSS76 --- ---
    Ještě možná dotaz, který vaporizér byste pro občasného uživatele doporučili?
    KOSS76
    KOSS76 --- ---
    No koukal jsem na tu vaporizaci, i když jsem zpočátku byl nedůvěřivý - protože to jde stejně do plic, tak mě hodně článků začalo přesvědčovat, že pokud pořídím kvalitní vaporizér, z kterého se nebudou uvolňovat látky, tak by to mělo být dobré...

Jediný problém je trošku cena, ale protože jsem ajťák, tak mě to zase tolik netrápí a moje zdraví pro mě má přeci jenom vyšší hodnotu než pár tisíc.

Je trošku škoda, že jsem se tím začal zabývat až teď, kdy mám suchý kašel - asi z nachlazení ve 30ti, a najednou si člověk říká, suchý kašel a zítra to bude rakovina plic, že jo :)
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    KOSS76: s vařením je problém v tom, že se velice těžko odhaduje dávka a délka stavu.
    pak mě napadá ještě alkoholový extrakt, u něj můžeš celkem přesně odsledovat závislost množství→účinek

ale vážně se zkus zamyslet nad vaporizerem: nejsou zas tak drahé, ušetříš materiál, zbytky se dají využít na mast nebo na vaření, zdravotní rizika žádná. Smrad je také minimální, během deseti minut je pryč a většinou si ho nikdo nevšimne.
    KOSS76
    KOSS76 --- ---
    No spíše uvažuji o tom, že bych raději něco uvařil... Jenomže fakt problém je to někde vypěstovat, kort v Praze (občas to město proklínám)... Vůbec nechápu, proč lidé neprodávají listí, ale jen palice silného skunku...
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    KOSS76: vaporizace neni koureni. nedochazi k spalovani, nejsou tam dehty a dalsi produkty horeni... prave kvuli zdravi se vaporizace zacala pouzivat
    Pri konzumaci marihuany pres travici trakt jsou navic ve hre dva dalsi kanabidoidy s jinymi psychoaktivnimi ucinky nez delta-9-THC
    bho bude asi butan hash oil, bych tipl...
    KOSS76
    KOSS76 --- ---
    Zkusil jsem si bho zadat do google a moc toho nevyjelo a žádné weby nefungovali :( Co se týká vaporizéru, tak to je furt kouření...

Četl jsem nějaké návody na to, že ty palice lze upéct v troubě, a pak použít, ale problém je ten, že nemám doma troubu ( k ničemu bych jí asi nevyužil). Uvažuji o horkovzdušné mikrovlnce, ale nevím jestli by to stačilo...
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    KOSS76: kup si vaporizer nebo si vyrob bho z palic a ten můžeš jíst
    KOSS76
    KOSS76 --- ---
    Poradíte prosím na následující problém. Mám rád marihuanu, ale nechci ji kouřit - kvůli plícím atd... prostě vážím si svého zdraví... Problém je, že člověk od kterého kupuji prodává jenom palice skunku, ale já bych chtěl listí, abych si z toho udělal třeba mléko atd... Ale on prostě listí nemá, nemůžu vůbec nikde sehnat listí...

Uvažoval jsem o pěstování, problém je, že jsem z Prahy a bydlím v bytě rodičů, oni sice se mnou nebydlí, ale navštěvují mě a proti marihuaně jsou docela zaměřený. Navíc bydlím v paneláku, takže pěstovat to doma kvůli zápachu a dalším věcem moc nepřichází v úvahu.

Uvažoval jsem, že bych si pronajal garáž a pěstoval to tam, jenomže zase problém s tím, že to žere příliš mnoho elektřiny a kdyby mi přišel účet několik tisíc za elektřinu v garáži, asi by to bylo přeci jenom podezřelé.

Jsem fakt už beznadějný. Prostě já to kouřit nechci!
    ATRON
    ATRON --- ---
    Já jsem taky takhle projel na červenou ani nevim jak... možná na tim něco bude :)
    DUHOS
    DUHOS --- ---
    XTALIBAN: Hele, asi to je picovina, ale vybavilo se mi, jak mi pred par lety kluci hulili v aute brko (ja nehulil) a v Hradci na okruhu (cca kolem jedenacte vecir) jsem projel jednu cervenou a druhou jen tak tak dobrzdil.. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam