• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BANANABOYkurvafix KiNeTiX !!!

07.02.2025 Kinetix - Funkstation gallery & club
    letní akce loading....
    rozbalit záhlaví
    TNC
    TNC --- ---
    BOFO: boty jsou u me

mongola sluchatka taky

SUOTAM: hele. to prijit muselo... asi bude jeden nebo mozna oba repraky... se stava.. ja tam byl u zesiku kdyz se to asi tak stalo a krom toho ze kazdej rikal ze neco smrdi bylo vse OK. Hold se to necha opravit no... taky se uz nadrely :)

LUKASZ: my ano :)

SUOTAM: hele. byla to kurevska drina.. co ti budu povidat... v pondeli jsem mel jeste poradnou opicku ktera se ne a ne pustit...

JINAK DIKY VSEM ZUCASTNENYM A VSEM KDO POMAHALI UKLIZET... TAKY HONZOVI ZA ODVOZ ZVUKU... Ja uz to pak v pondeli vsechno dorozvozil a zbytek veci od zvuku dovezl do hajan.

Za darky taky i kdyz prevazne to misto navigace byly tuzemaky, ktery jsem nastesti nevypil, jinak bych tam byl mozna jeste dneska... nicmene jich mam ted tolik, ze si asi napustim vanu :DDD

BOFO: nabijecka taky u me ;)

DOMIE: presne... takovy hvezdy kdyz by mel clovek platit na festival tak stoji jak rock for people :DDD

Ja se hudebne bavil ale nevim do kdy... konce si moc nepamatuju... a ze byly prevazne hodne zajimavi... treba jak mi nekdo naserviroval tu paradni sirovou flakotu, kterou jsem tam ze sebe vyhazel na svoje rameno za djs stage, nebo me celkem pobavilo vypraveni Verci jak me nasla spad pred autem jelikoz jsem na nej nebyl schopnej vylezt :DDD Nevim proc si kupuju tak velky auto kdyz na nej pak nevylezu :) Historie se opet opakuje. Tenkrat jsem sjel tak 3 kalby nez jsem se v nem konecne vyspal :)
    TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    LUKASZ: ja tože nemóž
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    LUKASZ: nemóž :)
    LUKASZ
    LUKASZ --- ---
    hele co vy v lete ? jedete do rumunska ??
    TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    HANYONLINE: no nic neboj, jen si připrav čelovku, pláštěnku, holinky,potápěčskou výstroj a padák...ale jako nevzrušuj se zatim jo? :D
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    TYCZKA: prosim? :)
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    nechcete jit nekdo dneska sem? [ Sound of Noise / kino / 5.7.2012 / CR - Praha - usedlost Cibulka - Praha 5 ]

film je dost dobrej
    TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    kdyby se chtel nedko další spolčit s náma na to, co provedeme o víkendu hany, tak mi pište do počty mě anebo matoušovi :) s bartakem počítáme :)
    CYRIL
    CYRIL --- ---
    HAJOS: ja to tu cet.... ale nereagoval sem pac rodice sou na vejlete na kolech a navigaci maj sebou... budou pric 14 dnu asi... mozna se zase predcasne vratej pac sem pred hodinou dostal sms ze tata ma taky neco s kolenem a nemuze nic...
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    HAJOS: :) a vam peknou dofču :)
    HAJOS
    HAJOS --- ---
    HANYONLINE: diky uz sem asi sehnal, kdyby to nevyslo tak cinknu cyrilovi!
    jinak uzijte si poradne narozky, dame si na vas o vikendu panaka..)
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    HAJOS: Napiš Cyrilovýmu tatinkovi :) Já si jí pujčovala a dokonce i spokojenost na to jak navigace rada nemam :)
    HAJOS
    HAJOS --- ---
    cau nemel by nekdo na pujceni navigaci s mapama zapadni evropy? od stredy cca na tyden..kdyztak posta diky!
    LUMAX
    LUMAX --- ---
    GROK: ...aha..no tak to vysvětluje situaci:D
    GROK
    GROK --- ---
    LUMAX: co si tak pamatuju tak si dostal rum a utek si s nim :D
    LUMAX
    LUMAX --- ---
    GROK: a kde je můj honorář za kameramana?? Ha? ....jinak seš prostě borec, vo tom žádná:)!
    SHERY
    SHERY --- ---
    my mame jeste 2 mista v aute na breakfest, kdyby byl zajem - vyrazime zitra kolem 11 dopo...
    VANJA
    VANJA --- ---
    GROK: nezpivajici nebubenik?.:))
    BERRY
    BERRY --- ---
    GROK
    GROK --- ---
    tak hotovo, krom jamajky je tam i par zaberu z kolumbie:)

MikkiM feat. Juni Platinum-Up In the Hills - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=kJ3IIkluOdo
    LUMAX
    LUMAX --- ---
    ....tak jako já taky v pátek můžu někoho svézt....i dva, ale pak alou z káry:)))
    FND
    FND --- ---
    ;)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam