• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    Ale dobrý jsou ty žvejkačky atp., z lékárny, na tabák. Zkoušel jsem žvejkací tabák, z trafiky, to bylo něco příšernýho. Daří se mi třeba 6 - 10 hodin nekouřit, denně.
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    1KA: Hmm... a to to užíváš čistý? Mně by stačilo, IMHO, něco neskankovatýho, furt si idelalizuji nějakou původní, nemodifikovanou geneticky, odrůdu moravského konopí, které by mělo třeba 5%. Já, bohužel, míchám s tabákem.
    1KA
    1KA --- ---
    RUTHER: mné Staci vapovat tech 7-8g/mesic.
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    BTW: Ještě mi lékař nabízel THC & CBD tablety jako prášky, ale tam bych se bál nějakých "bad tripů", kdy nebudu vědět, jak dlouho to působí a jak silně a kdy atp.
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    1KA: Tak to je krutopřísný... nechci moc vyzvídat, kdyžtak si to nech pro sebe, ale kolik G, těch 22% užíváš?
    1KA
    1KA --- ---
    RUTHER: ja mam THC 22/1cbd
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    RUTHER: A ten gram na den by mohl být víc, IMHO. Ať člověk do lékárny nemusí tak často.

RUTHER
    RUTHER --- ---
    MION:
    1KA:
    Na mne je to moc silný. Měl jsem 10% THC, 10% CBD. Bylo to moc.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MION: řekni jí, že ti to ucpává šlukovku
    1KA
    1KA --- ---
    MION: kvalita je Vic, nez dobrà. Jsem take konopny pacient a funguje to skvele. Mam teda jiny modely, ale celkove jsem s jejich peci spokojena.
    MION
    MION --- ---
    RUTHER: Taky nejsem bezhlava zkurka. Jen by me vazne zajimala kvalita lekarske ganji, ale kvuli tomu nepujdu k lekari. Jak znam tu svoji doktorku, tak mi rekne at si koupim ibalgin😀
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    MION: Nepatřím k těm lidem, co se dopují bez důvodu. Ale můžeš zkusit simulovat třeba bolesti. Třeba ti to praktik předepíše, ne?
    MION
    MION --- ---
    RUTHER: tak tohle bych chtel vyzkouset.
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    KRYSTOFF: po 4 hodinych vareni uz je to davno dekarboxylovany...
    KRYSTOFF
    KRYSTOFF --- ---
    prosimvás je nutné tu ganju před vařením masti "dekarboxylovat"? zvlášť když to vařím z loňské - mi přijde že se zahřívá dost už při tom vaření. já už to léta vařím dost jednoduše - kokosový olej do vodní lázně, do toho ganja, vařit 4 hodiny, slít přecedit vymačkat hotovo strčit do lednice

a za druhé - kde se prodávají ty kalíšky umělohmotné prázdné na mastě, asi tak 1dl?
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    Pocta Mendelovi. FNUSA představuje nový typ léčebného konopí
    Pěstírna léčebného konopí Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně uvedla do distribuce nový typ léčebného konopí Johann, pojmenovaný na počest Gregora Johanna Mendela. Stalo se tak symbolicky jen několik dní před 204. výročím narození vědce, jehož život i dílo jsou neodmyslitelně spjaty se Starým Brnem i nemocnicí u sv. Anny. Po předání českému distributorovi je typ Johann vůbec poprvé dostupný nejen pacientům v Nemocniční lékárně FNUSA, ale také v dalších lékárnách po celé České republice.
    Pocta Mendelovi. FNUSA představuje nový typ léčebného konopí | FNUSA
    https://www.fnusa.cz/pocta-mendelovi-fnusa-predstavuje-novy-typ-lecebneho-konopi/

THRASHER
    THRASHER --- ---
    Eště k ty policii…
    Jak oni pracují.. ale vy to určitě znáte. Já vím, že to není úplně o trávě, ale souvisí..
    Facebook
    https://www.facebook.com/share/v/1BqS8e9W2M/?mibextid=wwXIfr
    THRASHER
    THRASHER --- ---
    THRASHER
    THRASHER 17:50:33 27.8.2026
    Uvidíme.. z těch jejich vyjádření by se člověk posral. Buď lžou, mlži nebo neví, co říkají. . V těch jejich hlavách je kdovíco. Ale ze je f zmrd, tím jsem si jistý..
    ZAHRADKAR
    ZAHRADKAR --- ---
    THRASHER: ja je vubec nebranim, to fakt ne:) ale chtel jsem jen rict, ze na zacatku to fakt vypadalo hrozive, ze fakt budou chtit zakazovat CBD, ale imho se to nestane ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam