• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    SALAM23
    SALAM23 --- ---
    BRKODLAK: je to vesmes shodny s butanovou metodou,jen je mensi riziko pozaru a nemusis se pak zbavoavat toho smradu co se pridava do butanu.Delam to tak,ze mam starou rucni pracku,takovy hlinikovy vajicko,pridelal jsem si na nej ventily,jeden kterym poustim plyn do bubnu,kde je material a druhej je "vypustak" tim to vyteka do talu,vetsinou koupim 5l lahev v linde a tu propustim tak 1-2kg materialu
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    SALAM23: chápu, jak se řekne v téhle souvilosti plyn, hned myslím na butan.
    přibliž to trochu, zní to dobře.
    SALAM23
    SALAM23 --- ---
    BRKODLAK: kyslík a oxid nejsou plyny?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    SALAM23: počkej, tak píšeš o plynové metodě
    SALAM23
    SALAM23 --- ---
    BRKODLAK: Kyslik a oxid uhlicity v klidu,netreba nic cistit.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    SALAM23: a cistis to lihem? jestli ne, tak tam nechávás daleko horsi rezidua nez u isopropylalkoholu.
    kazdopadne znamej dela vytazky tekutým dusikem a to je bezkonkurenční...
    HAAALA
    HAAALA --- ---
    O_HM: benzin
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    HAAALA:
    SALAM23:
    hele kdybyste radeji odpovidali na otazku toho co se ptal (O_HM:
    O_HM: ) a ne jen rozporovali nazor, ktery jsem nahodil. ja se na nic neptal, mi jsou vase nazory na to jak je to nejlepsi sumafuk.
    HAAALA
    HAAALA --- ---
    MORPHLER: zkus pročíst hempcures.work

Většina profesionálů se shoduje na tom, že lékařský benzin je kvalitní rozpouštědlo a že dekarboxylace PO extrakci odpaří zbytky rozpouštědla.
    Ideální je éter, lékařský alkohol je (jako pouhé rozpouštědlo) opravdu velice drahý. Ovšem když čtu americká fóra o tinkturách a jejich stesky nad tím, že nemůžou sehnat líh p.a., jsem rád, že se u nás dá 99.1% bez větších obtíží koupit.
    Mám dobré výsledky s dimethyléterem (Dexso - D.M.E.).

SALAM23: jaký plyn používáš?
    SALAM23
    SALAM23 --- ---
    MORPHLER: vsechny tyhle rozpoustedla jsou hnus,jedno jestli benzin nebo alkohol nebo propanol,z vytazku to dokonale neodparis a navic to rozpousti i chlorofyl a vsemozny dalsi zbytecnosti a vytazek nejen ze smrdi jako asfalt,ale i stejne vypada,hnusna lepkavomastna sracka,schvalne kousek zapal a koukni co s toho leze za dym po tech rozpoustedlech/cistidlech,uplne nechutny saze - plynova metoda je jiny kafe,ok neni to tak vytezny,ale kvalita je nesrovnatelna - krasnej zlatej medik - fotka pro predstavu jak to pres plyn vypada a nejen ze to leci,ale jeste lip to chutna z bongu ;)

PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    PAYA_HORRORCORE:
    O_HM: tak to jsem zvědav jak toto dopadne, dej vědět. Vypadá to mimořádně zajímavě
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    O_HM: protoze benzin je hnus a alkohol zbytecne drahy a propanol je imho o fous lepsi rozpoustedlo a skvele se odparuje.
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    O_HM: CBD právě projde bez problému :) problém bude s THC ale tak sem myslel že jim thc zatajíš přece :). Rozhodně tam nevolej ale chce to tam zajet osobně.
    O_HM
    O_HM --- ---
    PAYA_HORRORCORE: jj, chapu, ale pokud bych do toho sel tak bych chtel stejne i neco z CBD modelu :) takze to asi projde
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    O_HM: Ne :D Neřikal bych jim že jde o ilegální materiál ale že je to tecnický konopí :) Jen pro jistotu
    O_HM
    O_HM --- ---
    PAYA_HORRORCORE: technicky jako ze se tim da prohnat jenom cbd model?
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    O_HM: Každopádně výrobek nebudeš vůbec chápat :D
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    O_HM: Jo jo, je to v Pardubicích :) Ale minimálně bych řekl že je to technický :))
    O_HM
    O_HM --- ---
    PAYA_HORRORCORE: diky, kouknu na to
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    O_HM: to doma neuděláš ale kontaktuj flaveko trade, určitě se tam dá domluvit :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam