MATT: Taky bych doporučil tinkturu. Udělej ji ale dost silnou, aby ji mohla titrovat a najít si svoji vlastní dávku. Já dělal třeba cca 5gramů ve 100-150ml alkoholu (ideální je něco silnějšího, třeba potravinářský 80%). Potom jsem to dal do těch lékárenských lahviček. Výhoda je to, že ty dávky jsou velmi předvídatelný. U poslední, co jsem dělal jsem efekty začal mírně cítit při 15 kapkách, u 30ti jsem byl velmi high. Pak můžeš ty nejdřív zkusit, jak je to silné a podle toho jí určit bezpečnou startovací dávku pod tou hranicí. Ona si to pak upraví. (Já napsal na etiketu 10 kapek pro tělo, 15 pro duši)
Samozřejmě ti neporadím, jestli dekarboxylovat nebo ne. Je tam varianta to udělat prostě víceméně nepsychoaktivní, ale je otázka, jestli to je žádoucí. Jedna moje babička to vůbec nechtěla používat a zůstala u morfia. Druhá to měla dost ráda a jednou mi spiklenecky říkala, že si dala omylem víc kapek...
Tinktury jsou jinak super. Body high. Rychlý nástup, za cca 2-3 hodiny pak odezní. Velmi předpovídatelný účinek narozdíl od nějakých edibles. Další varianta pak může být kokosový olej...