• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    SALAM23
    SALAM23 --- ---
    MORPHLER: vsechny tyhle rozpoustedla jsou hnus,jedno jestli benzin nebo alkohol nebo propanol,z vytazku to dokonale neodparis a navic to rozpousti i chlorofyl a vsemozny dalsi zbytecnosti a vytazek nejen ze smrdi jako asfalt,ale i stejne vypada,hnusna lepkavomastna sracka,schvalne kousek zapal a koukni co s toho leze za dym po tech rozpoustedlech/cistidlech,uplne nechutny saze - plynova metoda je jiny kafe,ok neni to tak vytezny,ale kvalita je nesrovnatelna - krasnej zlatej medik - fotka pro predstavu jak to pres plyn vypada a nejen ze to leci,ale jeste lip to chutna z bongu ;)

PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    PAYA_HORRORCORE:
    O_HM: tak to jsem zvědav jak toto dopadne, dej vědět. Vypadá to mimořádně zajímavě
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    O_HM: protoze benzin je hnus a alkohol zbytecne drahy a propanol je imho o fous lepsi rozpoustedlo a skvele se odparuje.
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    O_HM: CBD právě projde bez problému :) problém bude s THC ale tak sem myslel že jim thc zatajíš přece :). Rozhodně tam nevolej ale chce to tam zajet osobně.
    O_HM
    O_HM --- ---
    PAYA_HORRORCORE: jj, chapu, ale pokud bych do toho sel tak bych chtel stejne i neco z CBD modelu :) takze to asi projde
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    O_HM: Ne :D Neřikal bych jim že jde o ilegální materiál ale že je to tecnický konopí :) Jen pro jistotu
    O_HM
    O_HM --- ---
    PAYA_HORRORCORE: technicky jako ze se tim da prohnat jenom cbd model?
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    O_HM: Každopádně výrobek nebudeš vůbec chápat :D
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    O_HM: Jo jo, je to v Pardubicích :) Ale minimálně bych řekl že je to technický :))
    O_HM
    O_HM --- ---
    PAYA_HORRORCORE: diky, kouknu na to
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    O_HM: to doma neuděláš ale kontaktuj flaveko trade, určitě se tam dá domluvit :)
    O_HM
    O_HM --- ---
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    O_HM:CO2 superkritický proces :)))))
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    O_HM: propanol
    O_HM
    O_HM --- ---
    preferujete pri vyrobe alkohol nebo benzin?
    LITTLEPUNKK
    LITTLEPUNKK --- ---
    Mám tu nevyužitých 10l lékařskýho benzínu RN , od penta chemicals , na výrobu fs , kdyby někdo chtěl , já už ho nevyužuji . V neporušeným obalu
    HAAALA
    HAAALA --- ---
    TOX_MAS: nejhorsi je, ze to cloveku sklidej nejaky existence casto nedozraly (coz na konci zari byva, ale i kdyby uplne dokvetly, nasere to stejne). Me letos nejaka mrdka ukradla dve posledni kytky ze zahrady (v pulce rijna v noci nad ranem), nezbylo ani smitko - jen pohozeny cigaro na zahonu.
    Hned rano potom, co jsem to zjistil, me napadlo jit se podivat na nedaleky misto, kde na jare taborily smazky... prijdu tam, po zemi pohazeny velky listy, kolem bordel jako zjara, polosesutej stan a vevnitr nekdo spal, u stanu boty a o kus dal na balicim papiru ocisteny vetve z mejch kytek. Nechal jsem je spat, vzal si, co bylo moje a zavolal tam mestaky ("dobry den, mame tady zase problem z dubna, vencil jsem psa a nasel tam taboriste bezdomovcu"). Za tejden jsem se tam sel podivat, vsechno vyklizeny a po smazkach ani vidu, ani slechu. Takze letos happy end aspon tady.

Preju vic stesti v pristi sezone!
    MTO
    MTO --- ---
    https://echo24.cz/a/pieZZ/dar-od-boha-jeptisky-v-kalifornii-kouri-a-prodavaji-marihuanu

"Většina jeptišek se věnuje především modlitbám a duchovnímu rozjímání. Sestry v Kalifornii ale tráví hodně času pěstováním, kouřením i prodáváním marihuany. Podle sester z opatství Valley poskytuje úlevu od příznaků artritidy, epilepsie a roztroušené sklerózy. Z „daru od Boha“ vyrábí oleje, masti a mýdla, píše britský Daily Mail."
    OTZ
    OTZ --- ---
    ehm ehm, shanim mast, nejlepe praha, na nohy atd. kozni potize, kdyztak posta, diky :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam