• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    PALEONTOLOG: UV degraduje i kanabinoidy, bohuzel.

Zkousel jsem UV def. wattáží pro IPA roztoky CBD i THC, nasledna GC-MS analysa odhalila smes bordelu asfaltózního charakteru :) Ozarovani primo namlete herby to rozjebe uplne. Pri pouziti moc slabeho UV a la "slunicko" se zase nic nedeje :)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    TAJEDNA: z těch levných můžu doporučit naturalseeds, nemůžu doporučit taoseeds, semena od nich měly hrozně špatnou klíčivost, a to i semena jiných bank, který na svých stránkách prodávali. každopádně do semen se vyplatí investovat.
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    TAJEDNA: koukni v shopech po SB fairseeds, growshopseeds, taoseeds. ty jsou levnější. S prvníma mám celkem dobrou zkušenost. Nejsou to žádný breedeři, ale přeprcy, ale to asi právě hledáš.
    TAJEDNA
    TAJEDNA --- ---
    Hezký den všem, sháním semínka konopí, neví někdo o něčem? V online shopech jsou dost drahý :/
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    EZKATER: zkusil bych opet rozpustit, prohnat aktivnim ohlim a opet odparit.
    EZKATER
    EZKATER --- ---

ASTAR_SERAN: Dik, zkusime priste. Nekdo prosim nejaky tip, jak zbavit slzy (pripravene "klasickou cestou") chlorofylu? (Mam toho 40 ml...)
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    PALEONTOLOG: to máš pravdu, někde jsem viděl tabulku, kde byl přehled vstřebatelnosti různých tuků/olejů, ale za boha jí nemůžu najít.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    JESTEDMAN: kluk to má podmíněný prokázanou alergickou reakcí na zvířata, kterých se jen tak nezbavíme. tzn. oplach je nutnej a pak mažem. když není v kontaktu tak o ničem prakticky neví.
    ichtamol docela funguje, že smrdí mě nevadí. pak je i bílej ichtamol, kterej nesmrdí a nešpiní.
    kůže by se měla i hydratovat, nejenom mastit. taky by měla dýchat. vypustil jsem vazelíny všeho druhy, protože to dýchání brání. vazelína se nikdy nevstřebá. ale to je na debatu jinam, už :)
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    PALEONTOLOG: nezkoušel, zkusil jsem tuším lipolotio (?) bez většího úspěchu, ichtamol - ichtoxyl, to mi ani nepřipomínej, smrdí to jak psí kšíry :)
    neboj se masti, používáme od kojence, mnoho známých stejně tak a není problém. Používáme to teda spíš jen na opruzeniny a to funguje nejlíp ze všeho. U těch atopiků to je vlastně neschopnost kůže se promastit a udržet si ten svůj film. Závodně jsem plaval od 3. třídy a ta chlorovaná voda 2x denně byla asi to nejhorší, 70% spolužáků má do teď problémy s pokožkou / exémy. Koupej málo, používej jednoduchá mýdla bez parfemace apod. Já si mýdlo s ganjou dělám sám a jsem s tím velmi spokojenej. Mazej jen po koupání (na vlhkou pokožku) a když to je opravdu suchý a svědí to, jinak nech tělo, ať hledá svojí cestu.

dik za odkaz
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    možná by šlo taky zkusit degradaci chlorofylu UV zářením, resp. to v roztoku lihu vystavit slunci.
    jinak chlorofyl se nerozpouští v nepolárních rozpouštědlech
    ASTAR_SERAN
    ASTAR_SERAN --- ---
    EZKATER:
    udělej slzy z benzinu, ten natahuje minimum chlorofilu. pak to mužeš ještě prohnat přes uhli, to taky neco stahne...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    FARFELOO: no nemam k tomu informace, tak to radsi nehrotim. jsou jiny alternativy.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    PALEONTOLOG: Ganju ani zevně? Já dceru mažu a moc jsem ani nepřemýšlel nad tím, že bych neměl...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    JESTEDMAN: z hydratačních krémů zkoušels exomegu, atodermu, nebo něco od DSM ?
    mmj černej ichtamol s polysanem dělá rosenpharma, je to bez emulgátorů..
    řeším to, protože mám děcko atopika a u něj do ganji prostě nepujdu, dokud nevyroste.
    tumáš něco k emulzím, třeba ti to pomůže: http://digilib.k.utb.cz/bitstream/handle/10563/13742/nenutilov%C3%A1_2010_bp.pdf?sequence=1
    EZKATER
    EZKATER --- ---
    *hodinu varit
    EZKATER
    EZKATER --- ---
    Prosim o radu. Pripravovala jsem pro tchyni olej z fenix.slz. Olej proto, ze ji v puvodnim skupenstvim drazdi chlorofyl (?) zaludek a nedela ji dobre. Postupovala jsem podle navodu od zname: 10 ml fenix slz rozpustit v litru vody, pote pridat 200 ml oleje a nechat hodin varit. Pote nechat ustat a sesbirat olej. Drazdi ji to nic mene dal, asi tam toho deazdivyho stale dost zustalo - jak se toho zbavit? Varit delsi dobu? Jine tipy/navody na pripravu oleje? Predem moc diky!
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    MILIS: nic si z tho nedelej, me taky museli upozornit az jini :-/
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    MILIS: skoda ze hoax...
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    chtěl bych se zeptat na CBD e Liquid.
    CBDex na cannafestu tvrdil, že pouze oni mají celosvětově vychytanou výrobu/izolaci a jen jejich produkt je ten správnej.
    z ciziny jsou pochvalovány cannavape. Tam nerozumím těm poměrům. Zatímco CBDex pro mě srozumitelně mluví o % zastoupení, většina cizích výrobců píše třeba 200mg CBD a kolikrát ani nenapíše kolik ml má liquid. Ale cannavape toto uvádí. Jen nevím jestli to je 200mg/ml (dcl, l, balení....?) Tzn. nemůžu to obsahově mezi sebou porovnávat. Ani netuším kolik mg má 1ml jejich roztoku.

Tudíž se chci zeptat
    1) rozumíte někdo těm poměrům?
    2) co jste kdo vyzkoušel, v jaké koncentraci a jak to fungovalo?

díky za reakce
    MTO
    MTO --- ---
    Výzkum léčivého konopí. V Česku sídlí světové centrum | Zdraví | Lidovky.cz
    http://relax.lidovky.cz/...u-vyroste-svetove-centrum-pkz-/zdravi.aspx?c=A160201_100652_ln-zdravi_ape
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam