• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    DA_ANDRACKA
    DA_ANDRACKA --- ---
    PALEONTOLOG: tak to byl olejicek na dobrej ujetej sex, ze to tak pekne rozpustilo ;) jako uplne uplne bez jakyhkoliv mini drobečku?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    BERNIE: no já nechci lisování nijak potírat, viděl jsem to v akci a byl jsem nadšenej. proti je stále ta pořizovačka, mě by se to nevyplatilo, ale někomu jinýmu se to třeba vyplatí, to si musí posoudit každej sám.
    chlorofyl ani pochybná kontaminace v kytce pro mě nepředstavujou argumenty, ale jasně že má olej svoje limity.
    moje máti má například poptávku po konopným alkoholu, na parkinsona, a nevidím důvod něco složitě extrahovat lisem, když stačí oplach palic kvalitní pálenkou a papírovej filtr.
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    PALEONTOLOG: kvůli koncentraci v tom oleji, nebo tinktuře, nebo dabování, nebo výrobě mastí, čípků, ... . Do oleje dostaneš jen určité množství sušiny a tím padem nebude nikdy koncentrace tak vysoká, abys měl třeba v jedné kapce 1 a více mg kanabinoidů.
    Při lisování se dostávám až na 20% yeald oproti váze vstupního materiálu.
    Ty vylisované placičky pak ještě "vykoupu" v alpě a tu dám rodičům na mazání kloubů.
    Jinak proti rozpouštění v oleji vůbec nic, je to dobrá metoda extrakce, jen má svoje omezení.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KR_TEK: tak jestli se Ti vyplatí vylisovat, tak do toho jdi, metoda je to dobrá a produkuje zajímavý věci. pořizovačka je vysoká, zatímco vinařskej lis pořídíš za desetinu ceny, napustíš drť olejem, zahřeješ a do hodiny máš extrakt hotovej. mmj rozpustnost je vysoká, to jde okamžitě. rozpouštěl jsem plastic do nějakýho dětskýho oleje na ujetej sex a bylo to skoro okamžitě. na dlouhý macerování nevěřím.
    KR_TEK
    KR_TEK --- ---
    DA_ANDRACKA:
    PALEONTOLOG: to me právě zaujalo, protože určitě se mi bude lépe pracovat s extraktem než vyvařovat velký množství materiálu rovnou v oleji.

Znovu se ale zeptám - extrakt z bubbles stejně budu muset povařit v oleji, abych do oleje dostal potřebné látky, že?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DA_ANDRACKA: to mi laskavě upřesni, jak konkrétně vyčistíš rosin od těžkých kovů z půdy :D :D nebo ropných látek, nebo PCB, dioxiny, radioaktivní nuklidy ? vemeš to mikronovým sítem od prachu ? co s tím potom ?
    až to zpracuješ, tak mi vysvětli, co je špatnýho na chlorofylu per orálně ? nečekám, že by někdo cbd olej kouřil nebo vapil. to je tak na vaření nebo přímý užití.
    DA_ANDRACKA
    DA_ANDRACKA --- ---
    VETE: presne, produkt, co se da sdilet, pujcovat
    DA_ANDRACKA
    DA_ANDRACKA --- ---
    PALEONTOLOG: protoze extrakt pak muzes jeste vycistit. kdyz vyvarujes konopi do oleje, tak se tim tam dostane hodne latek, co nechces. kdyz pominu chlorofyl, tak ten fakt ze konopi je kytka, ktera fakt hodne absobuje skodliviny z pudy (asi i ze vzduchu)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    z lisování jsou ztráty v pokrutinách, netuším, proč kupovat extraktor a pak to zpět míchat do oleje, když to jde z kytky rozpustit do oleje bez dalšího kroku navíc. halík myslete ekonomicky, chcete lis na ganju nebo olej s extraktem ? na to druhý to první nepotřebujete
    VETE
    VETE --- ---
    VYHULENY_UFO: Heleď imho pro domácí produkci jo... po pár sessions to vychytáš, můžeš to ňák shareovat s kámošema, páč to neni nic, co bys používal každej den, když newinterizuješ, tak neřešíš žádný solventy, ty teabagy se daj koupit z aliexpressu za pár korun...
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    VYHULENY_UFO: tak mluví se tu o extraktech, ze kterejch se udělá třeba olej ne
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    VYHULENY_UFO: Aha, jakej je v tom rozdíl v tom, co dával Bernie a co máš ty?
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    VYHULENY_UFO: Ale ty máš nějakej relativně levnej lis,ne?
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    KR_TEK: je to tak. Samozrejme zalezi na tom, jak casto ten lis vyuzijes, kolik toho budes lisovat. Je to spousta penez.
    KR_TEK
    KR_TEK --- ---
    BERNIE: tak tohle je nádhera, ale trochu investice. Dík.

HAAALA: dík. Tohle si pamatuji ještě s pytlema původně. Když z toho pak budu chtít udělat olej, stačí v něm extrakt rozmichat? Nebo povařit a zcedit?
    HAAALA
    HAAALA --- ---
    KR_TEK: tady je dobré srovnání výtěžnosti podle hustoty síta:

Dry Ice Extraction - Bubble Bowls
    https://www.youtube.com/watch?v=uHxHg3raGds
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    KR_TEK: ja jsem koupil toto
    Rosin Tech Smash™ | Easy to Use Rosin Press – Rosin Tech Products Europe
    https://www.rosintechproducts.eu/products/rosin-tech-smash-eu?variant=8119121477751
    KR_TEK
    KR_TEK --- ---
    HAAALA:
    BERNIE:
    Jj to zní taky dobře ;) Nemáte odkazy pls?
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    KR_TEK: za me je nejlepsi lisovani za tepla, koupil jsem si lis (rosin press) a zbavil se vsech ethanolu a odparovani ...
    RESOLUT
    RESOLUT --- ---
    CBD classified as narcotic in Italy, with products ordered off market
    https://hemptoday.net/cbd-classified-as-narcotic-in-italy-with-products-ordered-off-market/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam