• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BANANABOYkurvafix KiNeTiX !!!
    TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    BANANABOY: to je nahovno teda... ja jsem to taky zjistila vlastne nahodou.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    ROBOOTEK: jo, presne takhle, nechas to preposlat na ten novej ucet...ha a proc ti poradil, ze mas vyhodnejsi pojisteni jinde? no protoze za to schrabne provizi, zeano, kazdy novy pojisteni je pro ne provize...takze proc by ti este rikal, ze musis neco dodanit...
    jinak doporucuju se stavit za mladym Chlumakem od Komaru (ID MESS), kterej poradce dela a je s nim super domluva a rozhodne nezkusi takovyhle smecko a chodi k nemu jak cely komatsu tak velka cast layky :)) vcetne toho, ze ma super levny povinny ruceni
    a hlavne nikomu neverit a vsecho overit, klidne i tady na nyxu v tom auditku, obzvlast kdyz vam to radi nekdo z OVB nebo podobny m***y
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    CMLKA: dik.. ale seru na ne! :)) presne takovej nejakej poradce me poradil ze mam vyhodnejsi to pojisteni jinde ale o tyhle blamazi uz me nerekl.. a nase ucetni ve firme me rikala ze oni to dost casto nerikaj ze je to docela beznej jev.. pritom stacilo ty prachy previst do jiny pojistovny ale jakmile ti to prijde na ucet a ty to do 1mesice neprevedes ci co tak uz to nejde ani zpetne.. podobnej vomrd jak banan.. takze ja jim na ten absurdistan seru a budu si drzet palce at na me neprijdou pac pojisrteni platim dal ale jinde tak co!!
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    CMLKA: tak je to Osobni finance - investice, pojisteni, uspory nebo tak nejak...ale bacha, je tam i dost poradcu, tak ti mozna zacnou psat do posty :))
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    ROBOOTEK: jo jasny, kdyz ukoncis zivotni pojisteni nebo jinou tuhle paradu melo by se to dodanit, ale to by ti mel rict kazdej financni poradce, pokud si to menil na jeho radu....nicmene ja mam teda pocit, ze kdyz prevedes jedno pojisteni na druhy, tak by to melo bejt v cajku, ze mi to tak poradce delal, ze kdyz je videt, ze to nekde pokracuje, tak je to v pohode....kdyztak se preptej tady na nyxu v auditku Finance, tam ti poradej....
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    BANANABOY: prostě tě pěkně po ouřednicku vočorovali..

ja ted resim podobnej voser s tim ze sem zmenil pripojisteni a nikdo me nerekl ze kdyz si necham poslat odbytny (usporeny prachy) ktery by se dali na to novy pojisteni vlozit tak me zaniknou veskery ulevy na danich ktery sem za tu celou dobu dostaval a musim je zpetne vratit.. taky peknej vomrd ale asi to lajsnu a seru na to snad si me na financaku nevsimnou
    BANANABOY
    BANANABOY --- ---
    TYCZKA: jeste k tomu sprosteni neplaceni pojisteni....
    pustil jsem se do danoveho priznani za rok 2012 a zjistil jsem jednu podstatnou vec. Pracoval jsem v 2012 pres 9 mesicu v zahranici mimo EU jako OSVC a to ze jsem sprosten placeni zdrav. pojisteni jsem zjistil az letos pred odevzdanim danoveho priznani. Obratil jsem se na VZP ze bych rad dostal zpet me zalohy, protoze jsem pracoval v zahranici kde jsem mel cestovni pojisteni a bylo mi receno, ze navraceni zaloh neni zpetne mozne. Jediny a mozny zpusob jak se placeni vyhnout je, ze se pred odjezdem do ciziny odhlasite z pojistovny, tak jak je to v beznem pripade kdy napriklad cestujete. Ale zpetne dokazovani ze jsem opravdu byl mimo CZ kde jsem pracoval a ze jsem mel ve stejnou dobu cesovni pojisteni neuznavaji. Je to nelogicke, ale bohuzel tak uz ta administrativa funguje...
    FND
    FND --- ---
    jeste jedna insta sracka a koncim ;))

kutas, takhle to vypada ve wanace, neni o co stat . )
    FND
    FND --- ---
    kutas nam odjel, slavista jeden prasivej. dokonce i na morsky (do te doby udajne nepotopitelnym) kayaku nas dokazal cvaknout pri ceste za lachtanama.. ))ale dnesni kocovinu a cca 2 denni let si zaslouzi :D

LUKASZ
    LUKASZ --- ---
    a kde to je ?:))
    TNC
    TNC --- ---
    Jo... snih je tam prej naprosto libovej... je pry se na co tesit... je to info cca 5 min stare...
    TNC
    TNC --- ---
    DULEZITE!!! INFO HORY

Cau pratele.... vzhledem k vyvoji obsazeni hor a vzhledem k tomu, ze plne obsazeni chaty bude pouze 3 dny (2 noci) a treti den se odjizdi jsem se rozhodl, ze nebude letos velkej nakup jidla na tyden pro vsechny... koupim akorat spolecny chlast a nealko pro vsechny zucastnene a zakladni veci jako cukr,sul, caje, vajicka, pecivo. Velke jidlo bude jen gulas, pytel brambor a tak 2 kg masa a cca 40 hermelinu. Vic toho nenakupuji, aby jsem naklady udzel co nejnize. Kazdy by si mel aspon neco vzit sebou pokud ma nejake extra pozadavky nebo je moznost si nakoupit tam v okoli... Pokud se tam dohodnem tak muzem zaridit nakup az tam budem a uvarit hromadne pro vsechny...

Nevyhody:
    - Zrat v hospodach a o neco draz.
    - Kdyz bude v noci mit nekdo hlad, budou jen salamy, siry, pecivo a par drobnosti jako hermelin s bramborem nebo rizek s bramborem a nebo vajicka.

Vyhody:
    - Vyrazne nizsi cena pobytu
    - Zadne galee v kuchyni, pouze odpocinek.
    - Muzete se nazrat na sjezdovce a nemit mindrak z toho ze platite zradlo v chate ktery stejne nejite (par takovych nazoru uz na me nekteri resili).

Sorry ale na jine kompromisy uz neni prostor... toto je nejlepsi reseni... duvod je ze se na to vetsina lidi vysrala. Na cely tyden jsme jen 3, pak dorazi 5 lidi a zbytek az ve stredu a v patek vetsina odjizdi... max 7 lidi muze zustat do soboty a budou uprednostneni ti kteri plati nejdelsi pobyt pokud budou chtit, ale to uz je na dohode. Info na miste...

Vice info na mem telefonu... Timto koncim komunikaci na nyxu a uvidime se na miste.

DOPRAVA

Pokud nekdo vi ze budou v aute narvany je moznost nechat lyze a prkna nalozit ke mne do dodavky. Odjizdim zitra dopoledne. Do te doby moznost nakladky v Holesovicich...

Konec hlaseni.
    RFK
    RFK --- ---
    BANANABOY: koukam ze dyzik kinetyxackejch letošů jede v první lajně:)
    FATBEAR
    FATBEAR --- ---
    to je hroznej slavista :)
    FND
    FND --- ---
    jeden pozdrav z kayaku s kutasem )

LUMAX
    LUMAX --- ---
    BOFO: :DDDDDDDD
    TNC
    TNC --- ---
    HAJOS: no. to by nebylo od veci
    HAJOS
    HAJOS --- ---
    jinak pokud se nekdo zejtra chystate nekdo do Lucerny dejte vedet, muzem dat spolecny predpivo...
    HAJOS
    HAJOS --- ---
    TNC: ja bohuzel nedorazim a stezovat si nebudu.)
    ALE mam doma dost nealka(dzus, limo, voda) vina, sektu a dalsich drobnosti ze silvestra + na mrazaku nejaky jidlo co zbylo, bylo by dobry kdyby ste to u mě vyzvedli...podrobnej seznam s uctenkama mam doma
    TNC
    TNC --- ---
    DNES SRAZ HORALU NA HRADBACH OD 20:00 ZA UCELEM DOMLUVY CO A KOLIK TOHO KOUPIME

Kdo se neucastni at si pak nestezuje a neremca ze neceho je malo nebo neco vubec neni a tak dale a tak dale... diky diky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam