• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    Budu ráda, když sem budete házet odkazy na studie, recepty atd. Dík :) Nástěnka je dočasně nefunkční, protožeji nějaký dobrák celou smazal!!!! Zatím používejte filtr
    Hledáme dopisovatele pro portál http://www.legalizace.cz . Kdo by měl zájem napsat článek o léčebném využití marihuany (eventuleně psaní i na jiná témata), kontaktujte ID FUNLOCO do pošty, diky :)
    KJL vstává z popela
    Recepty a e-shop Medigrower- odkaz na web
    Co vše lze léčit konopím? Odkaz na web
    rozbalit záhlaví
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KUATO: vazelina se nevstrebava, to at si ti, co nemaji radi olej, uvedomi
    sem neuvadel obskurnosti, ale vstrebatelny medium
    KUATO
    KUATO --- ---
    PALEONTOLOG: imho to je hrozne individualni. jsou lidi, co nesnaseji sadlo nebo kdyz to chteji na vetsi plochu, tak nemaji radi olej, pac moc masti, tak pak ani ta vazelina neni spatna. samozrejme daji se udelat dle libosti i obskurdnosti typu (panensky olivovy) olej + zahustit vcelim voskem..
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    WEWA: kdybys splasila palice, tak to udelej z kokosovyho oleje. jeste tak sadlo, ale vazeliny a repkovej olej vynech
    WEWA
    WEWA --- ---
    PRDELOID: právě, toho se bojím, že by mu to spíš mohlo ublížit na to srdce a samotné, už tak naprosto zdevastované - spíše teda tepny. Ale tu bolest by to zas třeba utišilo...

Nemáte prosím někdo tip, kde sehnat hodně silnou konopnou mast, nejlépe tedy z palic? Klidně pošta, díky.
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    hele mě čeká extrakce všech čtyř osmiček někdy v únoru, kolik si mám připravit medicíny? Kodein od zubaře samozřejmě neodmítnu, ale chci to doplnit zeleným.
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    samozrejme, zadna samolecba, o to snad nikdo nepochybuje. spis jsem se zamyslel nad poucenejma vyrokama nekterych.

kazdopadne zde neco o cukrovce a konopi (i kdyz tedy jen velmi povrchne) http://www.magazin-legalizace.cz/cs/articles/detail/591-konopi-jako-ucinny-lek-na-cukrovku

ja osobne si myslim, ze cloveku zmitajicim se mezi zivotem a smrti nemusi ty sileny davky vytazku zrovna sednout a to obvzlast, kdyz jde o cevy. Vim co v tech stavech dokaze delat srdce za silenosti. Nicmene na trhu uz existuji pripravky s isolovanym CBD v pomerne solidnich koncentracich a cloveka to nijak nezmastuje. Samotny CBD ale zase nepomuze od bolesti

PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    samozrejme, ze jedno ze zakladnich medicinskejch vyuziti travy je na ruzny typy chronickejch bolesti, jako treba Bechterevuv syndrom a mnoho dalsich. Nektery modely se jako painkiller hodi vic, nektery min. Z nejakyho duvodu obcas lidi radej jinejm lidem uplny nesmysly, coz je nestastny, poud jde o zdravi. Ja ale nejsem o nic lepsi, aby bylo jasno.
    WEWA
    WEWA --- ---
    VYHULENY_UFO: ono je také dost důležité číst přesně, když se snažím pomoci. Psala jsem, že léky nazabíraj a proto se pídím po této možnosti. Mast mu také nepomáhá - teda od té bolesti, na takhle silnou bolest je asi i mast krátká.
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    FARFELOO: toto mas odkial?? jak mast tak fajcivo mi napriklad urcite bolesti (koleno, extrakcia - zub 8ka) vypina.
    WEWA
    WEWA --- ---
    VYHULENY_UFO: na slovíčkaření nemám náladu... snad je jasné, že bych mu chtěla pomoci jakýmkoliv způsobem, ať už mastí, užíváním nebojánevímčím. Že se diabetická noha nezahojí je mi jasné, jde mi o ty bolesti a o to, aby to vydržel do té transplantace a předešlo se tak amputaci.
    WEWA
    WEWA --- ---
    VYHULENY_UFO: vždycky ne ale chce to přesně vědět co a jak... což já právě nevím a lajk to snad ani vědět nemůže. http://konopijelek.blogspot.cz/2011/12/cukrovka-diabeticka-noha-neamputace.html

kecy o klubech a jedničkách si prosím pro příště odpusť, není to vtipné ani předmětné. Děkuji.
    WEWA
    WEWA --- ---
    Díky. Já už toho četla hodně. Jen si furt nejsem jistá, vzhledem k dalším ne úplně zanedbatelným problémům, aby mu to spíš neuškodilo. A hlavně v jaké formě mu to podat, co kde sehnat... konopnou mast má, ta celkem zdárně pomáhá léčit rány po operacích apod. ale na bolest je krátká.
    MORRELLI
    MORRELLI --- ---
    Ikdyž teda na Dvořáka tady bylo hodně negativní hodnocení.
    MORRELLI
    MORRELLI --- ---
    WEWA: mrkni na přednášku co byla v sobotu od 18:00 http://www.cannafest.cz/pro-navstevniky/odborna-konference/ a zkus kontaktovat ty přednášející. Já už tam na této přednášce nebyl, tak nevím o co tam šlo.
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    FARFELOO: THC na bolest rorozhodně pomaha
    WEWA
    WEWA --- ---
    U odkazu vyse Co vse lecit konopim jsem cetla, ze i chronickou bolest, proto me to napadlo, ze by to na bolest mohlo "nejak" fungovat. I bracha uz jednou prisel od nekoho s podobnym napadem. Tata by nebyl proti. Ja se v nem nevyznam, proc na jedno sere a dalsi by byl ochotnej zkusit... Zajimal me nazor nekoho, kdo se v tom vyzna a kdo by mi mohl poradit jak treba v tomto pripade konopi zuzitkovat a zda by vubec mohlo pomoci. Takze diky za vsechny poznatky.
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    je to sice jak nebe a dudy, ale asi před 10ti lety jsem byl na operaci tříselný kýly (sranda zákrok) a když mě pak navštěvoval doma kámoš, tak jsem mu řikal, že ani moc nechci hulit, že se nemůžu smát a tak. Nakonec jsem si dal třeba jen opatrnýho prďocha. Je to asi dva roky a ten kámoš byl na stejný operaci a když jsem byl zas já za nim, tak mi řikal, že přesně chápe, proč jsem tehda nechtěl hulit. Člověk může bejt senzitivnější na nějaký místa na těle, který jsou bolestivý a může to na to upírat mysl a člověk pak cejtí divný tlaky a podobně. Ještě s ohledem, že nemá předešlý zkušenosti, tak nevim nevim, jestli by mu to bylo příjemný
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    WEWA: No, popravdě nevím... I kdyby mu marihuana byla schopná pomoct, i kdyby byl ochotnej v těhle stavech zkoušet nový věci, tak vaporizace nejspíš nebude to nejlepší. THC určitě není něco, co pomáhá při bolesti...
    WEWA
    WEWA --- ---
    Zdravím, zaujal mě dotaz od dystopika... strašně se peru s myšlenkou, jestli by např. inhalace přes vapo nepomohla mému tátovi ulevit od bolestí. Má nejvyšší formu cukrovky, transplantovanou ledvinu cca půl roku, vysoký tlak, bypass - tudíž problémy se srdcem. Od té transplantace ho hrozně zlobí nohy, nakopnul se a pak se to rozjelo, nehojilo se to, rána hnisala. A následně začaly nohy strašně bolet a otékat - takže IKEM a diagnóza ucpané tepny. Pak profukování, to pomohlo jen na chvíli, následoval 7-mi násobný bypass na jedné noze. Hojilo se to asi měsíc ale nakonec to pomohlo a od bolestí se ulevilo. Upozorňuji, že důvod, proč bych mu chtěla od těch bolestí pomoci takto je, že žádné léky nezabírají, bohužel si vezme i dva najednou, z čehož pak blouzní ale udělal to, protože mu to pomohlo. Je statečnej, leccos už si vytrpěl a vydrží hodně... proto je strašný ho slyšet křičet, mlátit, brečet a nadávat bolestí. Teď byl v IKEMu kvůli druhý noze, která se rozjela během 14 dnů a už zčernala i část prstu. Nohu mu otevřeli a zjistili, že už nejde bypass udělat, že jsou tepny rozsypaný. Takže ho poslali domů s tím, že se mu musí zahojit ten (černej) palec a rána, jak ho otevřeli. Pak že ho můžou zapsat na listinu pro transplantaci tepny. To je hrozná doba, nechápu, jak si představují, že to má vydržet, nechceme si ani představit, co ho a nás čeká. Je to hrozný když mu nemůžete pomoct. Na druhou stranu, je to chlap, co na přesný dávkování a časy a podobně sere, s čím už si taky nevíme rady ale i přes to bych mu chtěla pomoct... jako kuřáka mě teda napadlo, zda-li by se mu mohlo od těch bolestí ulevit pomocí marihuany. Díky za všechny rady :)
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    VYHULENY_UFO: s tim počítám, určitě to bude lepší.
    Mluvíme o trávě, ne o heráku, ale přecijen si vybavim nějaký tragikomický zážitky, kdy lidi reagovali na trávu dost neobvykle:)
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    VYHULENY_UFO: to je jasný

LITTLEPUNKK+WILDENBURY_SQ: to jsem si taky řikal a je to asi důvod, proč jsem se tady takhle svěřil - že jsem čekal, že mi to někdo bude rozmlouvat, nebo mě na něco upozorní apod. Čekal bych, že tráva může bejt startérem těhle neduh buď u nějakýho chronickýho uživatele, nebo u takovýho jedince, kterýmu to skrátka nesedne. Mam v plánu mu dát nějakejch pár gramů a doporučit mu nějaký opravdu nízký dávkování a ať si to testne. Nemyslim, že to vyřeší jeho problém, jak mávnutim kouzelnýho proutku, spíš si myslim, že mu to třeba pomůže s klidnym spanim a přivede na jiný myšlenky. Jestli mu to bude příjemný a nebude cejtit nějaký neduhy, tak mu pak zase něco dám. Určitě to neni člověk, kterej by se zbombil jak zvíře a pak šel obrážet kluby, aby něco sehnal. A když by mu to nesedělo, tak se určitě nebude zhulovat z "léčebnejch důvodů" s odporem, jak kdyby si měl dát lžíci rybího tuku - prostě se na to vyprdne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam