• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BANANABOYkurvafix KiNeTiX !!!

07.02.2025 Kinetix - Funkstation gallery & club
    letní akce loading....
    rozbalit záhlaví
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    FND: jako priroda pekna ale cely to video sem spis cekal kdy te konecne uvidim za volantem a vono hovno
    FND
    FND --- ---
    a timto koncim tyden s kutasem na cestach - cestou z romaticke a kulervouci prochazky na hvezdarne

to je dost, zes me taky jendnou vyvezl .. )) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=JV_naPN4ME0&list=FLqyI_nU98HB1RLkTEwcbmog&index=1

:D
    LUMAX
    LUMAX --- ---
    LDS: :D né že bych to nezkoušel, ale von je hustej...
    LDS
    LDS --- ---
    LUMAX - sme na horach s tim obojkem od tvyho psa mohli zazit trochu vic srandy;) http://www.youtube.com/watch?v=Mao7lRVMgKc&feature=share
    FND
    FND --- ---
    jeste jedna z cesty, aneb on the (alko) road .. )

ps: neberto to tak, ze to jsem davam, abych vas nasral nebo tak neco, spis jen se delim o zazitky .. )
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    FND: no co na to rict.. verim! (a neser!)
    FND
    FND --- ---
    na zivo to bylo milionkrat lepsi, kor za prilivu a vychodu slunce, kdyz byla voda az po ty kayaky ;)
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    FND: kutas rikas.. takze ta fotka je v uplne ve tejnym modu jak ste to presne videli vy co? :)
    FND
    FND --- ---
    za chvili tu taky budu resit dane, ale stejne jsem si tu zatim vydelal celkem hovno, tak aspon jeste jednu vzpominku na kutase ..

ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    BANANABOY: dvoulitr v kombajnu a a predohrab neasi!!
    BOFO
    BOFO --- ---
    serte uz na ty dane...
    erotická masérka - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=euwr6Hy6Z7U
    BANANABOY
    BANANABOY --- ---
    LUMAX: co znamena 2l nafta povinný ? jai jako k uzavření dostal zdarma 2 litry nafty ? Lol :)
    LUMAX
    LUMAX --- ---
    já mám rozumnýho mladýho týpka od OVB a je super..a i jeho rady - všechno, co mi poradil (úrazovka, spořeníčko, účet...) jsem ověřil a levnějc bych nesehnal....povinný ručení mám od jinýho týpka a to jediný nedal levněc, ale ne nějak výrazně....2l nafta povinný, havarijka (náhradní auta, ubytování a jiný blbosti:) za 6.200 ročně...to myslim de...)
    TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    BANANABOY: to je nahovno teda... ja jsem to taky zjistila vlastne nahodou.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    ROBOOTEK: jo, presne takhle, nechas to preposlat na ten novej ucet...ha a proc ti poradil, ze mas vyhodnejsi pojisteni jinde? no protoze za to schrabne provizi, zeano, kazdy novy pojisteni je pro ne provize...takze proc by ti este rikal, ze musis neco dodanit...
    jinak doporucuju se stavit za mladym Chlumakem od Komaru (ID MESS), kterej poradce dela a je s nim super domluva a rozhodne nezkusi takovyhle smecko a chodi k nemu jak cely komatsu tak velka cast layky :)) vcetne toho, ze ma super levny povinny ruceni
    a hlavne nikomu neverit a vsecho overit, klidne i tady na nyxu v tom auditku, obzvlast kdyz vam to radi nekdo z OVB nebo podobny m***y
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    CMLKA: dik.. ale seru na ne! :)) presne takovej nejakej poradce me poradil ze mam vyhodnejsi to pojisteni jinde ale o tyhle blamazi uz me nerekl.. a nase ucetni ve firme me rikala ze oni to dost casto nerikaj ze je to docela beznej jev.. pritom stacilo ty prachy previst do jiny pojistovny ale jakmile ti to prijde na ucet a ty to do 1mesice neprevedes ci co tak uz to nejde ani zpetne.. podobnej vomrd jak banan.. takze ja jim na ten absurdistan seru a budu si drzet palce at na me neprijdou pac pojisrteni platim dal ale jinde tak co!!
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    CMLKA: tak je to Osobni finance - investice, pojisteni, uspory nebo tak nejak...ale bacha, je tam i dost poradcu, tak ti mozna zacnou psat do posty :))
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    ROBOOTEK: jo jasny, kdyz ukoncis zivotni pojisteni nebo jinou tuhle paradu melo by se to dodanit, ale to by ti mel rict kazdej financni poradce, pokud si to menil na jeho radu....nicmene ja mam teda pocit, ze kdyz prevedes jedno pojisteni na druhy, tak by to melo bejt v cajku, ze mi to tak poradce delal, ze kdyz je videt, ze to nekde pokracuje, tak je to v pohode....kdyztak se preptej tady na nyxu v auditku Finance, tam ti poradej....
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    BANANABOY: prostě tě pěkně po ouřednicku vočorovali..

ja ted resim podobnej voser s tim ze sem zmenil pripojisteni a nikdo me nerekl ze kdyz si necham poslat odbytny (usporeny prachy) ktery by se dali na to novy pojisteni vlozit tak me zaniknou veskery ulevy na danich ktery sem za tu celou dobu dostaval a musim je zpetne vratit.. taky peknej vomrd ale asi to lajsnu a seru na to snad si me na financaku nevsimnou
    BANANABOY
    BANANABOY --- ---
    TYCZKA: jeste k tomu sprosteni neplaceni pojisteni....
    pustil jsem se do danoveho priznani za rok 2012 a zjistil jsem jednu podstatnou vec. Pracoval jsem v 2012 pres 9 mesicu v zahranici mimo EU jako OSVC a to ze jsem sprosten placeni zdrav. pojisteni jsem zjistil az letos pred odevzdanim danoveho priznani. Obratil jsem se na VZP ze bych rad dostal zpet me zalohy, protoze jsem pracoval v zahranici kde jsem mel cestovni pojisteni a bylo mi receno, ze navraceni zaloh neni zpetne mozne. Jediny a mozny zpusob jak se placeni vyhnout je, ze se pred odjezdem do ciziny odhlasite z pojistovny, tak jak je to v beznem pripade kdy napriklad cestujete. Ale zpetne dokazovani ze jsem opravdu byl mimo CZ kde jsem pracoval a ze jsem mel ve stejnou dobu cesovni pojisteni neuznavaji. Je to nelogicke, ale bohuzel tak uz ta administrativa funguje...
    FND
    FND --- ---
    jeste jedna insta sracka a koncim ;))

kutas, takhle to vypada ve wanace, neni o co stat . )
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam