• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    CTVRTKA
    CTVRTKA --- ---
    Na březen plánovaná 4denní konference „Léčebné konopí a kanabinoidy: politika, věda a léčebná praxe“
    Medical Cannabis Conference Prague 2015
    http://www.medical-cannabis-conference.com/cs
    KUATO
    KUATO --- ---
    MIDNIGHT_78: presne tak jak pisem MTO - krom plno predsudku maji taky nektery lidi realne problemy s nekteryma mastovyma zakladama, zatimco jine jim nevadi. takze imho nejlip vyzkouset individualne.
    MTO
    MTO --- ---
    MIDNIGHT_78: sadlo muzes pripadne uzit do pokrmu :-)

jinak asi podle tve preference. nekdo by se treba sadlem nenamazal, visjak :-)
    MIDNIGHT_78
    MIDNIGHT_78 --- ---
    Ahoj, potreboval bych poradit.
    Pred par dny jsem zjistil, ze mi domaci konopna mast ze sadla pomaha skoro stejne dobre jako smes kortikoidu a antibiotik (dle doktora mam bakterialni ekzem). Na netu jsem si vyhledl par vyrobcu domacich masti:
    (1)
    DOMÁCÍ EXTRA SILNÁ KONOPNÁ MAST - Hodonín, prodám
    http://ostatni.bazos.cz/inzerat/43622155/DOMACI-EXTRA-SILNA-KONOPNA-MAST.php
    Je vyrabena z bile vazeliny a vypada poctive...
    (2)
    DOMÁCÍ KONOPNÁ MAST EXTRA SILNÁ 150ml 120Kč - Kroměříž, prodám
    http://ostatni.bazos.cz/inzerat/43432475/DOMACI-KONOPNA-MAST-EXTRA-SILNA-150ml-120Kc.php
    Je ze zlute vazeliny a z odrudy konopi, ktera ma vysoky obsah THC.
    (3)
    Domácí konopná mast ze sádlem 150g - Brno, prodám
    http://ostatni.bazos.cz/inzerat/43552442/Domaci-konopna-mast-ze-sadlem-150g.php
    Je vyrobena ze sadla a ma pratelskou cenu.

Ktera varianta se vam libi nejvice? Hlavne nevim jaky je rozdil mezi vazelinou a sadlem - je to nejak poznat? A pokud pripadne znate lepsiho vyrobce (nebo mate domaci prebytky) tak mi take dejte vedet prosim.. :o)
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    JAKOUBEK: Oficiálně ne. Kdo potřebuje, vyrábí si sám doma.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    NABUCHODONOR: reklama, a ještě na dva blbé vaporizéry, good job!
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    WILDENBURY_SQ: (ted jsem si to docetl cely s poslednim odstavcem, ty ses fakt magor, komu stoji za to tahat nedovzdelanyho drzkatyho chemika na pivo...? me ne.
    ten odkaz je fadni, ale protoze o ur terapii nic nevis, zato mas plnou hubu, ano reknu to s ohledem na tvy mocovinovy faily, kecu, je dobry si precist alespon neco.
    ani s tou kys. mocovou to neni takova tragedie jak prezentujes.
    ano ur terapie nezajima kazdyho, neznamena to ale, ze je rozumny ji shazovat za pomoci vylhanejch kecu, vedatore.
    btw. s rozpadem thc v anaerobnich podminkach jsi byl taky mimo. vic studuj a pak erudovane prohlasuj.
    kdyz neco posere laik, neni to takova tragedie, jako kdyz neco posere odbornik a jeste ma drzost delat ksichty.)

omlouvam se za vypad ctenarum, ale posledne jsem nemel cas toliko adekvatne cist i reagovat. prirozene se debata do klubu o urine nepresune, protoze je potreba si jen pohonit ego.
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    Tady tohle vyjde asi podobne
    PRODUCTS | RSHORSHO
    http://realscientifichempoil.com/products/
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    Na listopadovém High Times Cannabis Cupu ve Amsterodamu v kategorii CBD extract vyhral pripravek CBD simple od firmy CannaVest
    nejbliz tomu prodavaj tohle https://pluscbdoil.com/product/1gram-pluscbd-oil-gold-label/
    je to 1g oleje obsahujici 10-25% CBD, tzn. za cca tisicovku dostanes 100 -250 mg CBD, prsneji 1mg te vyjde na 4,14 az 10,3 Kc (pocitam 23 za USD bez postovnyho)
    slabsi verze https://pluscbdoil.com/product/1gram-pluscbd-oil-blue-label/
    je 1g oleje obsahujici 7-18% CBD
    je to ve sleve takze 1mg CBD vyjde na 3,2-8,2 Kc
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    WILDENBURY_SQ: Jsem rad, ze tu mame konecne nekoho, kdo se vyzkumem CBD skutecnen zabyva, coz je fajn, zkus bejt ale prosimte trpelivejsi a trochu sdilnejsi vuci nam ostatnim.

dotaz: "- Ucinne davky CBD se pohybuji v radu desitek az stovek mg denne AFAIK, u vhodnych extraktu o neco mene (zrejme synergie)."
    Jestli si pamatujete tu malou holcicku v USA se silnou epylepsii, krmej ji charlotte's web, respektive CBD produktama a vytazkama. Nedokazu si nejak spocitat ty pomery, ale skutecne do sebe pri poziti vytazku ci inhalaci dostanes az stovky mg CBD? Neni to nejak moc?
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    WILDENBURY_SQ: Jestli jsou na to nějaké vědecké studie to nevím. Ale vím, že jsem takové informace někde četl, v rámci léčby se lidi divili, že syntetické THC nezabíralo tak dobře jako výtažek nebo klasický joint. Jen už nevím léčby čeho se to týkalo.
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    MUTTERCORN: Já nehejtuju, jen se snažím pomoct. Chceš názory, dostáváš názory. Vyber si.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    MUTTERCORN: Jeezus! A dost! Řekl jsem, že NAPŘ. při nespavosti se (tak nějak obecně, bez reference) doporučuje zmíněné množství nějakého 50% extraktu nějakých parametrů, čti mezi řádky: takového, s kterým třeba mám já zkušenost, s jiným to může být úplně jinak, protože zbylých 50% může být cokoli, terpeny, terpenoidy, cukr, strychin, utrejch, psí lejna. Tento výrok nemůže být pravda nebo nepravda, je to pouhý příklad odkazující na komplexní situaci (nebylo řečeno jaký typ nespavosti, kdo ji trpí, jaký typ exktraktu byl použit a jak byl aplikován...).

I´m out, svou doporučenou denní dávku nechutě do mé debilní práce, kterou jsem si nechápu proč vybral, jsem dnes již překročil.
    MUTTERCORN
    MUTTERCORN --- ---
    ONEHEART: řekl bych, že český marže :D
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    TIMUREK: Není to ani zdaleka jasně prokázáno, ale něčemu podobnému, co se snažíš naznačit, věřím také.

Lidi proberte se, já denně válčím s poměrně složitým výzkumem, byrokracií, kvalitami kontrol, jinými šaškárnami... A každý den zjišťuju nová fakta, která nebyla pořádně prozkoumána. Vědeckých článků na CBD je opravdu nespočet, je to teď takový boom, ale "zázračné" výsledky jdou často par contre.

A začínám mít takový pocit marnosti, jako v otřepaném vtipu...

Americký vědec v interview řekl "včera jsme měli zajímavý případ, pokusná myš v pokročilém stadium rakoviny přežila o 3 dny déle, než jsme čekali. Podali jsme jí preparát xy, výsledky se zatím nepodařilo reprodukovat."
    Bulvár:"Hurá, američtí vědci objevili lék na rakovinu, již příští rok v lékarnách!"

Smutná realita, nečekal jsem, že se tohoto klišé dočkám i v konopné komunitě, kde bych přinejmenším čekal, že lidé budou mít trochu nadhled.
    MUTTERCORN
    MUTTERCORN --- ---
    TIMUREK: nevim no. jak říkám odborník nejsem a ani si na něj nebudu hrát. jen jsem chtěl pomoct. a místo toho to tady hejtujete. Kor Timurek, který odkázal na ještě horší variantu pokud je tedy pravda, že se doporučuje 60 - 120 mg 50% CBD extraktu hodku pred spanim.
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    MUTTERCORN: Obsah CBD opravdu není všechno. Je jasně prokázáno, že kannabinoidy lépe pracují v synergii (proto nefungují až tak dobře různé čísté syntetické THC přípravky).
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    TIMUREK: Olivový olej naopak schvaluju (výborná matrice pro extrakty), ale jak říkáš, přesné složení a původ neznámý.
    TIMUREK: Sorry, ale dalsi podvod. :)

Jsem pouhym producentem, bohuzel nemuzu delat reklamu ani dat reference na solidni vyrobce CBD extraktu (to jsem si nevymyslel ja, ale to je proste ve smlouvach, byrokracie...). Tak se vas muzu pouze pokusit vyvest z temnot a rikat vam, co nekupovat.
    MUTTERCORN
    MUTTERCORN --- ---
    TIMUREK: no vzhledem k obsahu CBD u tohoto produktu mi tedy přijde lepší ten, který jsem našel já. Samozřejmě z důvodu většího obsahu CBD, což znamená menší dávkování a lepší účinky - pokud se nepletu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam