• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    Budu ráda, když sem budete házet odkazy na studie, recepty atd. Dík :) Nástěnka je dočasně nefunkční, protožeji nějaký dobrák celou smazal!!!! Zatím používejte filtr
    Hledáme dopisovatele pro portál http://www.legalizace.cz . Kdo by měl zájem napsat článek o léčebném využití marihuany (eventuleně psaní i na jiná témata), kontaktujte ID FUNLOCO do pošty, diky :)
    KJL vstává z popela
    Recepty a e-shop Medigrower- odkaz na web
    Co vše lze léčit konopím? Odkaz na web
    rozbalit záhlaví
    PHEEEW
    PHEEEW --- ---
    JUANITA: Taky me zajímá. Fenixky taky, dekuju :)
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    meli byste prosim tip na CBD s nejlepsim pomerem ceny a kvality? (osobni zkusenost mam zatim s fenixem.)

diky!
    IRO
    IRO --- ---
    Ahoj lidi, dneska jsem se dozvělděl, že jedna moje moc dobrá rodinná příslušnice má raka prsu a chtěl bych se zeptat na zkušenosti s léčbou tohoto onemocnění fénixovými slzami a taky na slzy do zpráv! Díky moc za všechny reakce! Bless! :)
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    VYHULENY_UFO:
    Co tem sousedum delas? Poustis jim marihujanovy plyn do bytu? :-)
    MTO
    MTO --- ---
    Na Domažlicku pěstují léčebné konopí, vlastní odrůda má rozbít monopol - iDNES.cz
    http://plzen.idnes.cz/...rna-nemoc-marihuana-f5j-/plzen-zpravy.aspx?c=A160624_100042_plzen-zpravy_pp
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    JESTEDMAN: No tak hlavně evidentně ochranka soudu "zabila" ;)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    FRUTAA1: to je ale roztomilá blbustka :-)
    FRUTAA1
    FRUTAA1 --- ---
    "Obvyklý kuřák marihuany, přítel dévy konopí, nabízí jiný obrázek: tento déva urychluje karmický vývoj člověka a staví do popředí inherentní (pozitivní či negativní) tendence. Podporuje spíše uvolněný, anarchistický, kreativní způsob života a nenucený vztah k pravidlům měšťácké společnosti." - z knihy Andělé, dévové a duchové rostlin od W.-D. Storla
    SPAJK
    SPAJK --- ---
    Ahoj,

chtěl bych vás poprosit o malou podporu. Cannapedia.cz je web, který katalogizuje odrůdy konopí, informuje o konopné kultuře a legislativě atd. Snažíme se web uvést do nového provozu, udělat ho trochu atraktivnějším a hlavně užitečnějším, než byl do teď. Jedním z nástrojů ja samozřejmě i Nyx, takže chceme založit klub cannapedia, kde se dozvíte třeba co je na webu nového, nebo budete moct připomínkovat a podobně... Určitě znéte weby jako Leafly, nebo Seedfinder. Cannapedia je podobná, i když ne ještě tak propracovaná:)

Už jsme párkrát zkoušeli diskuzi založit, ale nedostalo se nám podpory. Nechtělo by se vám zahlasovat pro klub, který pomůže při hledání vašeho oblíbeného strainu?:)

díky a mějte se
    JERRYGN
    JERRYGN --- ---
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    Legalizace.cz – konopí, marihuana, thc, million marihuana march, cannabis social clubs » Archiv » Konopí a kupčení se zdravím druhých
    http://www.legalizace.cz/2016/06/konopi-a-kupceni-se-zdravim-druhych/
    MIK23
    MIK23 --- ---
    BRKODLAK: ano dá, otestováno.
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    BRKODLAK: to fakt nevim. Spusta lid na webu tvrdi, ze ano, ale nikde jsem nenasel vysledky nejakeho relevantniho vyzkumu, Asi to bude chtit vyzkouset:)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    BERNIE: já samo myslel vlastní mast ne tyhle kosmetiky, jen jestli nějaká složka konopí je účinná na tento typ problémů...
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    BRKODLAK: jasny, blbe jsem pochopil.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    BERNIE: no já tím nechtěl říct, že proběhne dekarboxylace v ústní dutině, ale při výrobě
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    VYHULENY_UFO: jako temer u vsech "konopnych" produktu prodavanych v CR, i v tomto je jen olej lisovany ze semen. Nerikam, ze nema zadne pozitivni ucinky, ale neobsahuje ani THC, ani CBD. Otazka tedy je, jak moc jde o marketing pomoci slova "konopna" a jak moc doopravdy ten olej prospiva k lecbe hemoroidu.
    Radeji bych si udelal vlastni mast...
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    BRKODLAK: podle me zalezi na tom, v cem je extrakt rozpusteny. Samotny, pripadne rozpustene v oleji se moc dobre nevstrebava, pokud jej das pod jazyk. Rozpustene ve smesi alkoholu a propylen glykolu, glycrinu uz ano.
    Dekarboxylace se dela pri vyrobe, rozhodne neprobiiha pri jakemkoliv oralnim podani, pouze pri koureni, diky vysoke teplote pri spalovani.
    Kazdy je na konopi jinak citlivy a ma jinou toleranci, proto je treba hledat spravne davkovani pro kazdeho jedince titraci a obecna idealni davka imho neexistuje...
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Dá se konopnou mastí, popřípadě čípky léčit hemeroidy?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    BERNIE: mám za to, že tyhlety extrakty jsou právě extrémně dobře vstřebatelné, zvlášť přes ústní dutinu, jelikož tam proběhne dekarboxylace, ale konkrétní recept co uvádíš neznám, vždycky dělám slzy podle ricka. 0,1ml rozpuštěných v 10ml oleje mi stačilo na 3x12hodin.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam