• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    Budu ráda, když sem budete házet odkazy na studie, recepty atd. Dík :) Nástěnka je dočasně nefunkční, protožeji nějaký dobrák celou smazal!!!! Zatím používejte filtr
    Hledáme dopisovatele pro portál http://www.legalizace.cz . Kdo by měl zájem napsat článek o léčebném využití marihuany (eventuleně psaní i na jiná témata), kontaktujte ID FUNLOCO do pošty, diky :)
    KJL vstává z popela
    Recepty a e-shop Medigrower- odkaz na web
    Co vše lze léčit konopím? Odkaz na web
    rozbalit záhlaví
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    PRDELOID: rad bych jeste rozvinul tvo teorii "kanabinoidy jsou jeste v pryskyrici" - zajimalo by me celkem - pokud tomu tak je - jak je mozne, ze nepresly do PPG - vzhledem k tomu, ze se pryskyrice rozpustila v polypropylalkoholu, ten se odparil... tak JAKTO? kratka doma varu? a kdyz rikas "otestuj" - mimo komercnich testu jak? (jako ze na sobe? asi to prave delam ;-)) ale nerad - varim to pro kamarada s RS.
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    PRDELOID: ja to nechtel cuchat, cet sem o tom strasny veci. nechal jsem to samozrejme venku atd.. ale to je fuk. nicmene pryskyrice - jak jsem zjistil - lze smyti polypropylalkoholem, tzn ze asi bude obsahovat jeste furu dobrot. tedy jsem ji znovu rozpustil a prevaril. akorat ze to furt smrdi tou chemkou, ackoli uz je tam podne... (hele kluci ja samozrejme mam hospodu primo naproti baraku, takze co 5 minut beham domu, esli uz se to nevari ;-)))
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    TLOUDEV: kanabinoidy jsou imho stale v pryskyrici. Mozna ale pokud jsi mel stesti,jsou v ppg. Vyjmi pryskyrici,odpar vodu a pak otestuj jak ppg tak pryskyrici. Pokud jsi nechal odparovat na sporaku tekavou latku a sels na pivo, jsi dement.
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    jeste me napadlo, ze by treba mohlo byt to PPG "presycene" a v takovem pripade by se jeste "navrch nekde vysrazela zbyla pryskyrice..ale to mi prijde jako celkem utopie (ackoli tech 100g bylo minimalne z poloviny dobra sklenikovka)
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    zdarec, mam takovy celkem problem: pokud nekdo nesleduje, oc se snazim, tak je to postup http://www.bushka.cz/archiv/konosprej.html akorat namisto benzinu pouzivam polypropylalkohol.
    Nejprve jsem prolil trychtyr s travou PPEth. zhruba cca 2 litry, ale neco se mi nepovedl zdimat z kytek, zustalo cca 1.8 litru zeleny kapaliny. kytky se v ni louhovaly v radu minut az desitek minut.
    Pote jsem v tom vymachal aktivni uhli. barva se moc nezmenila, ale budiz. pridal jsem stejny (1.8 litru) obsah vody a cca 150ml PPG. dal varit. nejprv to celkem jelo, tak jsem stahl plamen a sel na pivo... po navratu (cca 2h) tam byl asi tak litr kapaliny, pary sice jeste trochu smrdely po polypropylenu, ale celkem OK. Vypnul jsem to, prelil do odmerneho valce a zjistil, ze toho je cca 1 litr. zelena husta voda. nechal jsem to do rana odstat (vlastne az do ted) v chladu, a ted na to koukam: na dne odmerneho valce je mraky cerne lepkave kase, co vypada jak fenixovky. jinak je "voda" spise do zluta. No a v cem je ten problem:
    1/ ktera ze slozek obsahuje THC? ta voda, nebo ta lepkava kase? IMHO by to melo byt ve "vode", neb v ni je PPG, ktere melo v polypropylalkoholu rozpustene THC navazat. ALe jak si mam byt jisty?
    2/ pokud to obsahuje ta lepiva cerna kase (IMHO je to spis smes chlorofylu s vosky a dalsimi latkami - ale nemela by tedy plavat?) - jak ji dostanu ze dna toho valce, ve kterym jsem to nechal vychladnout?
    diky za kazdy postreh - nerad bych delal pokusneho kralika a zral nejaky sajrajty jen abych zjistil, ze v tom neni zadny THC..
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    BTW uz je pozde, uz jsem to odparil, seru na to.
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    PRDELOID: ??????? wtf?
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    TLOUDEV: hod tam smectu
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    ...napada me jeste, zda tam neni nutna nejaka teplota, aby to to uhli pobralo?
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    ASTAR_SERAN: pecu na to, co zustalo zustalo. koncentraci THC to neovlivni, holt to nebude tak cisty (a pevne verim, ze se i cast chlorofylu zachyti ve "vosku" ktery se ma vytvorit po uvareni)
    ASTAR_SERAN
    ASTAR_SERAN --- ---
    TLOUDEV:
    hele jako mě to hodilo spíš do jantarova poté co jsem prohnal přes uhlí. tak tam toho chlorofylu máš asi požehnaně, nebo netušim čím to může být..
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    asi to uvarim barva nebarva.
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    ASTAR_SERAN: no, zrovna ho tam macham (to uhli, aby nedoslo k mylce ;-)) a nejak ani po pul hodine se barva nezlepsuje, furt je to zeleny jak Bursik... ani po prefiltrovani, dal jsem to vymachat jeste jednou (s cerstvym uhlim) a po filtraci (asi po hodine) opet kulovy... tak nevim...
    ASTAR_SERAN
    ASTAR_SERAN --- ---
    TLOUDEV:
    jj uhlí to vyčistí to je jas
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    PRDELOID: jo s tím cbd me to nedošlo. Díky
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    XTALIBAN: cbd se tavi uz pri 66 stupnich.zbytecne ti cast zustane na dne hrnce
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    BRKODLAK: ajo vlastně.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    SHEALA: nižší koncentrovanost výtažku, je řeč o výtažku
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    uf, chlorofyl něčemu škodí? Teda kromě toho že je ta mast zelená?
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    A proč neodstranit chlorofil vyvarenim ve vodě ? Dělám to tak u mastí celkem běžné (párkrát lehce povarit ci zalít párkrát vařící vodou a věci rozpistne ve vodě tím dostat pryč) to dle mě minimální množství thc a pod co se odstraní při tom vaření ve vodě vyváží to ostatní co se vyplavi ...
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    TLOUDEV: to se dá vyřešit i dobou louhování
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    ASTAR_SERAN: chlorofyl odstranim (doufam) aktivnim uhlim...
    ale diky za nazor, isopropylalkohol uz jsem objednal, tak to s tim zkusim.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam