• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    BRKODLAK: bejt mirně zhulenej a bez spasmů ... jakože po zahulení se dostal do taxíku, bez toho by z vozejku nepřelezl ani s asistencí, i kdyby mu asistoval vyhazovač :) Jasný, je mu 40 on chce být i zhulenej, jsme spolu chodili na prodigy party (a tedka na trance akce :)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    SHEALA: nevím kvůli jakému konkrétnímu účinku to užívá, ale asi to zrovna na to stačí. mám ale za to, že takový ten "zázračný" léčivý efekt je synergií všech kanabinoidů. pořád to jsou ale jen věci, který jsem se dočetl. každopádně výtažek, nebo jídlo bude rozhodně efektivnější, protože to, co mi zůstává z vaporizéru je pořád dost funkční.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    BRKODLAK: jenom drobnost, kámoš kvadruplegik vaporizuje, ale on si pěstuje CBD rostliny
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    PHEEEW: já bych šel spíš do výtažku, pokud by teda stav dovolil aspoň konzumaci tohohle, ale myslím, že to není třeba ani polykat. vaporizér mi nepřijde ideální na léčení, člověk přece jen musí sát, a nevím jestli je to s rakovinou plic nejlehčí, ale hlavně, ne všechny canabinoidy se uvolní při 185 stupních.
    PHEEEW
    PHEEEW --- ---
    Máme vlastní kytky, vypěstoval to ve skleníku. Pěstuje to už asi 5 let,a le jen kvuli tomu že je zahradník a nikdy s tim nic neudělal právě. Semena nevím jaký to sou, ale dal mu je jeden z jeho kámošů (další dědek 70+ co si tim chtěl asi taky něco léčit) takže to nebude podle mě žádnej marast vyloženej... Ale ted už jeasi pozde rozjíždět něco novýho, budem pracovat s tim co máme a je právě blbý aby hulil to je jasný rpoto chcem nějakej ten vaporizér, ale tomu vubec nerozumim, tak se tám vás :)
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    Jako větší problém bych viděl to, jakou trávu bude hulit? Z normální "pouliční" trávy bude víc zhulenej než uzdravenej... Bude to chtít pěstovat správný semena nebo najít někoho, kdo tohle má už za sebou a vyzkoušený...
    PHEEEW
    PHEEEW --- ---
    UF0UN: Poradíš kde a jaký a na co? :) dik
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    PHEEEW: hele nepotrebujete inhalator,ale vaporizer. Ten ve zdravotnich potrebach asi nenajdete. Zatim :)
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    PHEEEW: inhalátor je taková ta věc pro astmatiky.
    Kupte si vapo, už se dají sehnat z druhé ruky celkem levně.
    PHEEEW
    PHEEEW --- ---
    Ahoj, mám takovou otázečku. Můj děda onemocněl rakovinou plic a začal se zajímat o léčivé učinky konopí. Nechce hulit jointy a tak hledáme jiný způsob požití, mám zkušenosti s máslem a jídly z něj, ale to také nepřipadá v úvahu, protože díky předešlé nemoci nemůže moc ani jíst. Každopádně přemýšlíme o vaporizéru. Asi se nebudeme patlat s olejem a tak bychom chtěli ten na suché rostliny, ale pokud budete mít nějakou jinou možnost, která bude lepší samozřejmě si necháme poradit. Chceme nejčistčí a nejlepší formu požití a učinku a když to bude nutné tak klidně i olej. Každopádně děda se byl zeptat ve zdravotnických potřebách (bohužel jsem nebyla s ním) a řekli mu, že může dostat na předpis zdarma inhalátor, ovšem se už nezeptal na použití marihuany v něm. O jaký si říct inhalátor nebo co koupit? Jaký způsob použití by jste doporučili? Osobně nemám zkušenosti s trávou jen v mládí nějaký jointy a koláčky, ale inhalátory a pomoc při léčbě rakoviny, tam už fakt potřebuji radu. Díky :)
    HATORI
    HATORI --- ---
    Medical Marijuana Is Now Legal In All 50 States Thanks To Congress | If You Only News
    http://www.ifyouonlynews.com/.../medical-marijuana-is-now-legal-in-all-50-states-thanks-to-congress/
    MTO
    MTO --- ---
    ...a komedie nema konce

Lékárny musely zastavit výdej léčebného konopí, nefungují e-recepty - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/...ho-konopi-nefunguji-e-recepty-118-/domaci.aspx?c=A151217_143806_domaci_fka
    ASTAR_SERAN
    ASTAR_SERAN --- ---
    jj tak to je jasné, že něco málo tam asi zůstane. ale myslíš že při tom minimálnim množství, to někomu může ublížit, nebo neudělat dobře? jako já jedu většinou lékařskej benoš, ale technika se dá taky když není nic jiného po ruce nebo málo peněz...
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    TLOUDEV: na vodu bych se zvysoka.... dle mého to je buď v bahně nebo v PPG, ta sladká chuť je právě PPG. Bahno otestuj na sobě, vodu vyvař, PPG nevyvaříš má bod varu někde kolem 188C, tak to vař dokud se to bude odpařovat, mělo by ti tam zůstat +- těch 150 ml, spíš míň žeano. Zbytek vody nebude dobrý i kvůli následnému skladování.

ASTAR_SERAN: no nějaký rezidua tam zůstanou vždycky, to už radši čistej alkohol (nejlépe přes extraktor) a následně chlorofil vyčistit anebo petrolether, ale kdo to dnes má :)

mě se líbí, jak ta ganja probouzí v mnoha lidech malé chemiky, zatím neznám nikoho kdo by vybouchl, ale jen zatím... :)
    ASTAR_SERAN
    ASTAR_SERAN --- ---
    KONOPNÝ VÝTAŽEK - ŽÁDNÁ VĚDA :) úplně na pohodu stačí technický benzín (váže nejmíň chlorofylu ze všech rozpouštědel), kvalitní konopí a rýžovar. zbytečný to dělat a přidávat další sračky. v jednoduchosti je síla.
    POSTUP:
    1. dej dekarbonizovat konopí na 20 minut do trouby při 90°
    2. poté ho nadrť a zalij benzínem
    3. za stálého míchání a hnětění po cca 5 minut scedit před cedník
    4. zcezený materiál znovu zalij stejným množstvím benzínu a opět po 5ti minutách zceď
    5. následně vše přefiltruj přes kávové filtry
    6. dej do rýžovaru a odpař
    7. po odpaření dej do trouby minimálně na 6h při teplotě 80-90°
    8. po vytažení z trouby nech ještě 24h v pokojové teplotě vydýchat
    9. znovu zahřej (musíš po po odpaření je to tuhy za normální pokojové teploty) a naplň to do stříkaček
    10. kvalitní léčivý produkt je na světě

je to nejlevnější způsob. pokud někomu nevoní technický ať použije 2x dražší lékařský. ale prostě když to dobře odpaříš tak to máš čistý jak dětskou prdelku...
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    TLOUDEV: Taky mám zkratku: "gtfo"
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    příště doporučuju videorecept z konopí je lék
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    Kdo pro yungstu jako jsem já vysvětlí, kdo je to Buska Bryndová, Dušan Dvořák a tak?
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    TLOUDEV: neni to recept babky Bryndove, je to x let starej recept nejakyho samozvanyho radoby chemika na groweru, ktery si rika Pozdrav.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam