• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    MUTTERCORN
    MUTTERCORN --- ---
    TIMUREK: A můžeš mi tedy doporučit lepší variantu na českém trhu ?
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    MUTTERCORN: Tinul bych si, že proto, že to je fskutečnosti olivový olej:
    Obsah/složení :
    CBD 4%, Bio olivový olej)

Takže CBD fajn, ale konopí funguje dobře jenom v synergii s ostatními látkami z konopí.
    MUTTERCORN
    MUTTERCORN --- ---
    WILDENBURY_SQ: A to jako z jakého důvodu si myslíš ?
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    MUTTERCORN: Sorry, ale dalsi podvod.
    MUTTERCORN
    MUTTERCORN --- ---
    EILIL: né , že bych byl nějaký odborník na léčbu konopím, ale zkus se mrknout sem http://growmart.cz/zbozi/cibdol-vytazek-konopi/
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    PALEONTOLOG: prase.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    WILDENBURY_SQ: ale v ramci ur terapie jsou nemoci a uzivani leku kontraindikace. jinak mas pravdu, jsou tam toxiny jako k. mocova, nicmene jako prvni jsi vytah mocovinu, tak jsem zareagoval. ted mame dalsi bod, kys.mocovou a obecne znamy zasady. ale sem to uz nepatri, muzem se presunout, je tu na to klub.
    jako u kazby lecby maji prevazovat benefity nad riziky, tim bych to uzavrel.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    PALEONTOLOG: Ale tady byla debata o pití moči. Nemusím si číst wiki o močovině, nechemiku.

Referenci propagující urinoterapii, která tvrdí, že v moči nejsou toxické látky, považuji za demagogickou.

...Hormones, and enzymes, is not a toxic waste product :) LOL, tohle psal někdo s vytrženým mozkem. Na kyselinou močovou (která zdravá určitě nebude, tělo se jí zbavuje proto, že ona sama i její soli jsou špatně rozpustné, což vede k ledvinovým kamenům apod.) nějak zapomněli, jen z hlavy. Dělá pěkný červený krystalky po okyselení moči, když tak rádi experimentujete s chcankama. A to nemluvím o metabolitech (nebo indukovaných endometabolitech) léčiv nebo jiných xenobiotik (ruku na srdce, kdo něco takového neužívá, léky na alergii, antikoncepce, alkohol, hulení, ale i potravinářská aditiva, barviva, cokoli...). A tyto metabolity mohou být fest toxické. Jinými slovy, budu držet měsíc půst o vodě, vynechám veškerou případnou medikaci a pak moje moč nebude až tak toxická a tak bych ji měl pít. Hm.

Protože se v osobním jednání tváříš celkem normálně, ale na internetu se chováš jako demagog (z neznámých důvodů) napadající bazální poznatky současné úrovně poznání, nechci a nebudu se ke tvým příspěvkům dále vyjadřovat, dělej si co chceš, pokud jsi přesvědčen, že ty máš tu správnou pravdu. Případně mě vytáhni na pivo, nevím proč, ale na internetech mají lidé tendenci chovat se jako idioti i přes relativní příčetnost ve face to face komunikaci.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    WILDENBURY_SQ: ur terapie nezahrnuje jen vnitrni pouziti. no veda, precti si wiki o mocovine, chemiku.
    jaky dalsi toxicky latky v moci mame? nic moc ( http://www.vanderbilt.edu/AnS/psychology/health_psychology/Urine_Therapy.htm), ale nebudu ti cpat neco, co jsi neziskal vlastni investigativni silou
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    PALEONTOLOG: Aha, ona je kolem pití moči celá věda... Pak jo, za zmíněných okolností tělo příliš nezatěžuješ močovinou. Za zbytkem si stojím (proč tělo zatěžovat potenciálně toxickými metabolity, kterých se chtělo zbavit, jakkoli se snažíme o životosprávu, aby moč byla co nejméně toxická?!), argument s kosmetikou není úplně relevantní, topická aplikace a vnitřní užití jsou zcela odlišné.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    WILDENBURY_SQ: mocovina se pouziva v kosmetice pro blahodarny ucinky na plet, pane.
    a mocovina je dusledek metabolismu bilkovin, ktery se pri ur terapii nedoporucujou jist. navic z vypityho roztoku mocoviny se pres trakt vstreba naprosto podruznejch 5%. 30mg100ml krve je bezna hladina a dobre je snasena koncentrace az 10x vetsi, coz normalne nejde dosahnout. nejsou chcanky jako chcanky.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    KUATO: Ano, ethanol je vpodstate odpadni latkou metabolismu tech breberek, je toxicky pro ne (chudinky kvasi tak dlouho, az koncentrace ethanolu presahne limit jejich viability a sami kvasinky umrou na otravu ethanolem). A je toxicky i pro lidi, blee.

Ale obecne jsi nedal moc dobre priklady; lidske exkrementy jsou odpadem metabolismu a jejich opakovana konzumace pro cloveka (minimalne) nema nejake dalsi benefity, spis je to dalsi zatez organismu. Srovnavat metabolismus kvasinek a cloveka a hmyzaku jentak nemuzes, jde o uplne odlisne vesmiry. O toxicite nekterych metabolitu v moci (ve zvysenem mnozstvi - mocovina...) imho nema smysl diskutovat. Jsem v tomhle trochu chladnokrevny, uznavam jen solidni reference.

Asi bych to glosoval takto:
    https://www.youtube.com/watch?v=HqIbefbCthc
    EILIL
    EILIL --- ---
    Dobrý den ve spolek, máte někdo někoho prosím zkušenost s konopím v rámci léčby mnohočetného myelomu? Někdo z okolí, nebo tak?
    KUATO
    KUATO --- ---
    VYHULENY_UFO: on termin "odpadni latka" je osidny. odpadni latkou je treba i ethanol vznikly pri kvaseni - kvasinky sezerou cukr a vylouci et - a my lidi to chlastame, blee. nebo medovice, kterou vylucujou nektere druhy msic pri svem hostovani na mnohych rostlinach - a mravenci ale i treba vcely ji sbiraji (a od vcel bereme zase my). o tom, jakym zpusobem naklada priroda s "odpady", jak jsou pro ni dulezite, by ti mohl povypravet kazdy zahradnik nebo sedlak.

osobne jsem svoji moc v ramci ruznych experimentu a detoxikacnich kur mnohokat pil a mam zkusenost, ze jeji promenlivost behem dne, ale i behem samotneho moceni je velmi vysoka (o jeji zavislosti za zdravotnim stavu a zivotosprave nemluve). treba jen snadno overitelny fakt :o), ze pri zacatku moceni ma moc dosti jinou chut a pach nez o par vterin pozdeji, jakoby moc, dokud je v mocovem mechyri neobsahovala homogenne rozlozeny vsechny latky, ktere maji odejit a ty do ni vstoupi az pri vystupu z tela a to tak, ze je vlastne "vyplachne prvni vlna moci". to je ostatne duvod, proc se vetsinou pije az "stredni proud", ktery byva casto zcela bez zapachu a aromatu a ma jen ponekud alkalickou prichut. nicmene jelikoz jsme tady OT, odkazu jen na Partykovou, kterou uz jsem zminoval, protoze mi to usetri prepisovani spousty radku textu - http://www.ulozto.cz/xkk7uLR/detox-ur-partykova-cs-urinoterapie-a-nemoci-pdf
    ASTAR_SERAN
    ASTAR_SERAN --- ---
    já jsem léčil psa který měl hnisavý exém výtažkem, kamarád léčil výtažkem u psa rakovinu. výtažek na různý odřeniny, kousnutí a sedřeniny parádně funguje. vše mám z osobní zkušenosti + na netu je tolik případů zdokumentovaných, až to není hezký...
    KUATO
    KUATO --- ---
    WILDENBURY_SQ: no tak treba MUDr Partykova se vyzkumem vlivu hladovek a urinoterapie zabyva par desitek let, takze se da povazovat za primarni zdroj ;o)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    EXCITE: psal jsem to nakalenej a psi a opice (člověk?) snášej stejně a dost, jsem si zase něco spletl..

VYHULENY_UFO: jeden bejvalej psík mi chodil okusovat nezralý kytky.

a díky za opravu, zase jsem si něco myslel, buďtě kritičtí ! :)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    No to zrovna ne, ale neni to netolerantni typ...
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    BRKODLAK: aha, takže ty máš asi doma nějaký permissive hippie parents?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    SHEALA: byl to její pes
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam