• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRAGELRPG - Rosicko Pardubická Grupa
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    DRAGEL: Hm... Dnešek už je pozdě řešit... 8-/
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    a nebo dnešek :-))))
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    No, pro mě se stal totál negativní zase čtvrtek... Možná by šla středa.
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    ve středu mám noční, takže preferuji čtvrtek
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    SEAN: Uvidíme... Mě se to zatím zkomplikovalo a současná situace - netuším jak bude čas 8-/
    SEAN
    SEAN --- ---
    pripadne by bylo i fajn navrhnout scenar pro dalsi dily..elektronika bude hotova a naprogramovana soucasne, jen mi neprichazeji tak rychle napady na sify a pribeh.
    SEAN
    SEAN --- ---
    co se tyka me, tak radej streda...a mel bych i napln vecera, jeztli se vam bude chtit. Mam pripravene wigo, demkes mi ho programuje, mam vymysleney dej i postavy, potreboval bych ale ucesat dialogy a jestli se v tom nekdo vyznate tak vyrobit obrazky...a nebo alespon vybrat a upravit nejake z databaze
    Co vy na to?
    Nazorne muzu predvest urwigo v praci...ono to programovani wiga neni zas tak slozite, jen to chce vedet co a jak se dela.
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    U mě je to jako obvykle zcela jedno.
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    Tak jak tento týden? Opět středa průchozí? Nebo čtvrtek?
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    U mě dobrý. Už bych se konečně měla dostat ze všech problémů v práci.
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    DRAGEL: Takže asi ta středa?
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    tak na přicházející týden mi vychází úterý i středa v pohodě ...
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    SHEEN: V pohodě. Jsem se divil, že jediný, kdo se tu objevuje, jsem já. Myslel jsem, že jste si třeba prodloužili velikonoce.
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    Moc se omlouvám. Nejsem tento týden schopná. Prakticky denně dělám do půlnoci a tak jsem úplně vše ostatní vypustila.
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    DRAGEL: Jo, to vím. Tos říkal 8-)))

A jelikož Sheen a Sean nereagují a jelikož zítra nemám čas, asi bych navrhl nechat to na příští týden.
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    já budu až asi o víkendu ... ;-)
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    Jinak, jak to vidíte tento týden?
    Bude něco nebo se na to vykašlem?
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    DRAGEL: Tak jsem o tom uvažoval a... nejsem si jistej, je-li to dobrej nápad.
    Už se mi stalo, že jsem s jedním "kamarádem" kupoval napůl hru a když mizel do kšá, skončilo to tak, že on si odnesl figurky a pravidla a já skončil s hracím plánem a kartama.
    Lepší varianta je, pokud jeden do toho dá většinu ceny, třeba 3/4, a ostatní mu třeba po stovce přispějou. Pak je znám majitel, kterého to je.
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    DRAGEL: teď mi Moren na ICQ píše, že bychom tuhle hru mohli koupit společně, složit se na ní, pak bychom nemuseli nikam jezdit ji zkoušet ....

Jste pro?

já bych do toho pár stovek investoval "naslepo" vypadá to jako hra o třídu vyšší, než co teď hrajeme.

http://www.blackfire.cz/katalog/deskove-hry/deskove-hry-pro-zkusene-hrace/runebound-second-edition.html

http://www.hraj.cz/view.php?cisloclanku=2007010601
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam