• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BANANABOYkurvafix KiNeTiX !!!
    TNC
    TNC --- ---
    BOFO:
    BERRY: hele. pytlaka jeste dneska proberem podle kapacity ale nejspij jo a s tema deckama se priklanim k berrymu nazoru... to asi nebude to prave :)
    SUOTAM: jezis... matousi... clovek se muze i nalozit do auta a zajet v okoli na nejake jine vetsi :)
    BERRY: tak tak
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    sešívka zmatená ;))
    BERRY
    BERRY --- ---
    TYCZKA: jéé právě si říkám že to ňák nepasuje :)
    TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    BERRY: to je až za měsíc :D myslíš, že by naši dva dobrý kamarádi dělali třicetiny ve stejnej den, co my rozlučku? :D
    TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    BERRY: jasný...vypadá to dneska na dýl :D
    BERRY
    BERRY --- ---
    TYCZKA: mám to brát? :)
    TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    jo a jestli máte někdo hraní, tak si ho klidně vemte, ráno bude asi potřeba nějaký to disko :D
    TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    tak dneska naše rozlučka v 13. komnatě šaolinu :) těšíme! :)
    BERRY
    BERRY --- ---
    SUOTAM: ale prd, skočíš do káry a za pár minut si na mísečkách
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    sjezdovky teda nic moc koukam.. http://www.benecko.info/skiareal.html

dame vedet zejtra jestli pojedem nebo ne.
    BERRY
    BERRY --- ---
    BOFO: tywe děcka já nevim
    BOFO
    BOFO --- ---
    TNC: hele ja jedu urcite - snad i na celej tejden ale mozna budu muset ozelet jeden vikend bud na zacatku nebo na konci... jinak se mnou pocitej min. pres tejden na stopero .-))
    hele a kolik je tam mist a jak jsou delany pokoje? se mnou by jel nejspis pytlak co s nama byl na silvestra + kdyby bylo potreba naplnit chatu tak bych vedel o dalsich 2-4 (ale jsou to dva pary a kazdej s malym deckem) - takze tam hodne zalezi na tom jestli je to potreba naplnit a taky jak jsou dimenzovany pokoje... .))
    RAJCAK
    RAJCAK --- ---
    TNC: kurvadrat , taky nejspis nepojedu..
    TNC
    TNC --- ---
    Muj odhad je ze by se cena mohla pohybovat do 2500 kc na osobu co pojede na cely tyden i s jidlem a chlastem a treba 12 az 15 stovek na osobu co pojede tak 3 - 4 noci...

kazdopadne presnou castku nejsem schopen rici dokud se nevedi naklady na stravu a chlast a dokud nebudu znat presnou ucast... na druho stranu cim vice nas pojede tim nize se s cenou dostanem.

ostatne vice zkusenosti s rozpoctem ma Banan s Vojtou a mozna i Haja predloni resil rozpocet...

-----------

jo... a uz mam teda potvrzenou cenu za chatu na ten tyden je to 25 000. Sleva 5000 Kc... to je ok si myslim
    TNC
    TNC --- ---
    jinak nevim jesli jsem jeste na nekoho nezapomel.. vdystak hodte navrhy koho pripadne jeste oslovit...

add cena... ja s nim resim ze by bylo dobre se dohodnout na cene mezi tim plna cena za celou dobu za vsechna luzka proti cena za luzka ktera za celou dobu vytizime.... a mezi temito cenami najit stredni cenu s tim ze nas to sice bude stat vice ale je to dan za to ze budeme mit chatu pro sebe... oni sice vydelaji mene ale nebudou kolem nas skakat jednotlive ale pak to proste zatahnem... aktualne je cena 290kc na den....

maximalni cena za chatu je tedy 17x6x290= 29580 Kc.... to mi neprijde moc... s tim ze kdyz mi obsadime tak deset luzek na celou dobu tak by to bylo 10x6x290= 17400 Kc tak bych snim chtel dohodnout cenu cca 24000... coz by bylo ok za 6 dni hor a mit chatu pro sebe. Uz jsem to snim ted resil po tel a zitra se na tom dohodnem... myslim ze to neni tak drahe... loni byl rozpocet snad 51000 kc.

BANANABOY
    BANANABOY --- ---
    TNC: jestli pojednou vsichni, tak slusna sestavicka :)
    TNC
    TNC --- ---
    SHERY: efko... to bych nechal na zitrek... maj tam dve chaty vedle sebe tak to nebude zadnej problem.
    TYCZKA: no.. to bude hlavne tim ze toho typka jsem stehoval tak ze efka dala kaontakt na me a oni mi zavolali... tim ze jsme akorat hory hrotili se to hodilo resit i moznosti pronajmu cele chaty.

BOFO: BERRY: Mam to brat ze jedete???
    HAJOS: i par dni je v pohode... dulezite je aby jsme to co nejvice vytizili
    LDS: je to ten termin 2 - 9.3 od so do so...

Takze zatim by byly potvrzeni:
    TNC, TNC VERCA(na par dni) ,HAJOS(na par dni), LADIS, BOFO, BERRY, LUMAX(na par dni), BANAN(na par dni),

Zatim nepotvrdili:
    VOJTA ZACHATA, LUKAS ZACH + PETA, BRITVA + BENZIN, NAFTAK + EVA, STANDA + KAJA, CAJA, MIKKIM, FONUS, MATOUS + JEHO BUCHTA,

Nejspis nejedou:
    AALA, DOKTOR, KOKO,

Tak to je zatim vsechno co me napad... obsazeni nevypada vubec spatne... pokud by vsichni co jsou v ZATIM NEPOTVRDILI jeli tak by to bylo ok a tu chatu uz v pohode dame...
    LDS
    LDS --- ---
    jestli od 1.3. tak jedu urcite,kdyz to bude pozdeji,dam aspon pres tejden.jupi:)
    HAJOS
    HAJOS --- ---
    TNC: jak sem rikal vcera, na par dni bych jel, ale cely tyden urcite nedam..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam