ZAHRADKAR: no proto “zjednodusene”, pac kdybych tam napsal zdrava hlava, zdravy telo, tak vlastne neni co lecit. Mozna me jen nenapada nahrada za to “lecit”. A “posunout” - na to si netroufam, i kdyz mam jisty indicie, ze to treba potlacuje agresi, ale to jsme asi v jiny debate. Ale souhlasim.
Tyjo ja jsem rad zmastenej :))) zvlast v kreativni tvorbe :)) a jsem naprosten odmitac chemie, a ano vim, ze to bez toho taky obcas nejde (onsulin, apod.)
A treti odstavec: hahaha, no kurva!
Mam podobnou zkusenost. Strasne casto lekari rikaj, ze neco nejde a ja jim pak nesedim ve statistice. Ani mi to nerikej, protoze ja kolem zdravotnictvi dost litam a ano nechci rikat, co vsechno jsem potkal…. Da se rict, ze ty informace chybi vetsine, kteri jsou uceni jen v klasickym pristupu. Vzdycky cumi, jak voli na novy vrata, co ze jako… kozni je tim znamy, psychiatrie se to uci a ostatni nevi prakticky nic. Al neboji se pak ty pacienty posilat k psychologum… je mi z toho soufl. Jelikoz v tom dost delam, vidim strasny veci a ani se mi o tom nechce mluvit.