• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    Budu ráda, když sem budete házet odkazy na studie, recepty atd. Dík :) Nástěnka je dočasně nefunkční, protožeji nějaký dobrák celou smazal!!!! Zatím používejte filtr
    Hledáme dopisovatele pro portál http://www.legalizace.cz . Kdo by měl zájem napsat článek o léčebném využití marihuany (eventuleně psaní i na jiná témata), kontaktujte ID FUNLOCO do pošty, diky :)
    KJL vstává z popela
    Recepty a e-shop Medigrower- odkaz na web
    Co vše lze léčit konopím? Odkaz na web
    rozbalit záhlaví
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    PEETIK: dobrý recepty jsou třeba na googlu. ale abych tě neodbyl. nadrť to do přepuštěného! másla a pár hodin (4-5 i déle) zahřívej v troubě na cca 120 st. C, pak to přeceď a ze vzniklého másla dělej co chceš dle receptů třeba ládi Hrušky, jen pozor přepuštěného másla dávej objemově méně než normálního, má větší mazavost
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    JESTEDMAN: a nejakej recept, jak na to? Ja s tim zkusenosti nemam.
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    PEETIK: z šesti palic napeč koláčky
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    zdravim, babička si vyžádala nějakou marihuanu, ze zkusi pro dedu, ktery trpí demenci nebo alzhaimrem, ted presne nevim. ale chtela by zkusit nejaky lecivo z toho. bratr dodal par palic, asi tak 6 kousku. ale ja vubec nevim, co by z toho mohla udelat. oba sou nekuraci a co z palicema? Na tohle by asi byli nejlepší ty Fenixovy kapky.
    FAIRYPLAY
    FAIRYPLAY --- ---
    Ahoj. Darovala bych nefunkční palice konopi. Kdyby někdo věděl co s nimi.
    GIGIMON
    GIGIMON --- ---
    Ahoj, hledam seminka pro jednu duchodkyni, ktera trpi na RLS- restless leg syndrome aneb syndrom neklidnych nohou. Neni tu nekdo, kdo by mel zkusenost s nejlepsim strainem dostupnym v CR a vhodnym na nase podminky?
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    PRDELOID: CBD Honey Oil? něco takového asi.
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    FARFELOO: brko pomazane medem?
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    Měl jsem tu čest hulit pár brk pomazaných CBD medem a ten stav byl úžasnej. Určitě menší pocit té klasické zhulenosti. Neměl jsem tehdy skoro toleranci a měl jsem asi tři bez větších následků. Mohl jsem dokonce v klidu usnout. Celkově to ve mně snížilo napětí. Jak fyzicky, tak mentálně. Což je něco s čím u čisté trávy dost bojuju.
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    HLEN: no právě, opačný účinek, než bych čekal. moc to nezhulovalo. Marks psal o laboratorních testech na Z7 s poměrem 15%:15% CBDxTHC (tuším)
    HLEN
    HLEN --- ---
    JESTEDMAN: ona i ty strainy od CBD Crew obsahujou kolem 5 procent THC, coz neni v porovnani s se soucasnejma genetikama co klidne maji 20 a vic procent tolik, ale porad to muze slusne zhulit ...
    HLEN
    HLEN --- ---
    JESTEDMAN: zajimavy ... tu by to CBD melo naopak potlacovat, ne ? ... ja ale mluvim o vytazku bez obsahu THC ... zkousel jsem si na to dvat brko a prislo min ze jsem byl min zhulenej, nez kdybych si ho dal bez predchoziho uziti CBD ...
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    HLEN: zkoušel jsem Z7 kouřit, nemám laboratoř, ale je to genetika s vysokým podílem CBD. zajímavý bylo, že jediný pozorovatelný vliv na psychiku byl velký nárůst paranoi. to jsem nečekal
    HLEN
    HLEN --- ---
    HLEN: teda ted jsem si to prepocital a bylo to spis 20 mg ale podle tabulek je to porad hodne slaba davka .... http://cbdoilreview.org/cbd-cannabidiol/cbd-dosage/
    HLEN
    HLEN --- ---
    PRDELOID: mam trochu problemy s jidlem, casto me boli zaludek a nemam moc chut jist a po poziti jsem behem par hodin mel opravdu chut na poradny jidlo .... taky jsem si pripadal prijemne vyklidnenej a krasne se mi spalo (mivam nocni mury a obcas toho moc nenaspim) ... behem dne jsem mohl pozit tak 10 mg CBD coz neni nejak hrozitanska davka ... koupil jsem si i e-cigaretu plnenou tim extraktem a po par slucich se dostavuje prijemnej euforickej stav (zadnej velkej high) a takovej soustredenej stav ... nevim co z toho bylo placebo, jeste musim dal testovat
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    HLEN: a jaké účinky na sobě pociťuješ, prosím? Jinak byla tu na toto téma velká debata, filtruj.
    HLEN
    HLEN --- ---
    mate nekdo zkusenost s CBD olejem ? .... na Cannafestu jsem si nejaky koupil a jsem nadmiru spokojen s ucinky, jen bych rad slysel vic od nekoho, kdo ma vetsi zkusenosti s jeho uzivanim ... taky bych ocenil par tipu kde ho pripadne sehnat za dobre ceny
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    Phillip Morris has not announced the introduction of 'Marlboro M' brand marijuana cigarettes. It's an outdated April Fool's joke.
    oops, nechal jsem se nachytat :-/ mazu se.
    ONEHEART
    ONEHEART --- ---
    BIONAUTES: to už je krapet starší hoax :)
    BIONAUTES
    BIONAUTES --- ---
    Philip Morris Begins Selling Marlboro "M" Brand Marijuana Cigarettes In Colorado - DailyBuzzLive.com
    http://dailybuzzlive.com/marlboro-m-brand-marijuana-cigarettes/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam