• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    PRDELOID: hele to je jen můj easy postup, řekl bych, že v tom 96% lihu se rozpustí canabioidy téměř ihned, v tom PG to jde asi taky, ale pomaleji, ještě jsem zapomněl, já to rozpustím a pak ještě přefiltruju přes čajový filtr, abych se zbavil zbytků jako jsou vosky apod. (a to by se mi s gelovou konzistencí PG dělalo blbě), až pak přidám PG a zahřívám nad sporákem, dokud nezačne stoupat kouř, což je známkou toho, že už se odpařuje PG (někde kolem 60C) a tudíž líh je už dávno pryč. Ikdyž to filtruju, tak to dost zasírá hlavy e-cig, ale funguje pěkně
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    JESTEDMAN: proč je tam ta mezifáze s lihem? proč to nejde rozpustit přímo v PG?
    s tou vlhkostí nevim, nikdy jsem nit takovýho nepozoroval
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    PRDELOID: to ale používá podle tebe hodně šamponskej pytel :D
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    potvrzuju, suchej led je prdel, nedoporučuju v něm chladit pivo. jediná nevýhoda je, že při tom to do sebe táhne vlhkost ze vzduchu, takže produkt se musí dosušit, ale furt je sušší než bubble. případně výtřep do čistýho lihu, přidat PG, odpařit líh a máš snadno a rychle náplň do e-cig
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    BRKODLAK: a jo už to čtu, jsem debil. sorry. pak to tu promažu, ať zůstanou jen informace a ne spam.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    PRDELOID: tak to někdy zkusím, to video vypadá dobře. jde o to, že ten suchej led to zmrazí víc, než by mohl mrazák, nebo v čem je to kouzlo? jo a nevíš jakou hrubost používá v tom videu? furt si nejsem jistej k čemu se přiklonit...
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    PRDELOID: a nestačí matroš prostě zmrazit?
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    BRKODLAK: no to je právě základ pro suchý třepání. vezmeš herbu+suchej led a máš perfektní jednoduchou separaci beze sraní. koukni na jutuby. https://www.youtube.com/watch?v=GWcXTAv4aBM
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    PRDELOID: o tom slyším prvně, na co to používáš? jako na zmrazení před vytřepáním? nebo při bubblehashi?

PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    BRKODLAK: pelety suchýho ledu koupíš v Linde za babku. už tam jsou na nás výtřepáře zvyklí :)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    JESTEDMAN: jojo, teď už je mi to jasný. od základky jsem neaktualizoval pojmosloví okolo konopí. měl jsem říct výtřep, to je samovysvětlující.

PRDELOID: aha, aha. taky dobré vědět. takže bys šel do 220, nebo 190? já vlastně nikdy z číny neobjednával a vůbec nevím jaký stránky na to použít, podle čeho se orientovat a tak.
    jinak já plasticitu řeším tak, že tenhleten kif míchám s rso.
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    BRKODLAK: ano, česká výroba v Číně. ty pány jsem několikrát viděl na Cannafestu a působí na mě dojmem vyposilovanejch plešek co rádi pálej a ještě raději prodávaj. Sanozřejmě netvrdím, že to tak je, jen jsem si opakovaně potvrdil svůj subjektivní dojem.

BRKODLAK: právě naopak :) samozřejmě že produkt nebude tak čistej, nicméně spíš jde o to, jak dlouho třepeš. V okamžiku, kdy začnou propadávat tmavší kousky herby a pyl začně tmavnout, třepání ukončíš. Beztak to bude silný jak kráva :) A nebude se to tak ucpávat časem. Já bych šel do 190 micron. 160 už je pro zmlsaný jazýčky.

obdobou čarasu, jestli jdeš po určitý plasticitě materiálu, je afghánskej způsob přípravy, kdy do kiefu přidáš trochu vody a hněteš a zahříváš na přímym ohni. To si udělat můžeš
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    kif je pojem z maroka, koukni na videa, oni vezmou celý suchý kytky, dají plátno přes sud, na to daj kytky, pak další plátno a mlátěj do toho klackem. charas je z nepálu/indie, klasicky se sklízí tím, že čerstvé/živé kytky hladíš a pak si to z rukou setřeš, samozřejmě i se špínou a suchou kůží, (to asi znáš, pokud trimuješ čerstvý kytky), a pak jsou ještě někde zkazky o tom, jak hippíci svlečení do naha běhaj po poli ganji a pak to ze sebe stíraj... :)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    JESTEDMAN: ale díky za rozšíření názvosloví, teď už vím, že čaras je to nejlepší
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    PRDELOID: hele ale když to chci využívat čistě na suchou extrakci, tak je pro mě ta 220 zbytečná, ne?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    JESTEDMAN: myslím kif, ale všichni tomu tady říkají čaras. kif jsem slyšel poprvé v nějakým vtipným filmu s banánem v hlavním roli.
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    BRKODLAK: nope
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    JESTEDMAN: eee považoval jsem to za synonyma
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    PRDELOID: i tahle možnost je ve hře, ale když tady kolega říká, že to má už roky, zní to, že mají nějakou výdrž. navíc to vypadá na českou výrobu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam