• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    Budu ráda, když sem budete házet odkazy na studie, recepty atd. Dík :) Nástěnka je dočasně nefunkční, protožeji nějaký dobrák celou smazal!!!! Zatím používejte filtr
    Hledáme dopisovatele pro portál http://www.legalizace.cz . Kdo by měl zájem napsat článek o léčebném využití marihuany (eventuleně psaní i na jiná témata), kontaktujte ID FUNLOCO do pošty, diky :)
    KJL vstává z popela
    Recepty a e-shop Medigrower- odkaz na web
    Co vše lze léčit konopím? Odkaz na web
    rozbalit záhlaví
    O_HM
    O_HM --- ---
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    O_HM:CO2 superkritický proces :)))))
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    O_HM: propanol
    O_HM
    O_HM --- ---
    preferujete pri vyrobe alkohol nebo benzin?
    LITTLEPUNKK
    LITTLEPUNKK --- ---
    Mám tu nevyužitých 10l lékařskýho benzínu RN , od penta chemicals , na výrobu fs , kdyby někdo chtěl , já už ho nevyužuji . V neporušeným obalu
    HAAALA
    HAAALA --- ---
    TOX_MAS: nejhorsi je, ze to cloveku sklidej nejaky existence casto nedozraly (coz na konci zari byva, ale i kdyby uplne dokvetly, nasere to stejne). Me letos nejaka mrdka ukradla dve posledni kytky ze zahrady (v pulce rijna v noci nad ranem), nezbylo ani smitko - jen pohozeny cigaro na zahonu.
    Hned rano potom, co jsem to zjistil, me napadlo jit se podivat na nedaleky misto, kde na jare taborily smazky... prijdu tam, po zemi pohazeny velky listy, kolem bordel jako zjara, polosesutej stan a vevnitr nekdo spal, u stanu boty a o kus dal na balicim papiru ocisteny vetve z mejch kytek. Nechal jsem je spat, vzal si, co bylo moje a zavolal tam mestaky ("dobry den, mame tady zase problem z dubna, vencil jsem psa a nasel tam taboriste bezdomovcu"). Za tejden jsem se tam sel podivat, vsechno vyklizeny a po smazkach ani vidu, ani slechu. Takze letos happy end aspon tady.

Preju vic stesti v pristi sezone!
    MTO
    MTO --- ---
    https://echo24.cz/a/pieZZ/dar-od-boha-jeptisky-v-kalifornii-kouri-a-prodavaji-marihuanu

"Většina jeptišek se věnuje především modlitbám a duchovnímu rozjímání. Sestry v Kalifornii ale tráví hodně času pěstováním, kouřením i prodáváním marihuany. Podle sester z opatství Valley poskytuje úlevu od příznaků artritidy, epilepsie a roztroušené sklerózy. Z „daru od Boha“ vyrábí oleje, masti a mýdla, píše britský Daily Mail."
    OTZ
    OTZ --- ---
    ehm ehm, shanim mast, nejlepe praha, na nohy atd. kozni potize, kdyztak posta, diky :)
    TOX_MAS
    TOX_MAS --- ---
    kurva kurva kurva, prave jsem se dozvedel, ze mou letosni urodu sklidil nekdo jiny, udajne "i s koreny". Cimz konci moje mastickarsky pokusy velmi zahy pote, co zacaly (treti sezona konec). Mrzi me to o to vic, ze ta pitoma mast podle vsech testovacich subjektu opravdu fungovala dobre. Ach jo. Je to offtopic, smazte me, ale nekde jsem si postezovat musel...:(
    MTO
    MTO --- ---
    ‚Zajistěte pro nás dostupné léčebné konopí‘. Naštvaní pacienti i lékaři vyjdou do ulic | Domov | Lidovky.cz
    https://www.lidovky.cz/...-lekari-vyjdou-do-ulic-gzy-/zpravy-domov.aspx?c=A170926_145011_ln_domov_sk

- bude riot :-)))
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    MORPHLER: aha mel jsem pocit ze tam bylo vice aplikaci vcetne cipku a injekci do svalu ... ale je to uz nejaka doba co jsem na to koukal ...
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    XTALIBAN: str. 100..bohuzel cipky tam nejsou :), jen iv. koureni a jidlo

... btw jedna z mala publikaci kde je vysvetleno poradne proc jidlo pusobi uplne jinak nez koureni (delta 11 thc) a taky rozdil mezi vaporizaci a horenim.
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    ad vstrebavani THC - v teto knize https://obalky.kosmas.cz/...les/180951/auto_preview.pdf/FILE/konopi-a-konopne-drogy-auto_preview.pdf je nekde pekny graf kde je vstrebavani (res. koncentrace v krevni plasme pokud si to dobre pamatuju) tusim asi jen THC pri ruznych formach aplikace vcetne iv. Jen mam tu knihu nekde doma a sem ve worku. Ale ten graf si pamatuju ze tam je neb me zaujala sublingualni aplikace a aplikace IV coz si moc nedovedu predstavit ...
    O_HM
    O_HM --- ---
    MORPHLER: no pokud je stupnice 1 az 5 tak si myslim, ze trojku si klidne troufnu dat :)
    chapu jak to myslis, diky za vysvetleni, tak nejak to asi bude, akorat to neni tak, ze u oralniho by to nastupovalo rychle, ale nemam zadny informace od lidi, kteri by tohle zkoumali na cipkach, takze neni jak porovnat
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    O_HM: tak 3x -4x mi neprijde az tak mnohokrat a imho na takovy rozdil staci to, ze jde o jine sliznice, tedy se to vstrebava jinak rychle a dosahne se uplne jine maximalni hladiny v krvi. u oralniho rychle velke, u cipku bych cekal pomalejsi vstrebavani pomaleji a tedy delsi dobu nizsi hladiny, proto nizsi/vyssi akutni psychoaktivita v pulhodine po aplikaci... nebo tohle by ti nestacilo? Stale pujde jen o prvni stupen psychedelickeho zazitku. Nebo tam vnimas psychedelii 3-4 stupne?
    O_HM
    O_HM --- ---
    MORPHLER: ok, tvrzeni je: extrakt v cipku je cca 3-4x min psychoaktivni nez peroralne

PRDELOID:
    MORPHLER: no, tak v tomhle se tvrdi, ze to vymyslel cely patolog, Dr. Kudair Hussein kterej uvadi, ze nasel nejaky zpravy o tom, ze konopi muze zpusobit infarkt a proto to uvedl jako moznou pricinu smrti, vrchni patolog k tomu do zpravy napsal : nevime proc zemrela, nezemrela prirozenou smrti, velmi pravdepodobne NEzemrela na ucinky konopi a pak se k tomu vyjadri x asi pomerne sofistikovanejch lidi, ze to je picovina :)

no nevim z tohodle clanku se mi to jevi dost komicky, je aspon videt jak to ceskej clanek necha uplne jinak vyznit

PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    MORPHLER: No to je přesně ono :) Nikdy nikdo neprokázal příčinu úmrtí otravou THC, ale je spousta mrtvejch co exli na infarkt, když se trochu přepápli. A když tohle víš a jsi strašně zduněnej, tak to na pohodindě moc nepřidá:)
    A proto jsem rád, že jsme se snad shodli, že babičkám necpat hned krutý dávky výtažku.
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    O_HM: co se snazis tedy tvrdit?- definuj prosim co myslis hlavne peroralne (kolacek? koureni? mleko? extrakt? ...) a co myslis tim mnohokrat vice psychoaktivni u konopi, ktere je vlastne psychoaktivni pomerne malo (i ten nejzkourenejsi clovek bude stale na bode 1 z 5 na stupnici sily psychedelickeho zazitku, u oralniho uziti- jidlem a tedy diky vlivu delta 11 THC ktere teda je vice a jinak psychoaktivni da maximalne 2 stupen)?
    O_HM
    O_HM --- ---
    ok, mate recht, vidim ze je to uplne jinak nez jsem to pochopil, nenapada te MORPHLER: tedy cim je to, ze peroralne je to mnohokrat vic psychoaktivni nez v cipkach?

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam