• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    Budu ráda, když sem budete házet odkazy na studie, recepty atd. Dík :) Nástěnka je dočasně nefunkční, protožeji nějaký dobrák celou smazal!!!! Zatím používejte filtr
    Hledáme dopisovatele pro portál http://www.legalizace.cz . Kdo by měl zájem napsat článek o léčebném využití marihuany (eventuleně psaní i na jiná témata), kontaktujte ID FUNLOCO do pošty, diky :)
    KJL vstává z popela
    Recepty a e-shop Medigrower- odkaz na web
    Co vše lze léčit konopím? Odkaz na web
    rozbalit záhlaví
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MILUCH2: zpravidla má pravdu admin, no
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    PRDELOID: a ja mam vypozorovano ze ne ....a co ted s tim ? :D
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Lebanon becomes first Arab country to legalise cannabis for medical use - The National
    https://www.thenational.ae/...omes-first-arab-country-to-legalise-cannabis-for-medical-use-1.1009334
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Tohle je masakr
    Potvrzeno: za konopí na zahradě šest let natvrdo - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/potvrzeno-za-konopi-na-zahrade-sest-let-natvrdo-100695
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Cau kluci a holky, poradite někdo, kde koupit cbd eliquid s co nejlepším poměrem cena vykon? diky
    DA_ANDRACKA
    DA_ANDRACKA --- ---
    Shanim strain, co by byl hodne ucinny na revmaticke nemoci, artritidu, autoimnunitni nemoci. Konkretne lupenku a psoriatickou artritidu. Mate nekdo zkusenost?

Oblibenej/ozkousenej/funkcni model na tohle?
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    V průmyslové zóně Skopje, hlavního města Severní Makedonie, se právě dokončuje výstavba obří pěstírny konopí. Ročně tu budou sklízet i 17 tun marihuany v hodnotě desítek milionů dolarů.

https://zpravy.aktualne.cz/...ceno-k-tomu-stat-se-marihuanovou-v/r~f675367e6ea711ea8b230cc47ab5f122/
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    California gov classifies cannabis industry as 'essential' during lockdown
    https://mjbizdaily.com/california-gov-classifies-cannabis-industry-as-essential-during-lockdown/
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    VETE
    VETE --- ---
    Já jsem téměř přesvědčenej, že s konopím a imunitou je to dost individuální a taky samozřejmě hodně záleží, jakej koktejl kanabinoidů do sebe vpravuješ a jakým způsobem to děláš...

Individuální vtom slova smyslu, že je velký rozdíl, jestli si zahulí dlouholetý intenzivní uživatel, jehož endocannabinoidní systém je zvyklý na denní příděl kanabinoidů (u těhle jedinců jde imho apriori o THC..), kde jsem téměř přesvědčen, že ke snížení imunity dojde minimálně anebo vůbec anebo jestli si zahulí nějaký příležitostný nebo sporadický hulič, kdy je to samozřejmě pro jeho organismus najednou větší záběr...

Já jako každodenní uživatel THC třeba pociťuju, když celej den nehulim, jak jsem večer použitej, malátnej, bez chuti... jako kdyby na mě něco lezlo... pak si dám dab a najednou je mi dobře a podnikám expedici do lednice ;)

Zároveň třeba perorální užívání výtažků, které mají dejme tomu poměr THC:CBD = 1:1 nebo 1:2, může u velkýho vzorku lidí imunitu případně i zvýšit... jak řikám - je to dost individuální...
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    ani me nemluvte kluci, karantena mi znemožňila vyzvednout dalsi zasoby. každopádně nejen ja jsem za ty leta pozoroval, ze člověk může lehce chytnout nemoc, kdyz si da pauzu. ale nepopiram, ze muzete mít pravdu. vždycky jsem mel za to, ze konopi oslabuje prirozenou imunitu, ale zase posiluje endokanabinoidni system, čímž se to vyrovna, ale to jsou jen takovy zhuleny, nicim nepodlozeny myslenky.
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    HOUH: no me ta predstava taky nedela dobre ... :/
    HEJSEK23: jestli umis anglicky, precti ten dokument. Ja mam mimochodem podobnou zkusenost, jako Predeloid, obcas se mi stane, ze si zahulim a druhy den jsem nachlazeny. Prvdepodobne jsem byl nachlazeny, uz kdyz jsem hulil, jen se zatim neprojevily priznaky. Pokud vsak trava potlaci odpoved imunitniho systemu a vir se rozmnozi vic, nez kdyby clovek nehulil, muze to byt duvod rychlejsiho onemocneni. Studie rika, ze i horsiho prubehu chripky. Jak s tou informaci nalozis, je jen a jen na Tobe, nicmene tady by ses k lidem mel chovat slusne a neurazet je.
    HOUH
    HOUH --- ---
    BERNIE: představa, že teď bych měl být x měsíců zavřenej doma s hromadou hulení a nehulit ve mě vyvolává opravdovou paniku
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    HEJSEK23: prosím? máš něco proti Berniem citované (a mnoha dalším) studiím o vlivu konopí na imunitní systém? Pokud ano, jistě nám předložíš relevantní zdroje.
    Taky mi asi vysvětlíš, proč se uchyluješ invektivám, udělal jsem ti něco?

Chceš-li nás poučit, představ se, pověz nám, v jakém relevantním věděckém oboru se realizuješ a čím dokládáš svá tvrzení.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    PRDELOID: jistě jsi to vypozoroval prdelí ...taková hovadina
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    BERNIE: je to tak, taky jsem o tom přemýšlel, mám vypozorováno, že tráva oslabuje imunitu.
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    Narazil jsem dnes na studii o vlivu kanabinoidu na virove infekce. U chripky a dalsich zpusobuje uzivani potlaceni reakce imunitniho systemu a tim vyssi virovou zatez a zhorseni prubehu nemoci, pomalejsi uzdraveni. Na druhou stranu, pokud dojde v pozdejsi fazi nemoci k prehnane aktivite imunitniho systemu, hodne se ted o tom mluvi v souvislosti s Covid-19 (cytokinova boure), pak by mohly kanabinoidy pomoct tuto uklidnit.
    Studii prikladam a pro sebe si delam zaver, ze ted bude lepsi zustat chvili bez konopi.

BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    MATT: ja jsem si představoval sušinu, moje blbost. ten materiál pouzitej k výrobě kifu bych nevyhazoval a vyextrahoval ho nejakym tezsim kalibrem, je az neuvěřitelný, kolik tam toho jeste zustane
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    FARFELOO: taky je to silny rozpoustedlo, ja tady mluvim o padesatiprocentni slivovici
    HAAALA
    HAAALA --- ---
    Pokud jde o to ulevit skoro stoleté babičce od bolesti, doporučuju pro začátek mast (á la Šantavý, Kabelák nebo nově podle Bryndové) a pak teprve přistupovat k vnitřnímu užití (čípky nebo konosprej, teprve pak tinktura nebo výtažek v oleji, kvůli psychoaktivitě).

Farefloo váhá nad dekarboxylací - není důvod. Zejména pro vnější užití je nutné dekarboxylovat a pro vnitřní užití s kýženým analgetickým účinkem taktéž.

Vaporizace (přečištěného) výtažku funguje rychle a účinně a u vhodně zvoleného původního materiálu jsou analgetické účinky výrazné.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    BRKODLAK: Půl roku? Vždyť QWET se dělá 2 minuty...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam