• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    Budu ráda, když sem budete házet odkazy na studie, recepty atd. Dík :) Nástěnka je dočasně nefunkční, protožeji nějaký dobrák celou smazal!!!! Zatím používejte filtr
    Hledáme dopisovatele pro portál http://www.legalizace.cz . Kdo by měl zájem napsat článek o léčebném využití marihuany (eventuleně psaní i na jiná témata), kontaktujte ID FUNLOCO do pošty, diky :)
    KJL vstává z popela
    Recepty a e-shop Medigrower- odkaz na web
    Co vše lze léčit konopím? Odkaz na web
    rozbalit záhlaví
    VETE
    VETE --- ---
    BERNIE: Hele testoval sem ten Flower Power a musim říct, že takhle jim to rozhodně nevyrostlo... nevim, přesně, jaký triky používaj tady v Lady Mary, ale geneticky je nemožný (ano - nemožný, žádná taková genetika prostě neexistuje...), aby něco mělo stabilně nad 12% CBD a pod 0.3% THC... to nejde vypěstovat - tomu se musí pomoc... když vidim tu tmavou barvu a strukturu těch palic, tak bych skoro řek, že do nich prostě buď už během floweringu anebo po harvestu ňákym způsobem ládovali broadspectrum destilát, aby zvýšily obsah CBD...

Já spíš myslel, že holej ty procenta, protože falšování analýz a klamání spotřebitele je v dnešnim CBD světě každodenním chlebem, ale když ti z lisu vylezlo 20% (což ti normálně vyleze jen u nejlepších THC strainů), tak už asi tušim, odkud vítr vane ;)
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    BERNIE: Kolik tam mají poštovné do čech?
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    RESOLUT: ja si vubec nedelam iluze o jejich nakupnich cenach, podle me na tom konopi maj marzi, jako prase.
    Kazdopadne koupit kilo za 4k Euro, nebo za 2k Euro, je uz fakt slusny rozdil :)).
    RESOLUT
    RESOLUT --- ---
    BERNIE: Tyjo, že se jim to ještě vyplatí? :) Něco si zas pořídím, jo jo..
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    ladymary.com ma 50% slevu na CBD kytky
    kupon: christmasgift50

Posledni davka flower power, co jsem od nich vzal, je fakt paradni.
    Lisoval jsem rozinky, dostal jsem se se svymm obycejnym lisem na 20% vyteznost, z 6g vylezlo 1.24 g
    MTO
    MTO --- ---
    MTO: :-(

Propagátor léčby konopím Dvořák dostal za opakované pěstování tři roky - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/...pestovani-lecebneho-konopi-rozsudek-vezeni.A191203_160546_olomouc-zpravy_stk
    MTO
    MTO --- ---
    DUŠAN DVOŘÁK - Konopný léčitel, nebo kriminální recidivista ?
    https://www.youtube.com/watch?v=dEqPyB5r9dg

Dcera Dušana nám poskytla rozhovor před vazební věznicí v Olomouci ve které Dušan Dvořák právě čeká na rozsudek u okresního soudu v Prostějově, který se vykoná dne 3.12. ve 13:00. jak získat či nezískat povolení k pěstování léčebného konopí nám prozradí Hana Gabrielová.
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    FASI: v pohode, kdysi jsem se tim trochu zabyval s kamaradem;)
    FASI
    FASI --- ---
    MILUCH2: Díky za rady a článek.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Komise Sněmovny reprezentantů podpořilá návrh zákona na legalizaci konopí na federální úrovni v US. Je velká šance, že tato novela projde i Sněmovnou, ale v Senátu, kde mají většinu republikáni, to bude asi boj.
    https://www.cnbc.com/...-committee-approves-bill-decriminalizing-marijuana-on-the-federal-level.html
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    NECROMAN: fakt doufám, že v primárkách nevyhraje Biden
    Joe Biden Believes Marijuana Is a Gateway Drug, and He Won't Legalize It on the Federal Level
    https://www.theroot.com/ok-boomer-joe-biden-says-marijuana-is-a-gateway-drug-1839924760
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    LITTLEPUNKK: v pohode;)
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    FASI: fenixovy slzy ... pomalej nastup, at si to da navecer;) a jestli to proste neni mozny, tak nejake silny CBD olej.. https://www.carun.cz/blog/79_vliv-konopi-na-crohnovu-nemoc-a-dalsi-strevni#_ftn1
    tady clanek ,,taky tam pisou o te sinergii thc+cbd
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    FASI: fenixovky je jen forma extraktu, nic to neříká o poměru thc:cbd. Souhlasím s Miluchem, že největší potenciál na konopí s alespoň nějakým procentem THC. Ideálně něco v poměru 1:2 ve prospěch cbd. Tohle ji vypestuj, z extraktu udělej kapsle a bude dobrá.
    BOB_GALLOWS
    BOB_GALLOWS --- ---
    FASI: Léčivým přípravkem se rozumí „látka nebo kombinace látek, kterou lze použít u lidí nebo podat lidem nebo použít u u zvířat či podat zvířatům, a to za účelem obnovy, úpravy či ovlivnění jejich fyziologických funkcí prostřednictvím farmakologického, imunologického nebo metabolického účinku, za účelem stanovení lékařské diagnózy.“[1] Za léčivý přípravek se rovněž považuje „látka nebo kombinace látek prezentovaná s tím, že má léčebné nebo preventivní vlastnosti v případě onemocnění lidí nebo zvířat.“
    (...)
    Ve většině zemí se smějí používat pouze hromadně vyráběné léčivé přípravky, které byly schváleny a zaregistrovány státní autoritou vykonávající dozor nad kvalitou a bezpečností léčiv. V Česku (ČR) je touto autoritou Státní ústav pro kontrolu léčiv (SÚKL) a Ústav pro státní kontrolu veterinárních biopreparátů a léčiv (ÚSKVBL).

Stručně, získat status léčivého přípravku není vůbec jednoduchý.
    FASI
    FASI --- ---
    Jasně, že chápeš. Obě látky spolu snesu já, ale ona ne Rozhodně teď budeme "experimentovat". Já bych se ještě přikláněl k Fenixovkam atp.... Snad kdyby tu byl někdo také s podobným problémem ( Crohnem ) uvítám každé zkušenosti a informace.
    LITTLEPUNKK
    LITTLEPUNKK --- ---
    FASI: rozhodně bych zkusil klidně více variant konopí a nevěšel hned hlavu z informace co Ti dá někdo na netu, bez urážky- miluch….
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    FASI: zbytecny to neni jestli dobre chapu otazku, jen rikam ze nejvetsi lecebny potencial maji obe latky spolu;)
    FASI
    FASI --- ---
    MILUCH2: Ajjaj to mě mrzí. Začala si to kupovat moje přítelkyně, protože dostala Crohnovu chorobu a co jsme četli konopí ji umí tlumit až snad i vyléčit. Konopí s THC nemůže kvůli řízení a kvůli tomu, že nechce být "zmaštěná" . Takže chápu to dobře, že je toto zbytečný ?
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    PRDELOID: kazdopadne cbd vyrovnava takove ty uzkosti na thc .. kdyz hulim nejaky silny skunk kapnu si i cbd
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    FASI: asi jo nevim, nejvic lecebne je imho konopi s vysokym obsahem THC i CBD, jinak to je ted trend sracka
    FASI
    FASI --- ---
    Z jakého důvodu se píše na léčebném konopí toto ? Cbdweed není léčivý přípravek ? Je to kvůli legislativě ?

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam