VETE:
TBC: Jde mi o legální operaci. Mluvil jsem s týpkem z laborky, kterej certifikuje cbd vzorky a prý není problém, aby člověk ze semínek odrůdy s méně než 0,3% THC vypěstoval kytku, která ten povolenej limit snadno přesáhne, čímž pádem už může mít problém. Navíc prej pokud si nechá pouze květy, podstatně se mu zvyšuje riziko, protože ta odrůda třeba dostala certifikát po testu z celé rostliny. Zejména indoor pěstování je podle něj dost problematický. Běžně mu prý chodí vzorky s 10% CBD a více.
Jaký legální semena mají top obsah CBD? Našel jsem třeba semena s 12%+, ale rád bych to co možná nejvíc maximalizoval.
Taky bych se rád vyhnul tomu, abych zasadil legální certifikovanou kytku, ale sklidil něco, co mi může přivodit problém (a ještě o tom nevěděl). Moje představa byla taková, že seženu semena
Nevíte někdo, jaká je reálná praxe? Nemáte někdo širší vhled do problematiky? Popř. kde sehnat relevantní informace. Volat do NPDC se mi nechce :D. Týpkovi z laborky se ještě nedoneslo, že by to policie moc hrotila, ale to mě moc neuklidnilo.