• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BANANABOYkurvafix KiNeTiX !!!
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    BANANABOY: Jj je to Vanja.. zkoušel, zda se dá tak vůbec usnout a říkal že prej to bylo i pohodlný :D
    TNC
    TNC --- ---
    Nam blu pred trema dnema vypravel jak chodi do prace pesky a ma to na jedno cigo :)
    JEHLA
    JEHLA --- ---
    FONUS: To nikdo nečekal. Výborně...
    FONUS
    FONUS --- ---
    FONUS: hloupemu napověz debyla kopni před chvylí sem řikal bratrovy že na něj čekaj kluci policejní a uš to snim sepisujou prostě blbost má hrozně kratký nožičky
    TNC
    TNC --- ---
    to je takova ta fotka najdi 10 rozdilu :)
    FND
    FND --- ---
    no ja myslim, ze vanja ne? :)
    BANANABOY
    BANANABOY --- ---
    FND: já souhlasim, já si jen na tu fotku vzpomenu a mam rohlík od ucha k uchu ! btw ten vpravo je Lumák ? je to nějaký hubený na Lumáka...
    FND
    FND --- ---
    HANYONLINE: kazdopadne jsem se shodli s cyrdou, ze je to jedna z nej fotek z kaleb, co jsme kdy videli .D
    TNC
    TNC --- ---
    RAJCAK: to se ani nedivim kort kdyz vidim tu fotku o prispevek vis :)))
    VOP
    VOP --- ---
    KCE: napiš Bušovi, ID BUCZOID. Já sem se na to zatim stále eště radči nekoukal a heslo tudíž nemam :DD
    KCE
    KCE --- ---
    cus poslete mi nekdo pls heslo do alba
    rajče.net | místo pro vaše fotografie
    http://buczo.rajce.idnes.cz/Valec_9.6-11.6._2012_Prasatko_a_Bartak_narozky/
    diky;)
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    TNC: tak aby sis příště pamatoval ... :D

jsme se ted po trech dnech vratili z chaty.. parada.. konecne jsem si odpocala.. bylo to nááročné :))

RAJCAK
    RAJCAK --- ---
    TNC: máš u mě bublifuk a špunty do uší...sem ti to nějak nepředal.

ale mejdan dobrej to byl , jen mě předchozí 3 denní čund nějak zmohl a šel jsem spát nějak brzooooo.. ale když jsme v sobotu přijely tak mejdan byl slušně rozjetej vlak ,sem měl strach nastoupit :)
    CYRIL
    CYRIL --- ---
    CYRIL: nechcete dneska nekdo zajit na jazz zadarmo 20:30 Mike Stern / Richard Bona Band featuring D. Weckl & B. Franceschini (USA)
    CYRIL
    CYRIL --- ---
    neco nekdo nekde nekdy?
    TNC
    TNC --- ---
    Jinak jako nedostatek obrazovych zaznamu bych poukazal na to ze nebyl cas neco fotit... stacilo parit a kalit
    TNC
    TNC --- ---
    BOFO: boty jsou u me

mongola sluchatka taky

SUOTAM: hele. to prijit muselo... asi bude jeden nebo mozna oba repraky... se stava.. ja tam byl u zesiku kdyz se to asi tak stalo a krom toho ze kazdej rikal ze neco smrdi bylo vse OK. Hold se to necha opravit no... taky se uz nadrely :)

LUKASZ: my ano :)

SUOTAM: hele. byla to kurevska drina.. co ti budu povidat... v pondeli jsem mel jeste poradnou opicku ktera se ne a ne pustit...

JINAK DIKY VSEM ZUCASTNENYM A VSEM KDO POMAHALI UKLIZET... TAKY HONZOVI ZA ODVOZ ZVUKU... Ja uz to pak v pondeli vsechno dorozvozil a zbytek veci od zvuku dovezl do hajan.

Za darky taky i kdyz prevazne to misto navigace byly tuzemaky, ktery jsem nastesti nevypil, jinak bych tam byl mozna jeste dneska... nicmene jich mam ted tolik, ze si asi napustim vanu :DDD

BOFO: nabijecka taky u me ;)

DOMIE: presne... takovy hvezdy kdyz by mel clovek platit na festival tak stoji jak rock for people :DDD

Ja se hudebne bavil ale nevim do kdy... konce si moc nepamatuju... a ze byly prevazne hodne zajimavi... treba jak mi nekdo naserviroval tu paradni sirovou flakotu, kterou jsem tam ze sebe vyhazel na svoje rameno za djs stage, nebo me celkem pobavilo vypraveni Verci jak me nasla spad pred autem jelikoz jsem na nej nebyl schopnej vylezt :DDD Nevim proc si kupuju tak velky auto kdyz na nej pak nevylezu :) Historie se opet opakuje. Tenkrat jsem sjel tak 3 kalby nez jsem se v nem konecne vyspal :)
    BERRY
    BERRY --- ---
    ty mám taky, schovám je do depozitu .)
    DOMIE
    DOMIE --- ---
    BERRY: obrazovy vem cert, hlavne ty zvukovy...))
    BOFO
    BOFO --- ---
    FND: super tak to ji snad ma i s tema botama co jsem tam taky nechal :DDD
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam