• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BANANABOYkurvafix KiNeTiX !!!
    CYRIL
    CYRIL --- ---
    david ma nastarosti kasicku?!

vy mu to verite? blahovy sou blaaahovy...

to JA mam na starosti kasicku se kterou vas obejdu ... pozorne si me prohlednete at pak nejsou neprijemnosti...
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    LUMAX: Feer, a co nejake kreativní předání? Nevymyslíme? :)
    LUMAX
    LUMAX --- ---
    Vážení kamarádi. Vzhledem k tomu, že sem Vojta ani Martina nechodí, tak mohu... Po veřejné debatě se dohodlo, že hromadný dárek bude obálka (tedy kasička:)), do které se bude přispívat na něco, co si manželé sami vyberou (bylo naznačeno, že je to pro ně OK). Pokud máte nějaký osobní dárek, který jim předáte - není problém, dejte jim jej:) Pro ty, kteří budou přispívat, jsem tu já a moje kasička. S tou Vás obejdu v pátek na kalbičce a po té jim to dáme i s platem, jenž vyrobil Rejskej. Tam se podepíšeme atd... V případě, že máte vlastní přáníčko s obálkou, tak ji vysypeme a přání přidáme ke kasičce. V jiných případech se na místě dohodneme! Doporučovat sumu Vám nebudu, ale poprosím, aby jste doma nenechali peněženku. V lese není bankomat.) Pokud budete mít nějaké dotazy nebo protesty - zavolejte mi a já vás srovnám:)! Pro ty, kteří už budou na svatební hostině platí to samé...
    LUKASZ
    LUKASZ --- ---
    FND: a s nama jsi byl 5 dni na teknivale :))) a byl to velkej relax bych rekl :))
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    BERRY: myslim ze jo..
    BERRY
    BERRY --- ---
    SUOTAM: můžou tam pejsci?
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    TEKKANNE: napis id grassroot a rekni ze je to na freez
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    kdybyste nemeli co delat ve ctvrtek, tak na vinohradech je celkem zajimava akce v naky stary tripatrovy hasicarne. budu tam hrat,tak dorazte na pvo.)

[ FIREHOUSE 12 - workshop nite / workshop / 30.8.2012 / CR - Praha - Varšavská 12, Praha 2 - Vinohrady ]
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    hej hola, nemate prosim RYCHLOSTAVECI STAN - PRISTRESEK, kterej nebudete na freezu potrebovat?

(potrebuju ho na vstup...)
    FND
    FND --- ---
    dobry,jsme se ani nevesli dovnitr,tak jsme zkouseli chvili koukat pres plot,ale po chvili jsme se na to vysrali a sli se vyvalit dal do parku.)) jedinej ganboy to dal cely zpoza plotu,takze dotazy ohledne deje bych smeroval na nej ))
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    co ten Meda??
    FATBEAR
    FATBEAR --- ---
    starne ?
    FND
    FND --- ---
    ja se nelecim, ja odpocivam a to je rozdil ;)
    LUMAX
    LUMAX --- ---
    FND: :DD ses nějak chytnul.) ...já vim, že se léčíš.)
    FND
    FND --- ---
    LUMAX: si vyfiltruj moje podzimni/zimni/jarni prisevky a zjistil by si, ze jsem za tu dobu byl na kalbe jen 2x a to , kdyz jsem travil 2 vikendy v praze za tu celou dobu ;)) ale ted o vikendu jedu na mayapury ;)
    LUMAX
    LUMAX --- ---
    FND: podle posledních příspěvků bych tě nepoznal:)) kalba ne, preferuji chatu, kino, posezení s přáteli u vína...)
    BERRY
    BERRY --- ---
    SUOTAM: tj. ale včera skončilo :)
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    ten film bude podleme dost desnej..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam