• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BANANABOYkurvafix KiNeTiX !!!

07.02.2025 Kinetix - Funkstation gallery & club
    letní akce loading....
    rozbalit záhlaví
    BEDLA
    BEDLA --- ---
    FND: a chcijes prdeli?
    FND
    FND --- ---
    i voda v zachode se tu toci naopak! :))

Simpsonovi - voda v záchodě a americká hrdost :) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=2z4l7hBUyB4
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    CMLKA: tady to je uplne stejny jen fakt vse je vzhuru nohama... vse obracene... jsme na druhe spodni casti polokoule.. hory a zimu mame na jihu kde jsem ted ja fnd ma vyhodu.. na severu je celorocne teplo.. ridime napravo, kdyz zamykam tak odemykam atd atd :)
    FND
    FND --- ---
    CMLKA: vsak proto jsem ja taky vyrazil vic na sever, za slunickem a teplem :)) a kdyz se podari vydelat ted nejaky prachy, tak az tady bude nejhur, tak na bali :) ale to je jeste ve hvezdach :))
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    HANYONLINE: ty jo, ja myslela, ze na zeland se jezdi, aby se clovek vyhnul zime a koukam, vono ne...si asi budu muset osvezit zemepis krapet;) btw aspon si nemela zimu misto leta jak my, tady o vikendu taky snezilo :)
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    FND: sem si tam zrovna minulej tejden vylita na baru ukecala slevovou karticku na 50 % bych se z toho posrala...
    FND
    FND --- ---
    jj vim vsechno :)) njn pizzerie ..
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    FND: Vanja mi ted psal ze mel spoždění že hosky rozvezl pozde :) že je kalamita... tak ma aspon diky tomu vic hodin :DDD
    BTW vyhorel nam World bar, ale ty jako inetrnetový magnat o tom asi už viš co? :)
    FND
    FND --- ---
    :D enjoy it ))

to bude mit pulka queenstownu snehovy prazdniny dneska ne? :))
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    FND: bloody hell !!! Ted jsem vstala a roztáhla závesy !!! viditelnost par metru... dneska me nikdo nikam nedostane :D

FND
    FND --- ---
    HANYONLINE: dokazu si to zive predstavit,, chodis v cincilovym kozichu ze salvation army a na hlave mas http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSXtRA9-ldRLii7SjPSBE4Q4TjnBbyz6tKh2MXIJb_HyM5Ec7kE s dvouma pullitrovejma ledbullama :))
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    FND: :)) zavidim, pac tady to zacina pekne "houstnout" a znas me kdyz mi je zima nebo se mi chce spat :D
    FND
    FND --- ---
    HANYONLINE: prijet to oslavit za nama na sever ;) pres den tady jeste porad chodime v tricku :))
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    TNC: tsss ja vzdy distinguovane, nezapominej ! :) ach joo ja si letos uziju prvne narozky na snehu a na lede. To se uz nebudu moct valet kde se mi zachce :D
    LUMAX
    LUMAX --- ---
    TNC: ...kouká se na tebe líp:), čím si opilejší, tím si krásnější!
    TNC
    TNC --- ---
    Tak pratele... letos bych vas rad zas videl na miste cinnu ;-) Doufam ze si udelate cas i kdyz se na me nekouka az tak dobre jako na nalitou Hany :)))

[ Toncek minus Hany narozky / partyparty / 28.6.2013 / CR - Stredocesky kraj - Berounsko ]
    LUMAX
    LUMAX --- ---
    Uvolněte se, Prosím - Onanista - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=xy9H8uWl83c

DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    TNC: tenkostenny hlinikovy si spis myslim tak 30 A max :-) konekckoncu u zeleza pri 2mm muzu tak do 60A, 1mm kolem 30, ale hur to zapaluje
    TNC
    TNC --- ---
    SUOTAM: jj. to vim no... ale to je pro me slozitejsi cesta.... to bych musel shanet drat, argon a svarecku.... koukal jsem na elektrody na svareni hliniku ... sice jedna stoji 12 kc ale je to zase pohodlnejsi... staci ti elektrika z garaze ktera zvladne svarovat mezi 200 - 500A a ses v pohode... cekal bych ze tenkosteny jekly cca o tloustce sten 1 - 2 mm by jsi stejne svaroval tak na 200 - 250A takze by to melo jit i touto cestou... jen me zajimalo jestli nekdo zkousel tu elektrodovou metodu...

nebo popripade nema nekoho kdo by mi to mohl na pockani svarit kdyz bych za nim nekdy v pristim tydnu zajel.
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    TNC: lepsi varit argonem a hlinikovym dratem.. tzn stenja svarecka jako na CO ale s jinym plynem . a je treba aby byla dost vykonna
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam