• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    lehce jsem omrknul tadytu diskuzi níže a jen muj náhled na vapíky coby kuřáka: ať takovej, nebo onakej, nějakej šikovnej funkční vapík je furt docela drahá věc, když zvážim, že to "pacientovi" třeba nakonec stejně nebude vyhovovat..

Kouřim trávu věky a snažim se si to co nejcvíc odlehčovat. Na doma jsem si udělal jednoduchou vodnici, na který je ten rozdíl oproti normální fajfce docela znatelnej a abych to ještě trochu posunul, udělal jsem si klasickej crack pipe ze žárovky.

na výrobu stačí jedna žárovka, brčko, nebo nějaká hadička, víčko od pet lahve a tavná pistole, nebo něco podobnýho. Teplotu vaporizace člověk snadno koriguje vizuálně (odělal jsem si ze zmuchlanýho papíru špuntíky na hadičku vstupu i výstupu, takže to prostě zahřeju a koukám na to, pak to odšpuntuju a vytáhnu) a přijde mi to vcelku fresh.

Proč to píšu je to, že je to zadara a když bych to měl podávat někomu, kdo na to neni zvyklej, a je možný, že mu to zkrátka nebude vyhovovat, přijde mi to prostě lepší, než kupovat vapo (to se dá koupit vždycky, když to vyhovovat bude)

(+uživatelův tip: když se to vevnitř zanese, dám do toho lžičku soli, chvíli s tim kvrdlám a vysypu. nevymývat vodou. hmota co drží pohromadě sklo a plech se rozmáčí a žárovku budete sbírat všude po zemi. true story)
    PHEEEW
    PHEEEW --- ---
    PRDELOID: Diky moc, nekoukala. Jak rikam nemam v tom skoro vubec zadnej přehled. Docela usnadňující by bylo koupit neco v Čechách nez ze zahraničních e-shopu. Nebo je to blbost a nic dobryho tu koupit nejde? Ne ze bych se bála objednávat, ale chodí to dlouho, je drahy postovny a nemuzu to vratit... :-/
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    Hi, nevite nekdo (odkaz, info, cokoli), jakym zpusobem muze marijana pomoci pri makulární degeneraci sítnice /rohovky? diky za info a pekne vanoce vsem.
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    PHEEEW: není to vedle, pouzitelne to bude. volcano je takovy rols royce, za 6K bomba koupe, ale da se porad jit nize s jinými vyrobci. do 4K je v nabídce dost jak stolnich, tak prenosnych kousku. Ten Titan2 nevypada zle, trochu bych mel strach z kratke cesty vaporu- bude to dost teply vzduch, ale to je asi problem skoro všech prenosnych. Osobne bych v tehle cene volil import http://www.ebay.com/...gnetic-Closure-Latch-Mod-/361407588886?hash=item5425922a16:g:BuwAAOSwF1dUPQnu (u nas bezne pres 4k) vice info v [ vaporizery ] (disc. Volcano pouzivam leta, postupne oba stolni modely a mam i prenosny bateriovy- Arizer Solo)
    PHEEEW
    PHEEEW --- ---
    ONEHEART: To je fakt dobrej nápad. Diky za něj :) píšu reporty z koncertu, tak tohle by mohla byt i nakonec sranda.
    ONEHEART
    ONEHEART --- ---
    PHEEEW: normálka to samozřejmě není, ale kdyby jsi to spojila třeba s reportem o účicích na dědu, tak by z toho mohly profitovat obě strany..
    PHEEEW
    PHEEEW --- ---
    Titan 2 kapesní vaporizér | Vaporizer.cz smokeshop
    http://www.vaporizer.cz/vaporizery/titan-2-kapesni-vaporizer-147/
    Já jsem našla tohle (ještě před tím než jsem napsala sem), ale podle toho co píššete, tak je to asi uplne vedle :D Proto jsem ale tady. S tou legalizací je to dobrej nápad, ráda to zkusim, ale upřímně moc nevěřím že by mi jen tak půjčili nějakej drahej produkt.. nebo je to normálka?
    ONEHEART
    ONEHEART --- ---
    PHEEEW: nebál bych se zkusit napsat třeba do Legalizace, jestli by neměli různé druhy na půjčení za drobnej peníz/zálohu. Podle mě ze stolních je Volcano a Aromed nejlepší volba, možná ještě arizer doporučujou lidi. To všechno je ale nad 5k nový, ty první dva spíš kolem 10k. U mobilního vapa by bylo fajn, aby to mělo citlivě nastavitelnou teplotu, aby si to mohl děda poladit, jak potřebuje. A to se hned zase dostáváš k ceně od 7k.
    PHEEEW
    PHEEEW --- ---
    ONEHEART: Ten odlet by mu taky vubec neuškodil :D ale pokoušet to nebudem když to nechce. Každopádně teď už vím, že za ty peníze neseženem žádnou pecku, ale jak říkám, nikdo z nás o tom nic neví natož o cenách.
    ONEHEART
    ONEHEART --- ---
    PHEEEW: oj, kdyby to bylo půl žličky mýho, tak ti děda za chvíli odletí. Bacha na to dávkování :) Kolem 3k to bohužel žádná sláva nebude, ten volcano za 6k je dobrá investice.
    PHEEEW
    PHEEEW --- ---
    To vypadá dobře a co ty kapesní? Původně jsme počítali s něcím okolo 3 tis. Ted má pul lzicky másla ve špagetách, tak uvidíme ...
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    http://elektro.bazos.cz/inzerat/55384043/Vaporizer-Volcano-Digit-Solid-Valve.php tohle mi přijde jako solidní nabídka. Snad tě nikdo z místních huličů nepředběhne:-)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    PHEEEW: záleží to na síle a množství materiálu i na době vaření, ale co jsem jednou vážil, tak i dva gramy másla měli účinek.
    u vapíku je základní rozhodnutí v tom, jestli koupit nějakej stolní, nebo kapesní. tipuju to spíš na stolní, kde je dobré třeba už ověřené volcano. určitě bych nešel do stolního arizeru, který je sice asi o polovinu levnější, mě ale vůbec neuspokojil, můj kapesní ascent ho překonal účinkem i chutí.
    PHEEEW
    PHEEEW --- ---
    Děkuju všem za rady a názory :) jste fakt hodní.
    No ted bych pracovala s tím co máme, chceme to určitě zkusit co nejdřív protože prostě není na co čekat. Tahle rakovina se naštěstí podchytila v zárodku, takže chodí na chemo a operace a ozarování ani nepřipadaj v uvahu diky povaze teh nadorů. Ani se mu špatně nedýchá, nezjistilo by se to tak brzo kdyby z niceho nic nezhubnul a jeste ho k tomu nehlídali z důvodu předchozí nemoci. Není ani nijak nemohoucí spíš ho vyčerpává ta chemo a nemůže jíst, protože před několika lety to měl v krku, kterej má ted vybranej a tak to ani nejde, zpusobuje mu to bolesti a jí spíš kašovitou stravu, proto ted potřebujem vyřešit prooblém hlavně s tím jídlem. Na zkoušku jsem dnes udělala máslo, večer zkusíme přidat do jídla a uvidíme. Samozřejmě vubec netušim jak to je nebo neni silný, tak zkusíme po troškách. Otec mě nutí at to v rámci experimentu zkusim na sobě, ale do toho se i nechce :D osobní experimenty mám za sebou již dávno a nechce se mi k tomu vracet... Každopádně máslo je na zkoušku a je jasný, že je to trochujiný než vapo, ke kterýmu se stejně osobně přikláním více, jak tu někdo říkal, děda si poprdí a uvidí, max se na chvilku vykydne (to mam já, stačí prd a čumím a jím dokud to nezaspim - coz by pro nej byl asi ideální stav, tak doufam, že to mám po něm).
    Určitě pohledám a koupim nějaký medical semínka, to si myslim že není problém a on je pěstitel, ten si s tím poradí co ale potřebuju je NĚJAK PROVÉST SVĚTEM VAPORIZÉRŮ.

To bych vás chtěla opravdu poprosit jestli by jste mi nevysvětlili na co koukat při výběru, jakej vybrat, můžete poradit i konkrétní produkty.
    Díky moc :)
    Samozřejmě se od toho tedy odvíjí cena, chápu že nejde koupit levnej šit za pár šupů, ale zase nechcem nic přehnanýho, protože nevíme jak to vlastně sedne a tak. Třeba zkusí a nepujdeto, tak co pak s drahym vapo...
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    PRDELOID: a osobní zkušenost s nějakýma medical odrůdama máš? to já radši.

ad výtažek: přes co cedíte? já to vždycky dělám přes plínu, ale to je na nic, plína se roztrhá, pořádně se materiál nevyždímá a ještě mám ruce vysušené isopropylem.
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    BRKODLAK: no tak takovych odrud budou stovky:)) ale inspiraci muzes najit na slavnych svetovych veletrzich. http://www.cannabiscupwinners.com/
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    PRDELOID: co jsem měl možnost mluvit s pár lidmi, kteří na rakovinu užívali výtažek, říkali, že ta nemoc to úplně pohltí, takže ta zhulenost je jen mírná. každopádně, když srovnám co se mnou dělá vapík a výtažek, tak je to obrovský rozdíl.

PRDELOID: neměl bys tip na nějakou odrůdu, která by stála i za vypěstování indoor?
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    PHEEEW: a nejdulezitejsi vec je samozrejme vyber modelu. mate sice vlastni, coz je fajn, ale nemusi dedovi sednout. obecne se na medical use pouzivaji hybridy s prevahou indik a hlavne zvysenym obsahem CBD. Na pristi sezonu zkuste treba Sugar Black Rose od Delicious seeds, nebo jakýkoliv jiný kvalitní medical model.

FARFELOO: Ano, bylina obsahuje spousty kanabinoidu, nicmene soucasne paradigma stavi prede vsechny THC a CBD a jejich vzajemnou synergii.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    PRDELOID: 1) jsou i jiný látky než thc a cbd
    2) nemusíš extrahovat za tepla
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam