Já jsem téměř přesvědčenej, že s konopím a imunitou je to dost individuální a taky samozřejmě hodně záleží, jakej koktejl kanabinoidů do sebe vpravuješ a jakým způsobem to děláš...
Individuální vtom slova smyslu, že je velký rozdíl, jestli si zahulí dlouholetý intenzivní uživatel, jehož endocannabinoidní systém je zvyklý na denní příděl kanabinoidů (u těhle jedinců jde imho apriori o THC..), kde jsem téměř přesvědčen, že ke snížení imunity dojde minimálně anebo vůbec anebo jestli si zahulí nějaký příležitostný nebo sporadický hulič, kdy je to samozřejmě pro jeho organismus najednou větší záběr...
Já jako každodenní uživatel THC třeba pociťuju, když celej den nehulim, jak jsem večer použitej, malátnej, bez chuti... jako kdyby na mě něco lezlo... pak si dám dab a najednou je mi dobře a podnikám expedici do lednice ;)
Zároveň třeba perorální užívání výtažků, které mají dejme tomu poměr THC:CBD = 1:1 nebo 1:2, může u velkýho vzorku lidí imunitu případně i zvýšit... jak řikám - je to dost individuální...