• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    HAAALA
    HAAALA --- ---
    CYBERWORM: článek o konopí a jeho využití při léčbě poruch autistického spektra vyšel v posledním čísle Legalizace:

Konopí a léčba poruch autistického spektra - Magazín Legalizace
    http://www.magazin-legalizace.cz/...etail/2948-konopi-a-lecba-poruch-autistickeho-spektra?rubricId=4
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    Scientists unpick how cannabis component may fight psychosis| Article [AMP]| Reuters
    https://mobile.reuters.com/article/amp/idUSKCN1LE1W9
    LUSY
    LUSY --- ---
    Ahoj. Sháním konopnou nebo i jinou mastičku vhodnou na mozoly z lezení. Praha, spěchá to :) Díky
    CYBERWORM
    CYBERWORM --- ---
    VYHULENY_UFO: Asi jsem to špatně napsal. Ptám se jen na případné zkušenosti a rady, jestli se tím třeba někdo zabýval, zabývá? S jakými výsledky? Něco konkrétního. Opravdu nejsem takovej střelec, abych komukoliv s nějakou duševní poruchou dával jakoukoliv psychoaktivní látku. Poptávka po FS ale stále platí (ne pro toho autistu ani kohokoliv s jinou duševní poruchou). Diky
    CYBERWORM
    CYBERWORM --- ---
    Ahoj, máte někdo prosím zkušenost s podávání fénixových slz autistům?
    Co jsem tak pročítal internet, v zásadě by s tím asi neměl být problém, ale pokud
    s tím někdo máte zkušenost, případné rady k tomu, budu rád.
    Případně také, pokud by bylo možné od někoho koupit, PM prosím.
    Díky.
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    Po navratu z cest jsem vyzkousel to Dinamed CBD od Dinafemu a musim rict, ze jsem velice prijemne prekvapeny:).
    Narval jsem tu bylinku do vaporizeru, ubalil si z ni jointa.
    Efekt ... relaxace, jak fyzicka tak dusevni, bez klasickeho high. Vcera jsme si dali s pritelkyni, ktera mela tezky den a byla hodne smutna kvuli chovani lidi z jeji vzdalene rodiny, po par tazich z vaporizeru a nekolika minutach jsem ji nepoznaval. Smala se, delal vtipy, byla uplne v pohode, rozverna, hladova (to ona je teda casto:). Podotykam, ze ona bezne nehuli.
    Jointa jsem vykouril sam, v nedeli v noci, vedle kukuricneho pole kousek od Zeletavy, pri sledovani a foceni Perseidu a mel jsem podobny stav, jako po vaporizovani. Pohoda, relaxace, moc jsem si to uzil.
    Pro me je zaver jasny, sadim vsechna zbyvajici seminka a tesim se na vysledek :)
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    HAAALA: kouknu. Olej do kapslí by byl v pohodě, ale jak píšeš, z pár gramů nemá smysl dělat. Zkoušel jsem qwet extrakt rozpustit v pg/vg směsi a vapovat, mohlo to být tak .05 g do cca 1 ml a účinek jsem cítil velmi slušně, i když jsem musel vykouřit celý ten ml, což chvíli trvalo.
    HAAALA
    HAAALA --- ---
    BERNIE: pochybuju. Extrakce do PG nebo VG nebo jejich směsi je dost na prd i ze sušiny. Zkus si dohledat něco k "solvent transfer", to by do e-liquidu mohlo jít, ovšem většina lidí si stěžuje na to, že se jim THC / CBD v liquidu separuje od PG / VG a moc to nefunguje, zasírá to vatu nebo spirálu v e-cigaretě a prostě to je celkově neuspokojivý.
    Co je špatnýho na klasickým RSO, třeba v oleji a pak do kapslí? funguje stoprocentně, spolehlivě a dost nenápadně. Jakkoli připouštím, že z výchozího množství kolem 5 gr asi nemá cenu se s tím crcat...
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    EATHAT: proc myslis?
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    hlavne to cbd...:D svet se zblaznil:D
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    BERNIE: imho nebude
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    delali jste nekdo extrakci do PG/VG 50:50 z cerstveho materialu, za ucelem vapovani e-liquidu?
    Hodily by se mi tipy. Jsem predevcirem sklidil DInafem CBD Auto, co mi rostla za oknem a po ususeni toho bude tak 5g. Rikal jsem si, ze si udelam e-liquid na cesty, ale odjizdim zitra v noci a nemam moznost cekat, az material spravne doschne a polezi si v zavarovackach. Uvazuju, ze si vezmu bazi 50/50 a lehce nakatrovany material v ni posimeruju, tak hodinku dve. Myslite, ze to k necemu bude?
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    ahoj da se tu od nekoho sehnat konopny "odpad" na maste a oleje?Co sem mel padlo a znamy uz sem vybral :) cao
    ONDREX
    ONDREX --- ---
    MAIKA: českolipsko... :/
    MAIKA
    MAIKA --- ---
    Ahoj, sháním celou kytku trávy - tu naší, nám sežralo nějaký zvíře.... nemáte někdo ? Praha diky
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Zdravím ve spolek, akutně sháním čerstvý konopný list. Dceru bolí uši a tohle jí zabírá. Praha nejlépe okolí Synkáče, IP Pavlova.
    Díky moc
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    Některé kanabinoidy podle všeho mají protirakovinné účinky – VTM.cz
    https://vtm.zive.cz/...nabinoidy-podle-vseho-maji-protirakovinne-ucinky/sc-870-a-194192/default.aspx
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    A co nějaký destilátor z výběru: ?
    distiler | eBay
    https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_nkw=distiler&_sacat=0&LH_PrefLoc=5
    MTO
    MTO --- ---
    Konopí léčí od ‚A až do Z‘, lidské tělo je pro něj dokonalý příjmač, tvrdí konopná lékařka | Domov | Lidovky.cz
    https://www.lidovky.cz/...tvrdi-konopna-lekarka-gmx-/zpravy-domov.aspx?c=A180702_141309_ln_domov_ceh
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam