• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    Budu ráda, když sem budete házet odkazy na studie, recepty atd. Dík :) Nástěnka je dočasně nefunkční, protožeji nějaký dobrák celou smazal!!!! Zatím používejte filtr
    Hledáme dopisovatele pro portál http://www.legalizace.cz . Kdo by měl zájem napsat článek o léčebném využití marihuany (eventuleně psaní i na jiná témata), kontaktujte ID FUNLOCO do pošty, diky :)
    KJL vstává z popela
    Recepty a e-shop Medigrower- odkaz na web
    Co vše lze léčit konopím? Odkaz na web
    rozbalit záhlaví
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    JESTEDMAN: kdy to thc není nutný a proč pár měsíců ?
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    TIMUREK: pokud chce někdo macerovat v alkoholu, tak bych doporučil co nejčistší alkohol a nechat to tam pár měsíců, pár hodin je skutečně málo. Imho domácí extrakce je nejefektivnější v tuku (pokud nemáš doma laboratoř a zásobu rozpouštědel :) )
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    JESTEDMAN: jo takle dává smysl, nevěděla jsem že tím z toho dostat to co se přepaluje :)

JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    SHEALA: no akorát že v normálním másle se ti bude přepalovat ta bílkovina a voda co tam je (18%), proto se používá přepuštěné, posvátné být nemusí ;) Myslím že na přepouštění másla nepotřebuješ kapacitu

FARFELOO: na youtube je "přednáška" z letošního cannafestu nějakýho masterblastera, kterej zatím stojí, je to slovák. Je to dost drahý, to co zmiňuje PALEONTOLOG: nemusí být vždy pravda, někdy to thc není nutný. Ještě zkoukni přednášku L. Hanuše taky z letošního CF ohledně CBD, ta je zajímavější. Zarazilo mě tam, že CBD snižuje chuť k jídlu a nabuzuje, tj. čisté asi nebude vhodné na užívání proti následkům chemoterapie, protože ta mívá za následky právě nechutenství a nespavost
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    PALEONTOLOG: Spíš by mě zajímalo, jestli to je legit. Vím, že už tady dřív proběhlo, že některý CBD oleje jsou scamy... THC si kdyžtak doneseš svoje...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    FARFELOO: hezký ale pro medicinální testy se běžně používá thc:cbd 1:1, možná kvůli synergii účinku. nevím, někdo třeba doplní nebo vyvrátí.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    Někdo víte něco blíž o tomhle? http://www.cbdex.cz
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    PEETIK: Nebo to nech vylouhovat v alkoholu, pokud děda není abstinent. Louhuje se za občasného protřepávání při pokojové teplotě, nechal bych to aspoň pár hodin. Začněte dávkovat na velmi malém množství, to se týká jakéhokoliv způsobu užívání, a velmi pomalu zvyšujte. Důležitý je to na začátku nepřepálit, aby si organizmus postupem času zvykl na vyšší dávky. Nezvyšujte za hranici, kde to už dědovi nebude příjemný!
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    JESTEDMAN: kdybys neměla kapacitu vyrábět posvátné ghí, klidně lze i s normálním máslem :) THC se rozpoští v tucích, nedá se z kytek vyvařit ve vodě, ale v čemkoliv mastném ano.
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    JESTEDMAN: diky, sem ted na mobilu a u babky akorát řeším co s tim.
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    PEETIK: dobrý recepty jsou třeba na googlu. ale abych tě neodbyl. nadrť to do přepuštěného! másla a pár hodin (4-5 i déle) zahřívej v troubě na cca 120 st. C, pak to přeceď a ze vzniklého másla dělej co chceš dle receptů třeba ládi Hrušky, jen pozor přepuštěného másla dávej objemově méně než normálního, má větší mazavost
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    JESTEDMAN: a nejakej recept, jak na to? Ja s tim zkusenosti nemam.
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    PEETIK: z šesti palic napeč koláčky
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    zdravim, babička si vyžádala nějakou marihuanu, ze zkusi pro dedu, ktery trpí demenci nebo alzhaimrem, ted presne nevim. ale chtela by zkusit nejaky lecivo z toho. bratr dodal par palic, asi tak 6 kousku. ale ja vubec nevim, co by z toho mohla udelat. oba sou nekuraci a co z palicema? Na tohle by asi byli nejlepší ty Fenixovy kapky.
    FAIRYPLAY
    FAIRYPLAY --- ---
    Ahoj. Darovala bych nefunkční palice konopi. Kdyby někdo věděl co s nimi.
    GIGIMON
    GIGIMON --- ---
    Ahoj, hledam seminka pro jednu duchodkyni, ktera trpi na RLS- restless leg syndrome aneb syndrom neklidnych nohou. Neni tu nekdo, kdo by mel zkusenost s nejlepsim strainem dostupnym v CR a vhodnym na nase podminky?
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    PRDELOID: CBD Honey Oil? něco takového asi.
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    FARFELOO: brko pomazane medem?
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    Měl jsem tu čest hulit pár brk pomazaných CBD medem a ten stav byl úžasnej. Určitě menší pocit té klasické zhulenosti. Neměl jsem tehdy skoro toleranci a měl jsem asi tři bez větších následků. Mohl jsem dokonce v klidu usnout. Celkově to ve mně snížilo napětí. Jak fyzicky, tak mentálně. Což je něco s čím u čisté trávy dost bojuju.
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    HLEN: no právě, opačný účinek, než bych čekal. moc to nezhulovalo. Marks psal o laboratorních testech na Z7 s poměrem 15%:15% CBDxTHC (tuším)
    HLEN
    HLEN --- ---
    JESTEDMAN: ona i ty strainy od CBD Crew obsahujou kolem 5 procent THC, coz neni v porovnani s se soucasnejma genetikama co klidne maji 20 a vic procent tolik, ale porad to muze slusne zhulit ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam